[quote=Kristukas82,2011 07 25, 22:48]
Sveikos keliautojos
Jau beveik praradusi viltį kreipiuosi ir į Jus Tikiuosi šią vasarą ir aš įgyvendinti savo svajonę - nuvažiuoti į Kretą, bet mano planuose ne vien keliavimas po salą, bet ir visiškas tinginiavimas ir poilsis viešbutyje. Bet besirinkdama viešbutį baigiu jau prasikeikti... Todėl gal galite kas rekomenduoti tikrai fainą 4 ar 5 stars viešbutį, kad tikrai ten būtų galima jaustis kaip rojuje
Būsiu labai dėkinga už bet kokius pasiūlymus ar patarimus
Aš taip pat labai laukiu patarimų dėl viešbučio Kretoje
Kas prasote patarimu, nepamirskite ivardinti, iki kokios sumos ieskote, nes tai esminis kriterijus.
QUOTE(Kristukas82 @ 2011 07 25, 20:48)
Sveikos keliautojos
Jau beveik praradusi viltį kreipiuosi ir į Jus Tikiuosi šią vasarą ir aš įgyvendinti savo svajonę - nuvažiuoti į Kretą, bet mano planuose ne vien keliavimas po salą, bet ir visiškas tinginiavimas ir poilsis viešbutyje. Bet besirinkdama viešbutį baigiu jau prasikeikti... Todėl gal galite kas rekomenduoti tikrai fainą 4 ar 5 stars viešbutį, kad tikrai ten būtų galima jaustis kaip rojuje
Siulau pasidometi MYTHOS PALACE RESORT & SPA , mes buvome patiko. Tiesa, jei esate su vaikais kiek tolokai nuo oro uosto.
[quote=vabalauskiene,2011 07 26, 09:25]
Sveikos keliautojos
[/quote]
Buvome vakaru Kretoje netoli Chanijos. Patys gyvenome jaukiame triju zv. viesbutyje, bet specialiai susiradome keleta Novaturo siulomu 5 zv. viesbuciu-- galbut tingiam poilsiui kada ateityje Tiesa, i vidu nesilauzeme, bet siu dvieju viesbuciu man patiko lokacija ir isorinis vaizdas (gerai apie juos ir poilsiautojai tripadvisor.com atsiliepia): PORTO PLATANIAS BEACH RESORT -- kurortinio miestelio centre ir ant juros kranto, ir ATLANTICA CALDERA CRETA PARADISE -- truputi atokiau nuo miestelio, bet visai netoli. Manau, ne vienas ju nenuviltu.
Sveikos keliautojos
[/quote]
Buvome vakaru Kretoje netoli Chanijos. Patys gyvenome jaukiame triju zv. viesbutyje, bet specialiai susiradome keleta Novaturo siulomu 5 zv. viesbuciu-- galbut tingiam poilsiui kada ateityje Tiesa, i vidu nesilauzeme, bet siu dvieju viesbuciu man patiko lokacija ir isorinis vaizdas (gerai apie juos ir poilsiautojai tripadvisor.com atsiliepia): PORTO PLATANIAS BEACH RESORT -- kurortinio miestelio centre ir ant juros kranto, ir ATLANTICA CALDERA CRETA PARADISE -- truputi atokiau nuo miestelio, bet visai netoli. Manau, ne vienas ju nenuviltu.
QUOTE(linamog @ 2011 07 26, 13:01)
Kas prasote patarimu, nepamirskite ivardinti, iki kokios sumos ieskote, nes tai esminis kriterijus.
Na, kadangi mes planuoja į Kretą vykti rugsėjo pabaigoje, tai aš taip naiviai turiu vilties, kad tuo metu kainos jau bus truputį kritusios ir labai norėčiau su savo santaupomis sutilpti į kokius 2 500 lt, o jei mažiau - tai dar geriau
Cia gal is fantastikos serijos, bet gal kam teko tokia laime pakeliauti Kretoje rugsejo viduri ar gale uz kokius 900 lt., o gal ir uz dar maziau?(gali buti ir be maitinimo, 2 zv.) . Cia vienam zmogui. ???
QUOTE(Kristukas82 @ 2011 07 25, 21:48)
Sveikos keliautojos
Mes buvom Cactus Royal Spa & Resort 5* viesbutyje, tai mums labai labai jis patiko Tikrai mielai vel i ji vaziuociau
Sveiki.
Sekmadienį ir mes grįžome iš Kretos. Labai graži šalis. Gyvenom Lyda Hotel 3+* netoli Gouves miestelio. Apie patį šiek tiek vėliau parašysiu. Tik galiu pasakyti, kad tuo metu, kai mes ilsėjomės, į šį viešbutį atkeliavo 27 lietuviai. Manau, labai daug.
Mašinos nenuomavome, nors prieš kelionę buvom suplanavę savarankiškai keliauti. Pirkom tris keliones iš vietinių: Spinalongos sala, Knosas-Lasičio plokščiakalnis, Samarijos tarpeklis. Labai labai patiko kelionės. Kainos maždaug 20-30 eurų pigesnės nė pas Tezturą.
Tezturo kainos:
Knosas, Heraklionas, Lyxnostatis 70 eurų, Santorinio kruizas 165, Samaria 74, Spinalonga 50. Siūlo ir kitokių, bet, manau, šios pagrindinės.
Mašinas lietuviai nuomavosi pas vietinius po 30 eurų, kiti per tezturą po 60 eurų.
Oras buvo puikus. Rodos, labai karšta, bet beveik visada pučia gaivus vėjelis. Tiesa, cikadų giesmės iš pradžių labai veikė, bet... iškęsti galima.
Kol kas tiek.
Sekmadienį ir mes grįžome iš Kretos. Labai graži šalis. Gyvenom Lyda Hotel 3+* netoli Gouves miestelio. Apie patį šiek tiek vėliau parašysiu. Tik galiu pasakyti, kad tuo metu, kai mes ilsėjomės, į šį viešbutį atkeliavo 27 lietuviai. Manau, labai daug.
Mašinos nenuomavome, nors prieš kelionę buvom suplanavę savarankiškai keliauti. Pirkom tris keliones iš vietinių: Spinalongos sala, Knosas-Lasičio plokščiakalnis, Samarijos tarpeklis. Labai labai patiko kelionės. Kainos maždaug 20-30 eurų pigesnės nė pas Tezturą.
Tezturo kainos:
Knosas, Heraklionas, Lyxnostatis 70 eurų, Santorinio kruizas 165, Samaria 74, Spinalonga 50. Siūlo ir kitokių, bet, manau, šios pagrindinės.
Mašinas lietuviai nuomavosi pas vietinius po 30 eurų, kiti per tezturą po 60 eurų.
Oras buvo puikus. Rodos, labai karšta, bet beveik visada pučia gaivus vėjelis. Tiesa, cikadų giesmės iš pradžių labai veikė, bet... iškęsti galima.
Kol kas tiek.
Inrinke : Labai laukiu nuomones apie LYDA hotel
QUOTE(Twitter @ 2011 07 27, 13:57)
Tai turėjom kartu skristi. Man labai įdomu, kas ten per viešbutis, kad tiek daug lietuvaičių jį pasirinko.
Manau, tikrai skridome kartu. Lietuvaičius labiausiai turbūt traukia kaina ir AI.
Sukūriau atskirą temutę apie viešbučius Kretoje. Čia ir aprašiau Lydos viešbutuką. Suprantama, informacija subjektyvi. tikiuosi, atsiras, kurie prisijungs prie temos ir pasidalins įspūdžiais apie kitus viešbučius.
http://www.supermama...howtopic=754722
Na, mūsų kelionė jau už savaitės ir man pradėjo rūpėti kaip ten su viešuoju transportu... Kadangi teks keliauti i Heraklioną patiems iš ryto, nes iš ten kelsimės į Santorinį, esame kelto bilietus nusipirkę. Ar dažnai kursuoja autobusai? Kiek laiko užsimest kelionei? Mes gyvensim Hersonissos-Anissaras. Gal kas atsimena, gal naudojotės viešuoju transportu? Būčiau dėkinga už info
o kaip ten su ekskursiju pirkimu is vietiniu? siuloma viesbuciuose ar patiems reikia ieskot?