Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

Dzinte, orai buvo geri, tik pora dienu dangus debesuotas, bet su pragiedruliais biggrin.gif temperatura laikesi apie 30 laipsniu tai tikrai 4u.gif

Siaip dar toks pastebejimas: antra musu buvimo diena del smarkaus vejo bangos visai uzliejo musu papludimi, todel gerai, kad turejome masina, nes nezinau, kaip butume pasidegine g.gif pliazas vel atsistate po keliu dienu, kaip tik kai mums reikejo bigsmile.gif
kadangi pirma karta buvau Kretoje, tai nezinau, ar ten visada taip vejuota, ar tik siuo metu taip pasitaike g.gif mano visos foto su raganos plaukais besidraikanciais bigsmile.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mureanda, dėkui 4u.gif
O kur ėmėte mašiną? Kiek kainavo?
Atsakyti
Auto nuomos punktu buvo pilna prie viesbucio, galima prasieiti ir palyginti kainas.

Mes ememe is Globe travel berods, tik kaip minejau, pries nuomodami pasiaiskinkit, ar jau iskaiciuotas PVM i kaina, ar dar prides, kai ateisit pasiimti masiniuko sumokeje depozita kaip mes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 09 04, 08:39)

Mureanda, 04 Rgs 2012 - 08:39, parašė:

Mureanda, 04 Rgs 2012 - 08:39, parašė:

kadangi pirma karta buvau Kretoje, tai nezinau, ar ten visada taip vejuota, ar tik siuo metu taip pasitaike  g.gif  mano visos foto su raganos plaukais besidraikanciais  bigsmile.gif  doh.gif  biggrin.gif

kadangi pirma karta buvau Kretoje, tai nezinau, ar ten visada taip vejuota, ar tik siuo metu taip pasitaike  g.gif  mano visos foto su raganos plaukais besidraikanciais  bigsmile.gif  doh.gif  biggrin.gif

Mes liepa buvom, didelio vejo tikrai nepajutom, matyt, bangom toks oras.
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2012 09 03, 19:33)

sandrasa, 03 Rgs 2012 - 19:33, parašė:

sandrasa, 03 Rgs 2012 - 19:33, parašė:

Mane irgi domina orai, nors vyksim tik už gerų poros savaičių rolleyes.gif

Orų istorija keliaujant Kretoje, rugsėjo 20 d. - savaitei

QUOTE(Mureanda @ 2012 09 04, 07:39)

Mureanda, 04 Rgs 2012 - 07:39, parašė:

Mureanda, 04 Rgs 2012 - 07:39, parašė:

Su tuo oru - kartais būna kaip loterijoje, tačiau nuo rugsėjo vidurio vėjuota - būna dažniau.

QUOTE(Mureanda @ 2012 09 04, 08:01)

Mureanda, 04 Rgs 2012 - 08:01, parašė:

Mureanda, 04 Rgs 2012 - 08:01, parašė:

Auto nuomos punktu buvo pilna prie viesbucio, galima prasieiti ir palyginti kainas.
Mes ememe is Globe travel berods, tik kaip minejau, pries nuomodami pasiaiskinkit, ar jau iskaiciuotas PVM i kaina, ar dar prides, kai ateisit pasiimti masiniuko sumokeje depozita kaip mes  lotuliukas.gif

Mes ememe is Globe travel berods, tik kaip minejau, pries nuomodami pasiaiskinkit, ar jau iskaiciuotas PVM i kaina, ar dar prides, kai ateisit pasiimti masiniuko sumokeje depozita kaip mes  lotuliukas.gif

Va čia tai tikriausia tiesa! Gudrauja tie graikai kur tik gali. Su panašia situacija ir mums teko susidurti, susitari viena kaina, o kai ateini paimti mašinos, tai dar sugalvoja už ką nors paimti eurų. Nors prieš tai aiškiai pasako galutinę kainą ir kad viskas įskaičiuota (pilnas draudimas).
Atsakyti
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 09 04, 11:03)

V&E Mamytė, 04 Rgs 2012 - 11:03, parašė:

V&E Mamytė, 04 Rgs 2012 - 11:03, parašė:

Nors prieš tai aiškiai pasako galutinę kainą ir kad viskas  įskaičiuota (pilnas draudimas).

Nors prieš tai aiškiai pasako galutinę kainą ir kad viskas  įskaičiuota (pilnas draudimas).

drinks_cheers.gif as dar specialiai kelis perklausiau, ar mums ateinant atsiimti liks moketi tokia ir tokia suma, tai taip numyke kazka g.gif o kita diena atejus atsiprasinedamas pradejo apie neiskaiciuota VAT mokesti suokti doh.gif bet siaip skaudu nebuvo, nes auto tikrai nebloga ir ekonomiska gavome, tai nors ant degalu sutaupeme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 04 rugsėjo 2012 - 12:02
QUOTE(Dzinte @ 2012 09 04, 08:27)

Dzinte, 04 Rgs 2012 - 08:27, parašė:

Dzinte, 04 Rgs 2012 - 08:27, parašė:

QUOTE(Neverk @  mama,2012 09 03, 22:23)

Nu žinokite čia kiekvienas moka google.lt naudotis lotuliukas.gif
Klausimas yra konkrečiai kas grįžo ką tik, nes įdomu realūs, o ne ale "Šulijos" prognozės, todėl ir buvo adresuotas Mureanda.

Neverk, 03 Rgs 2012 - 22:23, parašė:

Klausimas yra konkrečiai kas grįžo ką tik, nes įdomu realūs, o ne ale "Šulijos" prognozės, todėl ir buvo adresuotas Mureanda.

Tikrai? Man kitoks įspūdis susidaro. O koks tikslas yra klausti apie tai, koks buvo oras prieš dvi savaites, kai aš važiuoju dar po dviejų? Kas gali jums atsakyt į klausimą "koks oras būna Kretoje (kur Kretoje???) rugsėjo antroje pusėje"? Jūs pati galėtumėt atsakyti į labai konkretų klausimą "koks oras būna Vilniuje pirmą birželio pusę"?
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2012 09 04, 13:18)

Neverk, 04 Rgs 2012 - 13:18, parašė:

oho iš kur žinote kada važiuoju? bigsmile.gif
Šiaip klausimas ne jums buvo adresuotas, ne jūs ir atsakinėkite
Atsakyti
Man tiesiog įdomu, koks oras dabar Kretoj, todėl ir klausiu "šviežiai" grįžusių cool.gif
Jiems adresuotas klausimas. Kur orų prognozių ieškoti internete, irgi žinau rolleyes.gif Klausimus irgi reikia atidžiai skaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 04 rugsėjo 2012 - 18:57
Klausimų pvz.:
QUOTE(Mindiniete @ 2012 08 27, 12:47)

Mindiniete, 27 Rug 2012 - 12:47, parašė:

Mindiniete, 27 Rug 2012 - 12:47, parašė:

Sveikutes!  smile.gif
Vvykstam ir mes i Kreta rugsejo 15d. [...] Siaip noretusi suzinot ispudzius ir atsiliepimus [...] bei orus rugsejo antros puses mirksiukas.gif

Sveikutes!  smile.gif
Vvykstam ir mes i Kreta rugsejo 15d. [...] Siaip noretusi suzinot ispudzius ir atsiliepimus [...] bei orus rugsejo antros puses mirksiukas.gif

QUOTE(sandrasa @ 2012 09 03, 20:33)

sandrasa, 03 Rgs 2012 - 20:33, parašė:

sandrasa, 03 Rgs 2012 - 20:33, parašė:

o kam adresavo?

QUOTE(Dzinte @ 2012 09 04, 13:25)

Dzinte, 04 Rgs 2012 - 13:25, parašė:

Dzinte, 04 Rgs 2012 - 13:25, parašė:

QUOTE(Neverk @  mama,2012 09 04, 13:18)

QUOTE(Neverk @  mama,2012 09 04, 13:18)

Jūs gal konkrečiau galėtumėt; kam adresuojat, kokiom progom ir pan. ir kodėl aš ar kas kitas negali atsakinėti į forume parašytus niekam (iš pažiūros) konkrečiai neadresuotus klausimus? O ir šiaip: aš jums atsakinėjau ir įdėjau nuorodas?
QUOTE(sandrasa @ 2012 09 04, 19:56)

sandrasa, 04 Rgs 2012 - 19:56, parašė:

sandrasa, 04 Rgs 2012 - 19:56, parašė:

Man tiesiog įdomu, koks oras dabar Kretoj,  todėl ir klausiu "šviežiai" grįžusių cool.gif
Jiems adresuotas klausimas. Kur orų prognozių ieškoti internete, irgi žinau rolleyes.gif Klausimus irgi reikia atidžiai skaityti mirksiukas.gif

Man tiesiog įdomu, koks oras dabar Kretoj,  todėl ir klausiu "šviežiai" grįžusių cool.gif

A, tai žmonės, kurie jau grįžo, žino, koks oras dabar ten, kur jų jau nėra... cool.gif Klausimus skaitau atidžiai ir kabinėjuosi prie netikslumų - ech, profesinė liga...
Sėkmės Kretoje ir visur kitur. kai važiuosite vasaros atostogų į šiltuosius kraštus, būtinai pasiimkite slidinėjimo kostiumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 04 rugsėjo 2012 - 20:20
QUOTE(Dzinte @ 2012 09 04, 07:27)

Dzinte, 04 Rgs 2012 - 07:27, parašė:

Dzinte, 04 Rgs 2012 - 07:27, parašė:

dabar tėvai Kretoje, orai fantastiški 4u.gif
Atsakyti
Kas liečia orus Kretoje. Kai pirmą kartelį atostogavome šioje saloje, apskritai, tai buvo Mūsų su vyru pirmoji kelionė, iki to laiko niekur neteko keliauti. Pažiūrėjus orų prognozes LT prognozuotojų, o ir internete skelbiamų vidutinių mėnesio temperatūrų duomenis, dar ne viską pasako. Čia aš noriu pateisinti visas, kurios klausinėja dėl orų, nors ir info apstu internete.
Jei Šulija ir Kiti., pasako, kad bus Kretoje 25 laipsniai, tai man ten nuvykus taip tikrai neatrodo - būna kur kas kaitriau (netgi sakyčiau, kad būna virš 30 laipsnių). Taip kad Kretoje rugsėjo mėnesį oras būna puikus, gali būti šiek tiek debesų, labai nedaug lietaus - net nespėji suprast ar lijo, ar ne. Bet dar megstuko dieną - nė karto neprireikė per keturis kartus, būtųs Kretoje, rugsėjo mėnesį.

QUOTE(Neverk @ mama,2012 09 04, 20:18)

Neverk, 04 Rgs 2012 - 20:18, parašė:

Neverk, 04 Rgs 2012 - 20:18, parašė:

Klausimus skaitau atidžiai ir kabinėjuosi prie netikslumų - ech, profesinė liga...
Sėkmės Kretoje ir visur kitur.

Klausimus skaitau atidžiai ir kabinėjuosi prie netikslumų - ech, profesinė liga...
Sėkmės Kretoje ir visur kitur.

Man irgi čia buvo apsireiškusi ši liga, bet čia gi forumas mirksiukas.gif , čia tiek daug lankosi asmenybių, tvarkos nepadarysi niekaip.
Atsakyti