Gal praleidau, bet kur cia reikia vien uz nuoma 14 tukst moket

QUOTE(Aura88 @ 2011 12 16, 23:05)
musu tiek paprase , uz zmogu 200lt nori.. zmoniu bus 70 .. beto sake seiminike jog ji nori 12 000lt uz savaitgali nesvarbu kiek zmoniu bus ar 30 ar 60...

QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 16, 22:12)
musu tiek paprase , uz zmogu 200lt nori.. zmoniu bus 70 .. beto sake seiminike jog ji nori 12 000lt uz savaitgali nesvarbu kiek zmoniu bus ar 30 ar 60... 

Bet čia ne tik NUOMA, o ir maistas, aptarnavimas ir nakvynė turbūt įskaičiuota

QUOTE(feminell'a @ 2011 12 16, 23:37)
Bet čia ne tik NUOMA, o ir maistas, aptarnavimas ir nakvynė turbūt įskaičiuota
Na sakyčiau truputį nusišneka, kad nori tokią pat kaina gauti nesvarbu tai 30-ies ar 60-ies žmonių vestuvės. Sodyba kur dirba mano mama, vasaros sezonu šeimininkai taip pat nelabai nori mažų vestuvių nes tai vestuvių sezonas - jų biznis, dėl to ir siekiama ko didesnio pelno, todėl manau nereikia stebėtis 

jo iskaiciuoti 2 kartsi ir pusryciai, nakvyne, alaus stalas..

QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 16, 16:57)
Papildyta:
nesakau kad praejau visus bet geresnius tai tikrai , tiesiog turejau mintyse sukneles modeli tokio tik ir ieskojau kitokiu net nesimatavau..
mano sesers vyro sesuo turi viena geriausiu salonu siauliuose , tai su ja kai pakalbejom tai ir pasake kad visi salonai taip daro veza is lenkijos ar kinu, kiti salonai sake buna nuziuri naujausiu kolekciju sukneles pasiuna panasias ir sako kad cia tapati is naujausios kolekcijos .. nenoriu nieko izeisti bet as nenorejau sukneles nuomotis nes bijojau ,prisiskaicius kokiu bajeriu buna su salonais tai
plius suknele nauja ir ja nesiosiu pirmoji ir paskutine
bet cia jau mano nuomone..
Papildyta:
nzn man tai jokio skirtumo is kur ta suknele svarbiausia patinka.. man atrodo kitos cia labai jau isivaizdina , kelia vestuves uz 10-20 tukstanciu o uz suknele moka po 3000 ir daugiau , vadinasi ant kazko labai jau reikia sutaupyt pvz ant fotografo , bet td irgi zmones snekes kad suknele uz tokia suma o fotografo normalaus negali nusisamdyt kad parodytu tos sukneles grozi..
Merginos gi juokinga cia gincytis , visos turi skirtinga skoni ir prijoritetus cia tai faktas 
nesakau kad praejau visus bet geresnius tai tikrai , tiesiog turejau mintyse sukneles modeli tokio tik ir ieskojau kitokiu net nesimatavau..

Papildyta:
nzn man tai jokio skirtumo is kur ta suknele svarbiausia patinka.. man atrodo kitos cia labai jau isivaizdina , kelia vestuves uz 10-20 tukstanciu o uz suknele moka po 3000 ir daugiau , vadinasi ant kazko labai jau reikia sutaupyt pvz ant fotografo , bet td irgi zmones snekes kad suknele uz tokia suma o fotografo normalaus negali nusisamdyt kad parodytu tos sukneles grozi..

Nepyk, bet pati sau priestarauji, rasai, kad tau jokio skirtumo is kur ta suknele svarbiausia patinka, taciau bijai, kad ji gali buti kinietiska ar is Lenkijos. Koks tau skirtumas butu is kur ji jei ji tau labai patiktu ir tiktu?

QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 17, 00:20)
Nepyk, bet pati sau priestarauji, rasai, kad tau jokio skirtumo is kur ta suknele svarbiausia patinka, taciau bijai, kad ji gali buti kinietiska ar is Lenkijos. Koks tau skirtumas butu is kur ji jei ji tau labai patiktu ir tiktu? 

as nesakiau kad bijau kad ji bus kinietiska ar is lenkijos as sakau kad nenoriu moket 2000lt uz jos nuoma kai gali nusipirkti graziu sukneliu uz mazesne suma + labiausia kas mane gazdina tai salonai nes ten pastoviai kokie nesusipratimai vyksta nuomojantis

Supratau
Maniau, kad vien tik uz nuoma (be maisto , alaus stalo ir pan. ) tokios sumos nori
Na is tikro brangu bet normalu

QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 16, 23:23)
as nesakiau kad bijau kad ji bus kinietiska ar is lenkijos as sakau kad nenoriu moket 2000lt uz jos nuoma kai gali nusipirkti graziu sukneliu uz mazesne suma + labiausia kas mane gazdina tai salonai nes ten pastoviai kokie nesusipratimai vyksta nuomojantis 

Turi blogos patirties su salonais?

QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 17, 12:51)
ir ne viena

QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 16, 23:06)
jo iskaiciuoti 2 kartsi ir pusryciai, nakvyne, alaus stalas..
tai mums kai pasake kad nori uz savaitgali 12000 nesvarbu kiek zmoniu tai pagalvojom koks td skirtumas kviesim kuo daugiau nes 60 zmoniu po 200lt ir iseina 12000lt tai mes sugalvojom kviest 70, jei bus kas atsisakys vistiek kviesim dar ka nors (turim sveciu rezerva) kad tik bent 60 zmoniu butu , nes vistiek moki 12000lt

nenorėčiau būti svečiu, kviečiamu į vestuves tik dėl skaičiaus ir kad atsipirktų

mes turim begale daug draugu ir seimos nariu , deje negalime pakviesti daugiau nei 70 nes daugiau sodyba netalpina , bet jai bus daug kurie atsisakys eiti kodel gi nepakvietus kitu zmoniu kurie mums taip pat brangus , norim kad musu svente dziaugtusi kuo daugiau artimu zmoniu .. man atrodo labai normalu noreti savo sventeje matyti artimus zmones
na bet jai bus tokiu zmoniu kurie sitaip manys kaip jus , tai nzn ar jie nuosirdziai bendrauja su mumis..