QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 09 07, 09:19)
Čia su tais atsiliepimais žinote kaip būna. Man tai gerai ilsėtis ir 2 žv. viešbutyje, tai ir atsiliepsiu, kad geras viešbutis.
Aišku geriau būtų, kad parašytų savo nuomonę poilsiautojai, kurie ilsėjosi šiame viešbutyje, bet pasyviai, o ne tik permiegojimui pasirinkę šį viešbutį. Bet kai Jūs rašote, kad pripratę prie komforto ir rinkotės 5 žvaigždučių viešbučius, tai manau, kad Jums užteks ir vienos savaitės šiame viešbutyje ir gali kiek pabosti, jei dar savaitėlei pasiliksite jame. Nežinau kur Jūs prieš tai ilsėjotės, bet daug kam Kretos viešbučiai yra prastesni už tarkim Turkijos ar kt.
Bet tai rašo Jums žmogus, kuriam komfortas Kretoje nesvarbus, nes Kreta graži man - tik išvykus už viešbučio teritorijos. Ir stengiausi rašyti kiek įmanoma labiau ne iš savo "varpinės". Nes aš tai ir pasilikčiau, ir dar savaitei ir man tas viešbutis būtų per geras. O gal Jums yra galimybė pasikeisti hotelį, po savaitės poilsio į kitą, trupuč geresnį?
P.S. Labai būtų įdomūs Jūsų atsiliepimai, po kelionės, ar nenusipezėjau aš čia labai.
Aišku geriau būtų, kad parašytų savo nuomonę poilsiautojai, kurie ilsėjosi šiame viešbutyje, bet pasyviai, o ne tik permiegojimui pasirinkę šį viešbutį. Bet kai Jūs rašote, kad pripratę prie komforto ir rinkotės 5 žvaigždučių viešbučius, tai manau, kad Jums užteks ir vienos savaitės šiame viešbutyje ir gali kiek pabosti, jei dar savaitėlei pasiliksite jame. Nežinau kur Jūs prieš tai ilsėjotės, bet daug kam Kretos viešbučiai yra prastesni už tarkim Turkijos ar kt.
Bet tai rašo Jums žmogus, kuriam komfortas Kretoje nesvarbus, nes Kreta graži man - tik išvykus už viešbučio teritorijos. Ir stengiausi rašyti kiek įmanoma labiau ne iš savo "varpinės". Nes aš tai ir pasilikčiau, ir dar savaitei ir man tas viešbutis būtų per geras. O gal Jums yra galimybė pasikeisti hotelį, po savaitės poilsio į kitą, trupuč geresnį?
P.S. Labai būtų įdomūs Jūsų atsiliepimai, po kelionės, ar nenusipezėjau aš čia labai.
Buvau Turkijoje (4 k.), Kose (1), paprastai renkames 4 - 5 zvg. Kose gana silpnas buvo, bet mes daug keliavom. Kai i Turkija vaziuojam - tai tik drybsot, tai renkames geresnius. Dabar vaziuoju i Kreta su salyga - pamatyt O jei iseis ta kita plius savaite, visai noreciau ir padrybsot, baseinas vistiek nors vienas veiks Nes mano organizmas saukte saukiasi POILSIO sakau, gal isgirsti ji gal vyra su dukra namo issiust ir likt vienai ?
Butinai merginos parasysiu realius atsiliepimus kai grisiu, nors maciau jau buvo gana issamiai, tik neberadau temos. Ir foto bus daaaaaaug realiu ir atsiliepimu. Nes LYDA viesbutis sakyciau labai pigus kaip AI, tad jei kaina virsyja lukescius - tai tik geriau O vaziuot su mintimi "vidutine" tokia, tai juk tik i gera