Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 09 07, 09:19)
Čia su tais atsiliepimais žinote kaip būna. Man tai gerai ilsėtis ir 2 žv. viešbutyje, tai ir atsiliepsiu, kad geras viešbutis.

Aišku geriau būtų, kad parašytų savo nuomonę poilsiautojai, kurie ilsėjosi šiame viešbutyje, bet pasyviai, o  ne tik permiegojimui pasirinkę šį viešbutį. Bet kai Jūs rašote, kad pripratę prie komforto ir rinkotės 5 žvaigždučių viešbučius, tai manau, kad Jums užteks ir vienos savaitės šiame viešbutyje ir gali kiek pabosti, jei dar savaitėlei pasiliksite jame. Nežinau kur Jūs prieš tai ilsėjotės, bet daug kam Kretos viešbučiai yra prastesni už tarkim Turkijos ar kt. 
Bet tai rašo Jums žmogus, kuriam komfortas Kretoje nesvarbus, nes Kreta graži man - tik  išvykus už viešbučio teritorijos.  Ir stengiausi rašyti kiek įmanoma labiau ne iš savo "varpinės". Nes aš tai ir pasilikčiau, ir dar savaitei ir man tas viešbutis būtų per geras. O gal Jums yra galimybė pasikeisti hotelį, po savaitės poilsio į kitą, trupuč geresnį?
P.S. Labai būtų įdomūs Jūsų atsiliepimai, po kelionės, ar nenusipezėjau aš čia labai.

Buvau Turkijoje (4 k.), Kose (1), paprastai renkames 4 - 5 zvg. Kose gana silpnas buvo, bet mes daug keliavom. Kai i Turkija vaziuojam - tai tik drybsot, tai renkames geresnius. Dabar vaziuoju i Kreta su salyga - pamatyt smile.gif O jei iseis ta kita plius savaite, visai noreciau ir padrybsot, baseinas vistiek nors vienas veiks biggrin.gif Nes mano organizmas saukte saukiasi POILSIO biggrin.gif sakau, gal isgirsti ji lotuliukas.gif gal vyra su dukra namo issiust ir likt vienai ? lotuliukas.gif

Butinai merginos parasysiu realius atsiliepimus kai grisiu, nors maciau jau buvo gana issamiai, tik neberadau temos. Ir foto bus daaaaaaug realiu ir atsiliepimu. Nes LYDA viesbutis sakyciau labai pigus kaip AI, tad jei kaina virsyja lukescius - tai tik geriau smile.gif O vaziuot su mintimi "vidutine" tokia, tai juk tik i gera lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech... isimylejau Kreta wub.gif . Nenorejau namo, 7 dienu per mazai ir pailseti ir pamatyti. Viesbutis normalus, bet Kretos grozis prasideda uz viesbucio teritorijos (kazkas taip jau rase - tai pritariu drinks_cheers.gif ). Nenusakomo grozio kalnai, tarpekliai, mazi kaimeliai, balti namai, idomi ir neiprasta gamta. Tai buvo nuostabu. Keliones pirkom pas vietinius rusu kalba. Gidas pakliuvo tikrai geras. kalbejo visa keliones laika. Pasakojo ir paie objektus ir apie pacia Graikija, tradicijas, ypatumus.
Zodziu, atostogos tokios, kad bus ilgai mano mintyse wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes Kretos myletojos 4u.gif
jau tikriausiai mes busime paskutiniai keliaujantys smile.gif tad dar turiu pora klausimeliu. Kaip cia su viesuoju tranportu? Bandziau rasti masinyte isinuomoti, bet visur praso kreditines, kadangi jau viena kart esam nudege , nebedrystu uzsisakinet. Tad jei nepavktu rasti vietoj, bandysim viesuoju keliaut. ar populiru motoroleriai? Ar buvo taip keliaujanciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2012 09 15, 22:26)
Sveikutes Kretos myletojos  4u.gif
jau tikriausiai mes busime paskutiniai keliaujantys smile.gif tad dar turiu pora klausimeliu. Kaip cia su viesuoju tranportu? Bandziau rasti masinyte isinuomoti, bet visur praso kreditines, kadangi jau viena kart esam nudege , nebedrystu uzsisakinet. Tad jei nepavktu rasti vietoj, bandysim viesuoju keliaut. ar populiru motoroleriai? Ar buvo taip keliaujanciu?  g.gif

laba. Mes nenuomavom nieko ir vazinejom su ekskursijomis vietiniu. Bet girdejau, kad yra geras susisiekimas tarp miestu. Taip pat buvo daug keliaujanciu kvadraciklais, mopedais ir kitokiomis dviratemis priemonemis. Manau, kad tikrai neprapulsit ir rasite budu keliauti. Geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip jus skraidot i Kreta? ar yra tiesioginiu skrydziu be kelioniu agenturu? Mes katik grizom is Rodo ax.gif isimylejom Graikija. dabar norim skristi i Kreta, bet nerandu kaip ten patekti ax.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2012 09 15, 21:26)
Sveikutes Kretos myletojos  4u.gif
jau tikriausiai mes busime paskutiniai keliaujantys smile.gif tad dar turiu pora klausimeliu. Kaip cia su viesuoju tranportu? Bandziau rasti masinyte isinuomoti, bet visur praso kreditines, kadangi jau viena kart esam nudege , nebedrystu uzsisakinet. Tad jei nepavktu rasti vietoj, bandysim viesuoju keliaut. ar populiru motoroleriai? Ar buvo taip keliaujanciu?  g.gif

Tikrai rasite vietoje mašinytę be problemų 4u.gif Taip patpopuliaru ir kitos transporto priemonės mirksiukas.gif

QUOTE(ahh @ 2012 09 16, 18:44)
Sveiki,  kaip jus skraidot i Kreta? ar yra tiesioginiu skrydziu be kelioniu agenturu? Mes katik grizom is Rodo  ax.gif  isimylejom Graikija. dabar norim skristi i Kreta, bet nerandu kaip ten patekti  ax.gif
dekui  4u.gif

Mes skridom su agentūra smile.gif kiek žinau, čia vienintelis būdas nuskristi ten tiesiogiai, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evin: 16 rugsėjo 2012 - 18:52
QUOTE(Evin @ 2012 09 16, 19:52)
Tikrai rasite vietoje mašinytę be problemų 4u.gif Taip patpopuliaru ir kitos transporto priemonės mirksiukas.gif
Mes skridom su agentūra smile.gif kiek žinau, čia vienintelis būdas nuskristi ten tiesiogiai, jei neklystu smile.gif

o su kokia agentura jus skridot? viesbutis su maitinimu buvo ar ne? kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 09 16, 20:51)
o su kokia agentura jus skridot? viesbutis su maitinimu buvo ar ne? kiek kainavo?  blush2.gif

Galimi įvairūs variantai. Paklauskite agentūroje, gal dar galima nusipirkti vietas lėktuve, neperkant kitų paslaugų.
Mums pernai kainavo vieto čarteryje nepilnai po tūkstantį žmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 16 rugsėjo 2012 - 19:55
QUOTE(ahh @ 2012 09 16, 19:51)
o su kokia agentura jus skridot? viesbutis su maitinimu buvo ar ne? kiek kainavo?  blush2.gif

Su Novaturu skridome smile.gif Mes skrendam visada su AI smile.gif tada buvo medaus mėnuo (prieš du metus),todėl ėmėm geresnį viešbutį.. bet kainos, nors tu ką, nepamenu doh.gif kada norit skrsiti? Tiesa, man Rodas taip pat labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2012 09 16, 20:54)
Galimi įvairūs variantai. Paklauskite agentūroje, gal dar galima nusipirkti vietas lėktuve, neperkant kitų paslaugų.
Mums pernai kainavo vieto čarteryje nepilnai po tūkstantį žmogui.

vat as ir noreciau tik nuskristi su jais. visa kita mes patys susiorganizuotumeme. mes taip i Roda skridom. gavom gera viesbutuka uz 700lt: privatus papludimys su nemokamais gultais, kambari tvarko kasdiena. valgem tavernoje. radom kur maitina skaniai, daug ir pigiai. 7.9 EU zmogui - start patiekalas, pagrinidinis patiekalas, desertas ir plius 0.5 l vyno atnesdavo.

QUOTE(Evin @ 2012 09 16, 20:54)
Su Novaturu skridome smile.gif Mes skrendam visada su AI smile.gif tada buvo medaus mėnuo (prieš du metus),todėl ėmėm geresnį viešbutį.. bet kainos, nors tu ką, nepamenu doh.gif kada norit skrsiti? Tiesa, man Rodas taip pat labai patiko 4u.gif

AI mano figurai kenkia biggrin.gif
o kada skrisim nezinau tiksliai. mes ka tik is keliones. labai nesinorejo grizti cia. ramino tik ta mintis kad vel keliausime. ziema i Graikija salta,tai gal i pavasario gala kazka planuotumeme. tik noriu apsispresti kur skrisime ar i Ispanija ar i Graikija. renku info, mastau,delioju. Siaip manau i Graikija geriausiai arba balandi arba rugseji skristi. ax.gif
Jauciu Ispanijoje brangiau butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 09 16, 20:09)
AI mano figurai kenkia  biggrin.gif
o kada skrisim nezinau tiksliai. mes ka tik is keliones. labai nesinorejo grizti cia. ramino tik ta mintis kad vel keliausime. ziema i Graikija salta,tai gal i pavasario gala kazka planuotumeme. tik noriu apsispresti kur skrisime ar i Ispanija ar i Graikija. renku info, mastau,delioju. Siaip manau i Graikija geriausiai arba balandi arba rugseji skristi.  ax.gif
Jauciu Ispanijoje brangiau butu  g.gif

Tikrai puikūs mėnesiai keliauti smile.gif o kainos, manau, panašios - priklauso, ko tikitės ir norite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 09 16, 21:14)
Tikrai puikūs mėnesiai keliauti smile.gif o kainos, manau, panašios - priklauso, ko tikitės ir norite smile.gif

nu as kiek ziuriu i Tenerife ziema i 3 zvaigzduciu BB hoteli kainuoja apie 5500lt (su skrydziu) 2 zmonem. I GRaikija pigiau manyciau butu.
Reikes jusu senas temas apie Kreta labiau panagrinet smile.gif pradet rinkti info cool.gif
Atsakyti