Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

Mes i LYDA hotel keliaujame. O skristi tai as irgi bijau blush2.gif o kiek laiko skrydis trunka? kokias 3 valandas jauciu smile.gif na kaip nors istversiu, reikes daug spaudos pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 08 04, 07:43)

vabalauskiene, 04 Rug 2011 - 07:43, para�ė:

vabalauskiene, 04 Rug 2011 - 07:43, para�ė:

į kokiu viešbučius skrendate?

į kokiu viešbučius skrendate?

Mes Netoli Retymno, Golden Sun vadinas viesbutis. O jus kurioje Kretos vietoje busit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilgute* @ 2011 08 04, 09:28)

*smilgute*, 04 Rug 2011 - 09:28, para�ė:

*smilgute*, 04 Rug 2011 - 09:28, para�ė:

Mes i LYDA hotel keliaujame. O skristi tai as irgi bijau  blush2.gif  o kiek laiko skrydis trunka? kokias 3 valandas jauciu  smile.gif  na kaip nors istversiu, reikes daug spaudos pasiimti  biggrin.gif

Mes i LYDA hotel keliaujame. O skristi tai as irgi bijau  blush2.gif  o kiek laiko skrydis trunka? kokias 3 valandas jauciu  smile.gif  na kaip nors istversiu, reikes daug spaudos pasiimti  biggrin.gif

Man atrodo, kad 2.5 val skrisim. Mane labiau ramina ausinukas ir tablete, svarbiausia ja isgerus speti praeiti pro pasu kontrole, o ilipus i lektuva dazniausiai smingu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 08 04, 08:55)

*Ricco*, 04 Rug 2011 - 08:55, para�ė:

*Ricco*, 04 Rug 2011 - 08:55, para�ė:

Man atrodo, kad 2.5 val skrisim. Mane labiau ramina ausinukas ir tablete, svarbiausia ja isgerus speti praeiti pro pasu kontrole, o ilipus i lektuva dazniausiai smingu  biggrin.gif

Man atrodo, kad 2.5 val skrisim. Mane labiau ramina ausinukas ir tablete, svarbiausia ja isgerus speti praeiti pro pasu kontrole, o ilipus i lektuva dazniausiai smingu  biggrin.gif

Skrydis truks truputeli daugiau nei 3 valandas smile.gif normaliai visai
Atsakyti
QUOTE(Angeliska @ 2011 08 04, 10:43)

Angeliska, 04 Rug 2011 - 10:43, para�ė:

Angeliska, 04 Rug 2011 - 10:43, para�ė:

doh.gif ok, nusiteiksiu 3 val
Atsakyti
Sveiki. Gal galėtumėte patarti - renkamės tarp dviejų viešbučių (keliausime ne patys, tai dovana).

http://www.novaturas...el_code=grhjoan

ar

http://www.novaturas...code=grhelilion
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 08 03, 16:46)

Fei, 03 Rug 2011 - 16:46, para�ė:

Fei, 03 Rug 2011 - 16:46, para�ė:

Gal kas rytoj skrenda i Kreta su mumis?  4u.gif

Kazin tiesa cia rodo oru prognozes, kad Kretoj ateinanciomis dienomis bus 29 silumos? Tai turbut ne per karsta bus?  blush2.gif

Gal kas rytoj skrenda i Kreta su mumis?  4u.gif

Kazin tiesa cia rodo oru prognozes, kad Kretoj ateinanciomis dienomis bus 29 silumos? Tai turbut ne per karsta bus?  blush2.gif

liepa/rugpjutis patys karsciausi!
Papildyta:
QUOTE(*Ricco* @ 2011 08 04, 06:57)

*Ricco*, 04 Rug 2011 - 06:57, para�ė:

*Ricco*, 04 Rug 2011 - 06:57, para�ė:

O del temperaturos, tai manau tikrai nebus per karsta. Turkijoj buvo 40 ir nieko  ax.gif

O del temperaturos, tai manau tikrai nebus per karsta. Turkijoj buvo 40 ir nieko  ax.gif

na jei bamba isvertes prie juros gulesi per karsta nebus,bet keliavimui tai tikrai karstoka.Aisku masinose yra kondicionieriai,bet islipti is tu masinu vistiek reikia biggrin.gif
Nera nepakeliamai karsta,bet.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Esposita @ 2011 08 04, 10:12)

Esposita, 04 Rug 2011 - 10:12, para�ė:

Esposita, 04 Rug 2011 - 10:12, para�ė:

Sveiki. Gal galėtumėte patarti  - renkamės tarp dviejų viešbučių (keliausime ne patys, tai dovana).

ar

Sveiki. Gal galėtumėte patarti  - renkamės tarp dviejų viešbučių (keliausime ne patys, tai dovana).

ar

asmeniskai rinkciausi pirma,nes strategiskai geresne vieta,bei salia smeleto papludymio.
Antrame variante is viesbucio turetu atsiverti nuostabus vaizdas,bet tolokai iki juros,krantas raso amenuotas,uolietas.
Atsakyti
[quote=zuveleDi,2011 07 25, 17:21]
visgi yra pora vietų , kur tai daryti vairuotojai vengia . Praleidžia vieni kitus smile.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Eliktra @ 2011 07 25, 11:29)

Eliktra, 25 Lie 2011 - 11:29, para�ė:

Eliktra, 25 Lie 2011 - 11:29, para�ė:

Na nusprendziau ir as savo nuomone cia issakyti del vykimo i Gramvousa. Balos zvyrkelis tikrai nera normalus. Kiek kartu buvau (o buvau jau tris kartus) nemaciau nei pesciuju, nei dviratininku. Tai va ka as noriu pasakyti, kad nebutina "piesti" apie tam tikra situacija savo istvermes ir (ar) dar bala zino kokio mastymo atzvilgiu. Mes visi esame skirtingo istvermingumo asmenybes. Jei as matau zalia spalva, tai nesakau kad matau juoda.

Na nusprendziau ir as savo nuomone cia issakyti del vykimo i Gramvousa. Balos zvyrkelis tikrai nera normalus. Kiek kartu buvau (o buvau jau tris kartus) nemaciau nei pesciuju, nei dviratininku. Tai va ka as noriu pasakyti, kad nebutina "piesti" apie tam tikra situacija savo istvermes ir (ar) dar bala zino kokio mastymo atzvilgiu. Mes visi esame skirtingo istvermingumo asmenybes. Jei as matau zalia spalva, tai nesakau kad matau juoda.

Mes vykdami i Gramvousa tikrai mateme zygeivius. Dviratininku nesutikome.
Balos zvyrkelis, musu nuomone, nera pats paprasciausias. As nesu labai jau panikuojanti, bet poroj vietu man buvo tikrai nejauku... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2011 08 05, 16:20)

KristinaL, 05 Rug 2011 - 16:20, para�ė:

KristinaL, 05 Rug 2011 - 16:20, para�ė:

Balos zvyrkelis, musu nuomone, nera pats paprasciausias. As nesu labai jau panikuojanti, bet poroj vietu man buvo tikrai nejauku...  doh.gif  smile.gif

Balos zvyrkelis, musu nuomone, nera pats paprasciausias. As nesu labai jau panikuojanti, bet poroj vietu man buvo tikrai nejauku...  doh.gif  smile.gif

Gal kas nors zinote kiek kainuoja ekskursija i Gramvousa is vietiniu agenturu?
Atsakyti
QUOTE(Angeliska @ 2011 08 05, 19:03)

Angeliska, 05 Rug 2011 - 19:03, para�ė:

Angeliska, 05 Rug 2011 - 19:03, para�ė:

Mes vaziavome su vietiniais. kainavo 28 eurai ir dar laivo bilietas 10 euru.Vaziavom is Retimno regiono, tai gal jei is kito galo salos gali buti ir brangiau. Paeme is viesbucio, parveze atgal,viskas normaliai, tik kadangi mus paeme pirmus, tai nusibodo per visus kitus viesbucius vazinet ir turistus rankiot,bet uz tai apziurejau kitus viesbucius, nors zinau kurie nepatiko, kad kita karta netycia nepataikyt i koki laukuose esanti arba prie gretkelio.
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2011 08 05, 18:46)

onsa, 05 Rug 2011 - 18:46, para�ė:

onsa, 05 Rug 2011 - 18:46, para�ė:

Mes vaziavome su vietiniais. kainavo 28 eurai ir dar laivo bilietas 10 euru.Vaziavom is Retimno regiono, tai gal jei is kito galo salos gali buti ir brangiau. Paeme is viesbucio, parveze atgal,viskas normaliai, tik kadangi mus paeme pirmus, tai nusibodo per visus kitus viesbucius vazinet ir turistus rankiot,bet uz tai apziurejau kitus viesbucius, nors zinau kurie nepatiko, kad kita karta netycia nepataikyt i koki laukuose esanti arba prie gretkelio.

Labai aciu uz info smile.gif mes irgi is Retimno vaziuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 08 02, 14:03)

vabalauskiene, 02 Rug 2011 - 14:03, para�ė:

vabalauskiene, 02 Rug 2011 - 14:03, para�ė:

Ir kaip viešbutis, ar patiko?

Ir kaip viešbutis, ar patiko?

Kaip 3 zvaigzduciu, tai normalus mirksiukas.gif
Atsakyti