Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

[quote=Kristukas82,2011 07 25, 22:48]
Sveikos keliautojos smile.gif

Jau beveik praradusi viltį kreipiuosi ir į Jus smile.gif Tikiuosi šią vasarą ir aš įgyvendinti savo svajonę - nuvažiuoti į Kretą, bet mano planuose ne vien keliavimas po salą, bet ir visiškas tinginiavimas ir poilsis viešbutyje. Bet besirinkdama viešbutį baigiu jau prasikeikti... Todėl gal galite kas rekomenduoti tikrai fainą 4 ar 5 stars viešbutį, kad tikrai ten būtų galima jaustis kaip rojuje smile.gif smile.gif smile.gif
Būsiu labai dėkinga už bet kokius pasiūlymus ar patarimus smile.gif

Aš taip pat labai laukiu patarimų dėl viešbučio Kretoje 4u.gif
Atsakyti
Kas prasote patarimu, nepamirskite ivardinti, iki kokios sumos ieskote, nes tai esminis kriterijus.
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2011 07 25, 20:48)

Jau beveik praradusi viltį kreipiuosi ir į Jus smile.gif Tikiuosi šią vasarą ir aš įgyvendinti savo svajonę - nuvažiuoti į Kretą, bet mano planuose ne vien keliavimas po salą, bet ir visiškas tinginiavimas ir poilsis viešbutyje. Bet besirinkdama viešbutį baigiu jau prasikeikti... Todėl gal galite kas rekomenduoti tikrai fainą 4 ar 5 stars viešbutį, kad tikrai ten būtų galima jaustis kaip rojuje smile.gif smile.gif smile.gif

Siulau pasidometi MYTHOS PALACE RESORT & SPA , mes buvome patiko. Tiesa, jei esate su vaikais kiek tolokai nuo oro uosto.
Atsakyti
[quote=vabalauskiene,2011 07 26, 09:25]
[quote=Kristukas82,2011 07 25, 22:48]

Aš taip pat labai laukiu patarimų dėl viešbučio Kretoje 4u.gif
[/quote]

Buvome vakaru Kretoje netoli Chanijos. Patys gyvenome jaukiame triju zv. viesbutyje, bet specialiai susiradome keleta Novaturo siulomu 5 zv. viesbuciu-- galbut tingiam poilsiui kada ateityje cool.gif Tiesa, i vidu nesilauzeme, bet siu dvieju viesbuciu man patiko lokacija ir isorinis vaizdas (gerai apie juos ir poilsiautojai tripadvisor.com atsiliepia): PORTO PLATANIAS BEACH RESORT -- kurortinio miestelio centre ir ant juros kranto, ir ATLANTICA CALDERA CRETA PARADISE -- truputi atokiau nuo miestelio, bet visai netoli. Manau, ne vienas ju nenuviltu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 26, 13:01)
Kas prasote patarimu, nepamirskite ivardinti, iki kokios sumos ieskote, nes tai esminis kriterijus.

Na, kadangi mes planuoja į Kretą vykti rugsėjo pabaigoje, tai aš taip naiviai turiu vilties, kad tuo metu kainos jau bus truputį kritusios ir labai norėčiau su savo santaupomis sutilpti į kokius 2 500 lt, o jei mažiau - tai dar geriau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Cia gal is fantastikos serijos, bet gal kam teko tokia laime pakeliauti Kretoje rugsejo viduri ar gale uz kokius 900 lt., o gal ir uz dar maziau?(gali buti ir be maitinimo, 2 zv.) g.gif. Cia vienam zmogui. ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliktra: 26 liepos 2011 - 13:45
QUOTE(Kristukas82 @ 2011 07 25, 21:48)

Mes buvom Cactus Royal Spa & Resort 5* viesbutyje, tai mums labai labai jis patiko smile.gif Tikrai mielai vel i ji vaziuociau smile.gif
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif
Sekmadienį ir mes grįžome iš Kretos. wub.gif wub.gif wub.gif Labai graži šalis. Gyvenom Lyda Hotel 3+* netoli Gouves miestelio. Apie patį šiek tiek vėliau parašysiu. ax.gif Tik galiu pasakyti, kad tuo metu, kai mes ilsėjomės, į šį viešbutį atkeliavo 27 lietuviai. Manau, labai daug. ax.gif
Mašinos nenuomavome, nors prieš kelionę buvom suplanavę savarankiškai keliauti. Pirkom tris keliones iš vietinių: Spinalongos sala, Knosas-Lasičio plokščiakalnis, Samarijos tarpeklis. Labai labai patiko kelionės. Kainos maždaug 20-30 eurų pigesnės nė pas Tezturą.
Tezturo kainos:
Knosas, Heraklionas, Lyxnostatis 70 eurų, Santorinio kruizas 165, Samaria 74, Spinalonga 50. Siūlo ir kitokių, bet, manau, šios pagrindinės.
Mašinas lietuviai nuomavosi pas vietinius po 30 eurų, kiti per tezturą po 60 eurų.
Oras buvo puikus. wub.gif Rodos, labai karšta, bet beveik visada pučia gaivus vėjelis. wub.gif Tiesa, cikadų giesmės iš pradžių labai veikė, bet... iškęsti galima. ax.gif
Kol kas tiek. bigsmile.gif
Atsakyti
Inrinke : Labai laukiu nuomones apie LYDA hotel smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smilgute*: 27 liepos 2011 - 11:18
QUOTE(Twitter @ 2011 07 27, 13:57)
Tai turėjom kartu skristi. smile.gif  Man labai įdomu, kas ten per viešbutis, kad tiek daug lietuvaičių jį pasirinko.

Manau, tikrai skridome kartu. mirksiukas.gif Lietuvaičius labiausiai turbūt traukia kaina ir AI. mirksiukas.gif
Sukūriau atskirą temutę apie viešbučius Kretoje. Čia ir aprašiau Lydos viešbutuką. Suprantama, informacija subjektyvi. tikiuosi, atsiras, kurie prisijungs prie temos ir pasidalins įspūdžiais apie kitus viešbučius. ax.gif
http://www.supermama...howtopic=754722
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 27 liepos 2011 - 15:06
Na, mūsų kelionė jau už savaitės ir man pradėjo rūpėti kaip ten su viešuoju transportu... g.gif Kadangi teks keliauti i Heraklioną patiems iš ryto, nes iš ten kelsimės į Santorinį, esame kelto bilietus nusipirkę. Ar dažnai kursuoja autobusai? Kiek laiko užsimest kelionei? Mes gyvensim Hersonissos-Anissaras. Gal kas atsimena, gal naudojotės viešuoju transportu? Būčiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
o kaip ten su ekskursiju pirkimu is vietiniu? siuloma viesbuciuose ar patiems reikia ieskot?
Atsakyti