Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

QUOTE(Neverk @ mama,2012 09 04, 21:18)
Sėkmės Kretoje ir visur kitur. kai važiuosite vasaros atostogų į šiltuosius kraštus, būtinai pasiimkite slidinėjimo kostiumą  4u.gif

Ačiū už palinkėjimus biggrin.gif Šiltuosiuose kraštuose esu buvusi, TIEK dar žinau, ką imti , ko ne . Atsiprašau, kad nelogiškai paklausiau logiškai mąstančių žmonių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 05 rugsėjo 2012 - 07:28
Sveikos! 4u.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2012 09 04, 20:18)
Klausimų pvz.:

A, tai žmonės, kurie jau grįžo, žino, koks oras dabar ten, kur jų jau nėra... cool.gif Klausimus skaitau atidžiai ir kabinėjuosi prie netikslumų - ech, profesinė liga...
Sėkmės Kretoje ir visur kitur. kai važiuosite vasaros atostogų į šiltuosius kraštus, būtinai pasiimkite slidinėjimo kostiumą  4u.gif

Ponia, nezinau kokia Jusu profesija, bet jai sakot, kad atidziai skaitot - klystat...matyt profesine liga kabinetis ir demonstruot arogancija biggrin.gif Na, gal diena nekokia pasitaike... mirksiukas.gif

Dar karteli pakartosiu savo klausima mirksiukas.gif
Sveikutes!
Vvykstam ir mes i Kreta rugsejo 15d. Prisipazinsiu visos temos neskaiciau, nes nelabai turiu laiko...
Gal kas buvot rugsejo antroje puseje Kolymbari miestelyje (Chanijos regione).
Siaip noretusi suzinot ispudzius ir atsiliepimus apie si miesteli, bei orus rugsejo antros puses 4u.gif
As klausiu Tu kurios BUVO jau anksciau rugsejo antroje puseje tame miestelyje!
Visoms puikiu atostogu thumbup.gif
Ir geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos patarkit.....

šeimyna lekiam į Kretą rugsėjo 27- spalio 4 d.
Yra galimybė man su dukra (5m) pasilikti dar savaitei ilgiau....

Gyvensime LYDA viešbutyje.
http://www.teztour.l.../65963/4d3a31a2

jis toks ne iš geriausių kaip supratau.... Kaip amnote, ar nepabos paskui man vienai su dukra... ? kaip orai dar iki spalio vidurio ? Nes mašinos nevairuoju, tai tik viešbuty drybsot ir ilsėtis smile.gif labai reikia patarimų......... smile.gif
Atsakyti
Rudaake, užsieniečių atsiliepimai apie jūsų pasirinktą viešbutį visai neblogi 4u.gif

Čia turbūt nuo žmogaus priklauso, bet man pvz. ir savaitę būtų sunku vienoje vietoje ištverti blush2.gif mes nors 3 iš 7 dienų keliavome, abu nutarėme, kad ilgiau pasilikti nebenorėtume.
Tačiau jei jus tenkina pasyvus poilsis ir būtent taip pailsit, tai gal ir verta pasilikti ilgiau 4u.gif
Atsakyti
va cia dar Lyda hotel atsiliepimai ir kelios realios foto 4u.gif
http://www.tripadvis...uves_Crete.html
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 09 06, 20:47)
Rudaake, užsieniečių atsiliepimai apie jūsų pasirinktą viešbutį visai neblogi  4u.gif

čia dar nežiūrėjau, ačiū smile.gif Išvis dar laiko neturėjau niekuo daugiau pasidomėt... nusipirkom ir sėdžiu laukiu paskutinės minutės biggrin.gif
Mano darbo sezonas gana įtemptas, tai jaučiu nooooooriu pasyvumo... tiksliau reikia, ne tik jaučiu biggrin.gif

QUOTE(Dzinte @ 2012 09 06, 21:01)

nesu reikli išties....bet prie komforto ilsėdamasi esu įpratusi lotuliukas.gif visad rinkdavaus tik 5 žvaigždes blush2.gif labiausiai noriu POILSIO, tokio tikro poilsio.... Tai gal tikrai verta pagalvot apie pasilikimą smile.gif Tik va kas tada, jei oras prastas, ir mes be mašinytės biggrin.gif Na, tada miegotume ir valgytume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2012 09 07, 00:39)
čia dar nežiūrėjau, ačiū smile.gif  Išvis dar laiko neturėjau niekuo daugiau pasidomėt... nusipirkom ir sėdžiu laukiu paskutinės minutės biggrin.gif
Mano darbo sezonas gana įtemptas, tai jaučiu nooooooriu pasyvumo... tiksliau reikia, ne tik jaučiu biggrin.gif 
nesu reikli išties....bet prie komforto ilsėdamasi esu įpratusi  lotuliukas.gif  visad rinkdavaus tik 5 žvaigždes  blush2.gif  labiausiai noriu POILSIO, tokio tikro poilsio.... Tai gal tikrai verta pagalvot apie pasilikimą smile.gif  Tik va kas tada, jei oras prastas, ir mes be mašinytės biggrin.gif Na, tada miegotume ir valgytume  lotuliukas.gif

Mums 7 dienu buvo mazokai, bent poros dienu reikejo adaptacijai, apsipratimui. 14 dienu tikrai butu buve pats tas...
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 09 06, 21:01)

Čia su tais atsiliepimais žinote kaip būna. Man tai gerai ilsėtis ir 2 žv. viešbutyje, tai ir atsiliepsiu, kad geras viešbutis.
QUOTE(Rudaakė @ 2012 09 06, 23:39)
nesu reikli išties....bet prie komforto ilsėdamasi esu įpratusi  lotuliukas.gif  visad rinkdavaus tik 5 žvaigždes  blush2.gif  labiausiai noriu POILSIO, tokio tikro poilsio.... Tai gal tikrai verta pagalvot apie pasilikimą smile.gif  Tik va kas tada, jei oras prastas, ir mes be mašinytės biggrin.gif Na, tada miegotume ir valgytume  lotuliukas.gif

Aišku geriau būtų, kad parašytų savo nuomonę poilsiautojai, kurie ilsėjosi šiame viešbutyje, bet pasyviai, o ne tik permiegojimui pasirinkę šį viešbutį. Bet kai Jūs rašote, kad pripratę prie komforto ir rinkotės 5 žvaigždučių viešbučius, tai manau, kad Jums užteks ir vienos savaitės šiame viešbutyje ir gali kiek pabosti, jei dar savaitėlei pasiliksite jame. Nežinau kur Jūs prieš tai ilsėjotės, bet daug kam Kretos viešbučiai yra prastesni už tarkim Turkijos ar kt.
Bet tai rašo Jums žmogus, kuriam komfortas Kretoje nesvarbus, nes Kreta graži man - tik išvykus už viešbučio teritorijos. Ir stengiausi rašyti kiek įmanoma labiau ne iš savo "varpinės". Nes aš tai ir pasilikčiau, ir dar savaitei ir man tas viešbutis būtų per geras. O gal Jums yra galimybė pasikeisti hotelį, po savaitės poilsio į kitą, trupuč geresnį?
P.S. Labai būtų įdomūs Jūsų atsiliepimai, po kelionės, ar nenusipezėjau aš čia labai.
Atsakyti
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 09 07, 10:19)
Čia su tais atsiliepimais žinote kaip būna. Man tai gerai ilsėtis ir 2 žv. viešbutyje, tai ir atsiliepsiu, kad geras viešbutis.

atsiliepimai kaip atsiliepimai, bet visada idomu pasiziureti realia foto, daug ka manau pasako 4u.gif
Atsakyti
Dzinte, o jus jau pasirinkote viesbuti? Atsimenu, irgi apie Albatros galvojot
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 09 07, 13:39)
Dzinte, o jus jau pasirinkote viesbuti? Atsimenu, irgi apie Albatros galvojot

Šį pasirinkome
http://www.nefeli-ho...r/fr/hotel.html
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 09 07, 12:49)

O sakykite Dzinte, Jūs savarankiškai organizuojatės kelionę, ar per agentūrą kokią. Visuomet per agentūrą skrisdavome, bet įtariu, kad bandysim sekantį kartą patys.
Jei savarankiškai, tai kokia bilietų kainą radote.?
Atsakyti