Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 17, 20:01)
mes turim begale daug draugu ir seimos nariu , deje negalime pakviesti daugiau nei 70 nes daugiau sodyba netalpina , bet jai bus daug kurie atsisakys eiti kodel gi nepakvietus kitu zmoniu kurie mums taip pat brangus , norim kad musu svente dziaugtusi kuo daugiau artimu zmoniu .. man atrodo labai normalu noreti savo sventeje matyti artimus zmones  g.gif na bet jai bus tokiu zmoniu kurie sitaip manys kaip jus , tai nzn ar jie nuosirdziai bendrauja su mumis.. 4u.gif

as tik uz tai, kad sventeje dalyvautu patys artimiausi draugai ir seimos nariai 4u.gif o jus nuosirdziai bendraujat su jais jei pakviesit i vestuves tik po to jei kazkas atsisakys, nes reikia 70 zmoniu surinkti ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 12 17, 21:20)
as tik uz tai, kad sventeje dalyvautu patys artimiausi draugai ir seimos nariai  4u.gif o jus nuosirdziai bendraujat su jais jei pakviesit i vestuves tik po to jei kazkas atsisakys, nes reikia 70 zmoniu surinkti ?  doh.gif

nemanau kad cia kazkas labai jau tokio.. kiti sveciai is karto pasako kad negales dalyvaut tai ka dayt palikt prie stalo ju tuscias vietas jai jau uzsakyta ?? na cia mano nuomone , bet kai sumoki tokius pinigus tai nori kad dalyvautu kuo daugiau artimu zmoniu ir pasidziaugtu musu svente...
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 12 17, 20:20)
as tik uz tai, kad sventeje dalyvautu patys artimiausi draugai ir seimos nariai  4u.gif

As irgi uz tai ir pas mus per vestuves buvo 25 zmones su mumis blush2.gif Ir tai butu buve dar maziau, bet atsirado nekviestu sveciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 17, 21:45)
As irgi uz tai ir pas mus per vestuves buvo 25 zmones su mumis blush2.gif Ir tai butu buve dar maziau, bet atsirado nekviestu sveciu doh.gif

na as irgi planuoju kviesti max 25 zmones, man atrodo, kad turi buti tik artimiausi zmones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 12 17, 18:04)
nenorėčiau būti svečiu, kviečiamu į vestuves tik dėl skaičiaus ir kad atsipirktų doh.gif  doh.gif kaip galima apie savo svečius taip galvoti  doh.gif jei vieni atsisakys, pakviesti kitus iš rezervo, baisu  doh.gif

reikia isiskaityti i zinutes.....nebuvo pamineta,jog kvieciama del vokelio mirksiukas.gif
bet siaip nematau tame nieko bloga,mes lygiai taip pat planuojame daryti,juk neimanoma visu susikviesti,o jei kazkas is labai brangiu zmoniu negali atvykti,tai kodel gi nepasikvietus kitu,ka noretum matyti savo vestuvese,bet galbut del finansu,galbut del kitu priezasciu negalima to padaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lialondra @ 2011 12 17, 23:55)
na as irgi planuoju kviesti max 25 zmones, man atrodo, kad turi buti tik artimiausi zmones  4u.gif

o ka daryti,kai tu artimu ratas yra zymiai platesnis mirksiukas.gif
kas kaip moka,tas taip soka.....taip sakant mirksiukas.gif
kiekvieni jaunieji manau zino kas jiems geriausia,mieliausia ir visokiausia........
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 12 18, 00:03)
reikia isiskaityti i zinutes.....nebuvo pamineta,jog kvieciama del vokelio mirksiukas.gif
bet siaip nematau tame nieko bloga,mes lygiai taip pat planuojame daryti,juk neimanoma visu susikviesti,o jei kazkas is labai brangiu zmoniu negali atvykti,tai kodel gi nepasikvietus kitu,ka noretum matyti savo vestuvese,bet galbut del finansu,galbut del kitu priezasciu negalima to padaryti mirksiukas.gif
Papildyta:

o ka daryti,kai tu artimu ratas yra zymiai platesnis mirksiukas.gif
kas kaip moka,tas taip soka.....taip sakant mirksiukas.gif
kiekvieni jaunieji manau zino kas jiems geriausia,mieliausia ir visokiausia........

pritariu , man tai labai keista kai kitos busimos nuotakos persa savo nuomone ar smerkia kitus nes jie daro kitaip.. tikrai truksta tolerancijos.. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 18, 01:22)
pritariu , man tai labai keista kai kitos busimos nuotakos persa savo nuomone ar smerkia kitus nes jie daro kitaip.. tikrai truksta tolerancijos.. g.gif  blush2.gif

as jau savo vestuves atsokau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 16, 23:06)
jo iskaiciuoti 2 kartsi ir pusryciai, nakvyne, alaus stalas.. mirksiukas.gif tai mums kai pasake kad nori uz savaitgali 12000 nesvarbu kiek zmoniu tai pagalvojom koks td skirtumas kviesim kuo daugiau nes 60 zmoniu po 200lt ir iseina 12000lt tai mes sugalvojom kviest 70, jei bus kas atsisakys vistiek kviesim dar ka nors (turim sveciu rezerva) kad tik bent 60 zmoniu butu , nes vistiek moki 12000lt  doh.gif  mirksiukas.gif

labai gerai isiskaiciau i sita zinute :4u:kvieskit jus tu zmoniu kiek norit jum butu gerai 4u.gif manau kiekvienas turi savo nuomone, as taip pat turiu savaja ir ja issakiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 18 gruodžio 2011 - 10:44
QUOTE(egliukas28 @ 2011 12 18, 11:38)
as jau savo vestuves atsokau  4u.gif
Papildyta:
labai gerai isiskaiciau i sita zinute  :4u:kvieskit jus tu zmoniu kiek norit jum butu gerai  4u.gif manau kiekvienas turi savo nuomone, as taip pat turiu savaja ir ja issakiau  4u.gif

smagu kad sutarem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 12 16, 11:10)

drinks_cheers.gif Mes išleidom beveik tiek pat tik pas mus buvo sodyba ir šventė dviejų dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 16, 14:13)
na galim pasakiciuot , as tiesa pasakius irgi issigandau kai pamaciau kaip suma auga bet kadangi mums yra galimybes tai kodel gi ne  g.gif
Limuzinas - 2800lt
Filmavimas - 3600lt
Fotografas - 2800lt
Baznycios mokesti - manau apie 200lt
Sodyba - 14000lt (daug bet..)
Suknele - 860lt + 900lt + 450lt
Kostiumas - 560lt (+dar neturim nei batu , nei sasagu)
Muzikanatai - 2500lt
Deividas is grupes pikaso - 1500lt
Ziedai - 2800lt
Jaunosios papuosalai prie vienos sukneles - 210lt
Kedziu uzvalkalai - 490lt
Ugnies sau (dar neuzsakem bet jau tariuosi) apie 2000lt
CIA VISKAS KA JAU TURIM = 35,670LT
o kiek dar reikia - geles man ir palydai  , 3 poros bateliu , jaunajam batu ir sasagu, reikia smujkininko , alkoholis , saldus stalas , dovanos sveciams ir t.t manau visos zino kiek ko reikia.. manau i 40,000 lt galim ir netilpti.. g.gif

nesakau kad neskaiciavom pinigeliu ir emem kas brangiausia ar geriausia , ziurejom i kokybe bet norejosi ir padorios sumos  mirksiukas.gif
Papildyta:

Visiskai pritariu  drinks_cheers.gif  svarbiausia kad kiekvienai sava svente butu viena ir nepakartojama  thumbup.gif

Nafyg 3 suknelės? Taip prastai su apsisprendimu?
Atsakyti
Uz ugnies sou 2000 tai tikrai per brangiai... Kiek zinau normalaus sou kainos vidurkis 1200 lt (bent jau dabar, kiek imones vakareliui ieskojom tai tiek prase Ugnies ratas), o kiti dar pigiau.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 12 18, 22:50)
Nafyg 3 suknelės? Taip prastai su apsisprendimu?

sukneles 3 nes , pirmoji ceremonijai ir fotografavimujsi lb grazi bet visa vakara sunku butu su ja isbuti , nes lb sunki ir didele sokti butu lb nepatogu tai pries 12 persimausiu kita su kuria bus lengviau judeti , juk reiks ir man pasiliksmint ne tik sedet ir ziuret i kitus.. na o trecia tai antrai dienai nors pastaroji tai jau kuklesne 4u.gif man atrodo normalu daug kur esu taip maciusi jog nuotakos keicia sukneles... mirksiukas.gif
Atsakyti