Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

apie 15 000 Lt apie 35 zmones, dvi dienas ax.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas, kur jus svenciate ,Merginos, jei apie 30 zmoniu kvieciate, o skiriate iki 15 000 - kavinee uzsakote maista, ar turite pazistama vireju komanda? mirksiukas.gif Man aktualu, nes didziausia suma iseina sveciu vakarienei g.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės bus rugpjūčio 15 d., švęsime 1 d. Vilniuje, 55 svečiai. Planuojame išleisti apie 17 tūkst. Lt. (įskaičiuota ir povestuvinė kelionė į Turkiją). Labai taupome, stengiamės derėtis kur įmanoma (pvz. vestuvinei suknelei nuo 1900 Lt. nusiderėjome iki 1500 Lt.), nes tokiais krizės laikais tai tikrai įmanoma tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriete: 21 gegužės 2009 - 10:29
QUOTE(Hottea @ 2009 05 21, 09:02)
Man iskilo klausimas, kur jus svenciate ,Merginos, jei apie 30 zmoniu kvieciate, o skiriate iki 15 000 - kavinee uzsakote maista, ar turite pazistama vireju komanda? mirksiukas.gif Man aktualu, nes didziausia suma iseina sveciu vakarienei  g.gif

O tai kiek pas jus gaunasi? Įdomu tiesiog smile.gif
Atsakyti
Musu svente 08.22., planuojame 22 zmones., 1 diena.,, turetume tilpti i 5000-5500 tuks., + dar povestuvine kelione vacation4.gif

Tikiuosi uzgaudysim kokiu, paskutiniu minuciu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(lonna @ 2009 05 21, 16:17)
Musu svente 08.22., planuojame 22 zmones., 1 diena.,, turetume tilpti i 5000-5500 tuks., + dar povestuvine kelione  vacation4.gif

Tikiuosi uzgaudysim kokiu, paskutiniu minuciu  vacation1.gif

junkis prie mazo biudzeto vestuves kolektyvo mirksiukas.gif
Atsakyti
musu vestuves 2009 08 08.bus apie 50-55zmones.vestuves vilniuje 2dienas.bandom itilpti i 30 000lt.+plius dar reikes vestuvinei kelionei,kuria planuojam kitu metu vasari.kelione i bora bora,tiesa,pasakiu nieko tokio prasmatnaus nebus bet nezinau kodel tokia suma.net suknyte man kainuos tik apie 1000lt. g.gif
Atsakyti
Butent - didele suma susidaro uzsakant sodyba (apie 4000) ir maista kiekvienam sveciui (jei kiekvienam maistas apie 150, tai ir susidaro grazios sumos doh.gif ). Taigi nusprendeme - geriau su paciais svarbiausiais sau zmonemis, o visu pazistamu maitinimo saskaita ir sodybos sausime i kelione rolleyes.gif
Atsakyti
jo daugiausia atsieina sodyba... mes planavom tilpti į 20 tūks. lt bet nepavyko gavosi 30 tūks. lt ir dar gal netgi truputuka daugiau... švesime dvi dienas liepos 18d. Kėdainių rajone "medžiotojų sostinė" 4u.gif ir vis dar kyla naujų norų, plius dar išlaidų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 21, 10:02)
Man iskilo klausimas, kur jus svenciate ,Merginos, jei apie 30 zmoniu kvieciate, o skiriate iki 15 000 - kavinee uzsakote maista, ar turite pazistama vireju komanda? mirksiukas.gif Man aktualu, nes didziausia suma iseina sveciu vakarienei  g.gif

labukas, na pas mus bus 37 zmones, biudzetas 15tukst.lt , sodybos nuoma 2000litu o maistas zmogui gausis kazkur apie 50litu. nes mes dar ir savo mesa duosim, todel taip smile.gif taip kad sodyba mum nera labai jau brangiai smile.gif o seiminkes yra sodybos, mes savo nieko nesamdome smile.gif
Atsakyti
Vestuves rugsejo menesi, nuo Kauno 10 km esancioje sodyboje - pastaroji ir sudaro didziaja dali islaidu: 200lt/zm dviems dienoms, sveciu palnuojama apie 35-40.
Taip pat nemaza dali skirtojo biudzeto sudare: muzikantai (vienai dienai), vakaro vedejas, fotografas bei limuzinas.
Reziume: iki 23 000lt.
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 05 22, 08:41)
Vestuves rugsejo menesi, nuo Kauno 10 km esancioje sodyboje - pastaroji ir sudaro didziaja dali islaidu: 200lt/zm dviems dienoms, sveciu palnuojama apie 35-40.
Taip pat nemaza dali skirtojo biudzeto sudare: muzikantai (vienai dienai), vakaro vedejas, fotografas bei limuzinas.
Reziume: iki 23 000lt.

na pas mus ir panasiai muzikantai(4500),fotografas(3500),maistas zmogui 200lt/2dienom.ir cia ne sodyboj,o kavinei.be to limuzinas 1600 doh.gif doh.gif
Atsakyti