QUOTE(Dzinte @ 2012 09 06, 21:01)
va cia dar Lyda hotel atsiliepimai ir kelios realios foto
http://www.tripadvis...uves_Crete.html
Čia su tais atsiliepimais žinote kaip būna. Man tai gerai ilsėtis ir 2 žv. viešbutyje, tai ir atsiliepsiu, kad geras viešbutis.
QUOTE(Rudaakė @ 2012 09 06, 23:39)
nesu reikli išties....bet prie komforto ilsėdamasi esu įpratusi
visad rinkdavaus tik 5 žvaigždes
labiausiai noriu POILSIO, tokio tikro poilsio.... Tai gal tikrai verta pagalvot apie pasilikimą
Tik va kas tada, jei oras prastas, ir mes be mašinytės
Na, tada miegotume ir valgytume
Aišku geriau būtų, kad parašytų savo nuomonę poilsiautojai, kurie ilsėjosi šiame viešbutyje, bet pasyviai, o ne tik permiegojimui pasirinkę šį viešbutį. Bet kai Jūs rašote, kad pripratę prie komforto ir rinkotės 5 žvaigždučių viešbučius, tai manau, kad Jums užteks ir vienos savaitės šiame viešbutyje ir gali kiek pabosti, jei dar savaitėlei pasiliksite jame. Nežinau kur Jūs prieš tai ilsėjotės, bet daug kam Kretos viešbučiai yra prastesni už tarkim Turkijos ar kt.
Bet tai rašo Jums žmogus, kuriam komfortas Kretoje nesvarbus, nes Kreta graži man - tik išvykus už viešbučio teritorijos. Ir stengiausi rašyti kiek įmanoma labiau ne iš savo "varpinės". Nes aš tai ir pasilikčiau, ir dar savaitei ir man tas viešbutis būtų per geras. O gal Jums yra galimybė pasikeisti hotelį, po savaitės poilsio į kitą, trupuč geresnį?
P.S. Labai būtų įdomūs Jūsų atsiliepimai, po kelionės, ar nenusipezėjau aš čia labai.