Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

Pasiskaičiau ir fantazijos atšoko ženytis lotuliukas.gif

Na, darysim kukliai ir bandysim tilpt į minimalią sumą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 20, 00:57)
Pasiskaičiau ir fantazijos atšoko ženytis  lotuliukas.gif

Na, darysim kukliai ir bandysim tilpt į minimalią sumą  lotuliukas.gif

Mažiau imk į galvą mirksiukas.gif Viskas bus taip, kaip patys norėsit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kostela @ 2011 09 19, 21:23)

Bet atgal susirinkom is sveciu 10000lt, neskaitant kad abieju teveliai padovanojo is viso 15000 lt, tai po vestuviu mums dar siek tiek liko, tai kadangi neturejom daug laisvadieniu, tai buvom nuleke savaitgaliui i druskininkus smile.gif ikeliu vestuviu foto smile.gif
http://www.facebook....100000578583979

Sveikinimai naujai šeimai 4u.gif Foto gražios.. mirksiukas.gif Bet nesupratau kaip išleidot 30000, gavot 10+15=25000 ir sakai, kad dar liko lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 09 20, 10:38)
Mažiau imk į galvą  mirksiukas.gif Viskas bus taip, kaip patys norėsit  mirksiukas.gif

oi, nepretenduojam į daugiausiai kainuojančiųjų pokylių gretas. Šiaip ar taip - gražiausios dienos mūsų gyvenime jau buvo irnesakyk.gif biggrin.gif
Tik šiaip nedžiugina milžiniškos kainos schmoll.gif Kur bepasisuksi, plėčia pinigus kaip pasiutę biggrin.gif Žino, kad nuotaka dėl noro atrodyti gražiausiai padarys viską biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 20 rugsėjo 2011 - 09:44
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 20, 11:43)
oi, nepretenduojam į daugiausiai kainuojančiųjų pokylių gretas. Šiaip ar taip - gražiausios dienos mūsų gyvenime jau buvo irnesakyk.gif  biggrin.gif
Tik šiaip nedžiugina milžiniškos kainos  schmoll.gif  Kur bepasisuksi, plėčia pinigus kaip pasiutę  biggrin.gif Žino, kad nuotaka dėl noro atrodyti gražiausiai padarys viską  biggrin.gif

Na graži nuotaka ne visada = brangi nuotaka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 09 20, 10:47)
Na graži nuotaka ne visada = brangi nuotaka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš būsiu pati pigiausia ir pati gražiausia thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
juokas juokais, o galvos skausmelio tai yra karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 20, 12:15)
drinks_cheers.gif  aš būsiu pati pigiausia ir pati gražiausia  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
juokas juokais, o galvos skausmelio tai yra karsta.gif

Manau, kad pigesnių už mane nebus ax.gif lotuliukas.gif Man kažkaip gerai viskas praėjo.. Nepergyvenau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 09 20, 11:18)
Manau, kad pigesnių už mane nebus  ax.gif  lotuliukas.gif Man kažkaip gerai viskas praėjo.. Nepergyvenau  smile.gif

thumbup.gif aš tai pergyvenu, nes ne taip lengva sureguliuot eismą Lietuvoje, kai tavęs ten net nėra karsta.gif biggrin.gif
ale visvien viskas bus gerai irnesakyk.gif
Atsakyti
mes ir per atstuma viska planuojam.. tikiuosi viskas pavyks puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(andida @ 2011 09 07, 13:53)
Sveikos. planuojam vestuves 2012 metu birzeli, kadangi puse sveciu atvaziuojantys, tai planuojam svesti 2 dienas kokioje sodyboje, o sveciu apie 60, cia su vaikais. Kaip manot i 15 000 - 18 000 Lt tilpsim?

Sveika musu ir vestuves 2012birzeli pas mus bus apie 40sveciu, planuojam isleist 15000-20000Lt
Atsakyti
QUOTE(Dulce89 @ 2011 09 20, 14:04)
mes ir per atstuma viska planuojam.. tikiuosi viskas pavyks puikiai smile.gif
Papildyta:

Sveika musu ir vestuves 2012birzeli pas mus bus apie 40sveciu, planuojam isleist 15000-20000Lt

mes tam paciam sveciu skaiciui 1 dienai 17 sumokejom, nemanau kad iki 18 tilpsit g.gif be to sveciai tikrai net ir puses nesudovanos g.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 20, 13:11)
thumbup.gif aš tai pergyvenu, nes ne taip lengva sureguliuot eismą Lietuvoje, kai tavęs ten net nėra karsta.gif  biggrin.gif
ale visvien viskas bus gerai irnesakyk.gif

Svarbiausia darbus pavesti žmogui, kuris yra LT ir kuriuo pasitiki biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės 2012 birželį. Dalyvaus ~ 30 žmonių. Tikiuosi, kad max tilpsim i 20000. Aišku, būtų nuostabu tilpti ir į kokius 15000. Prieš planuojant, tikrai neįsivaizdavau, kad viskas kainuoja tūkstančiais...
Atsakyti
QUOTE(Sultry_blue @ 2011 09 20, 23:02)
Mūsų vestuvės 2012 birželį. Dalyvaus ~ 30 žmonių. Tikiuosi, kad max tilpsim i 20000. Aišku, būtų nuostabu tilpti ir į kokius 15000. Prieš planuojant, tikrai neįsivaizdavau, kad viskas kainuoja tūkstančiais...

Manau, visiems taip būna mirksiukas.gif Aš irgi maniau, kad viskas pigiau kainuoja doh.gif
Atsakyti