Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

QUOTE(Mureanda @ 2012 06 29, 00:28)
spaicyy, labai graži foto  bigsmile.gif  thumbup.gif o kur buvote apsistoję, ką dar pamatėte, kaip viešbutis? Įdomūs visokie įspūdžiai  biggrin.gif

mes gyvenom gan ramiam kurorte kokkini chani, bet siaip del to labai gerai wink.gif nuo jo iki herakliono apie 12 km, vandens parko 5km, akvariumo 2km, beachas vos 5 min, su smeliuku, dusu wink.gif gyvenom Ideal apartments, emem maza viesbutuka,nes nepatinka tie masiniai.. ir nenusivylem, nes viska valdo viena seima, gyventoju ne per daugiausiai, labai susibendravom, tai kaip namuose wink.gif del kambariu, tai labai tvarkinga ir svaru! wink.gif savininke sauni moteryte, padedavo jei turedavom kokiu klausimu thumbup.gif
na o is lankytinu vietu buvome visuose didziosiuose miestuose virsutineje dalyje, buvome Vai beach, knossos, akvariume. visur keliavome su issinuomuotu masiniuku.

viskas labai super buvo, vis dar gyvenam prisiminimais smile.gif
Papildyta:
dar pasidalinsiu vaizdeliu 4u.gif tik gaila to aukscio nesimato schmoll.gif
user posted image
Atsakyti

Smagu, kad viskas patiko cool.gif o kaip del akvariumo - ar verta apsilankyti, kokios kainos? Ir kur jis tiksliau yra g.gif Nes kazkaip neuzfiksavau, gal ansksciau temoje ir buvo kalbeta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 29 birželio 2012 - 12:15
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 29, 14:12)
Smagu, kad viskas patiko  cool.gif o kaip del akvariumo - ar verta apsilankyti, kokios kainos? Ir kur jis tiksliau yra  g.gif  Nes kazkaip neuzfiksavau, gal ansksciau temoje ir buvo kalbeta  blush2.gif

na bent jau mum tai jis patiko wink.gif nors esu buvusi belgijos, tai jis daug didesnis. bet tikrai smagu wink.gif be to yra kitas pastatas salia, su klimato kaita ir jo padariniais, tai mes ten nejom, nieko negaliu pakomentuoti smile.gif

o del kainu tai bijau pameluoti, bet lyg vien akvariumas 9 eur, o su klimato kaitos tuo 12. randasi Gouves, cia

labai ispudingai atrodo rykliai wub.gif
Atsakyti
Spaicyy nuostabios nuotraukos ! Norėjau paklausti apie Agios Nikolos: ar buvo susiplanavę ką ten veikste ar ėjote kur akys veda? blush2.gif Beje dar vienas klausimukas, kaip Kretoje su visuomeniniu transportu? Ar įmanoma su autobusais pakeliauti? Automobilio išsinuomoti nėra galimybės, nes važiuoju su dukra, o aš nevairuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliurza @ 2012 06 30, 20:41)
Spaicyy nuostabios nuotraukos ! Norėjau paklausti apie Agios Nikolos: ar buvo susiplanavę ką ten veikste ar ėjote kur akys veda?  blush2.gif  Beje dar vienas klausimukas, kaip Kretoje su visuomeniniu transportu? Ar įmanoma su autobusais pakeliauti? Automobilio išsinuomoti nėra galimybės, nes važiuoju su dukra, o aš nevairuoju  doh.gif

mes nieko neplanavome, apvaiksteme centra ir sokom i masiniuka judeti link Vai papludymio wink.gif o del visuomeninio transporto, tai kiek maciau tikrai autobusai vazineja ir yra neblogas susisiekimas wink.gif tik del kainu nk nzn rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip patartumėte kuris miestas vertesnis dėmesio pavaikštinėti Chanija ar Retiminas, nes abiejų nepavyks apžiūrėt važiuojant į tą pusę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2012 07 01, 19:59)
Kaip patartumėte kuris miestas vertesnis dėmesio pavaikštinėti Chanija ar Retiminas, nes abiejų nepavyks apžiūrėt važiuojant į tą pusę? g.gif

Man asmeniškai labiau Chania patiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2012 07 01, 17:59)

Labai neišsiplėsiu dėl ko verta Chaniją ar Retimną aplankyti, nes labai patiko abu miestai dėl savo vaizdingų Venecietiškos architektūros senamiesčio siaurų gatvelių, uostų. Tačiau jeigu jau reikia rinktis, tai aš asmeniškai taip pat pasirinkčiau Chaniją, kadaise buvusią salos sostinę. Kodėl?
* Gal dėl Chanijos jūrų uosto-tvirtovės, jis man pasirodė įspūdingesnis;
* Turkų valdymo palikimas - statinių architektūroje taip pat labai sužavėjo;
* Na aišku ir ne pats svarbjausias objektas, bet didžiulis turgelis Chanijos mieste-visai neblogai paganėm akis. Bet čia jau kam ko reikia ir visai tai neprivaloma, atsirinksite patys. schmoll.gif
Įkelčiau nuotraukų, tačiau internete jų ir taip apstu.
Atsakyti
[quote=Pliurza,2012 06 30, 19:41]
Spaicyy nuostabios nuotraukos ! Norėjau paklausti apie Agios Nikolos: ar buvo susiplanavę ką ten veikste ar ėjote kur akys veda? blush2.gif Beje dar vienas klausimukas, kaip Kretoje su visuomeniniu transportu? Ar įmanoma su autobusais pakeliauti? Automobilio išsinuomoti nėra galimybės, nes važiuoju su dukra, o aš nevairuoju :

Visuomeninis transportas isvystytas puikiai. Vaziuoja pagal grafika, autobusai su kondicionieriais. Visus didesnius miestus tokius kaip Retimnas ir Heraklionas ir Knoso rumai apvaziavom su autobusais. Islipi centre, pavaikstai ir nereikia ieskoti kur parkuotis. Bilietus pirkti geriausia is karto i abi puses, jie buna be laiko, kada nori gristi, tada tinka. Kainos irgi labai nedideles, mums kainavo 5 eu iki retimno pirmyn ir atgal vienam zmogui (kazkur apie 30km). Aisku jei noresite kur nors i Samarija ar Balos tada jau teks su kelioniu agenturom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onsa: 03 liepos 2012 - 19:41
QUOTE(spaicyy @ 2012 06 29, 13:29)
[...]
labai ispudingai atrodo rykliai  wub.gif

spaicyy, super, dėkui už rekomendaciją, reikės būtinai apsilankyti thumbup.gif Esu kol kas buvusi tik Italijoje viename didesniame akvariume, labai knieti ryklius iš arčiau apžiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 07 05, 19:14)
spaicyy, super, dėkui už rekomendaciją, reikės būtinai apsilankyti  thumbup.gif  Esu kol kas buvusi tik Italijoje viename didesniame akvariume, labai knieti ryklius iš arčiau apžiūrėti  bigsmile.gif

man net siurpuliukai lakste per kuna, nes atrodo tiesiai i mane atplaukia, o po to staigiai nusuka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 07 01, 21:49)
Man asmeniškai labiau Chania patiko... 4u.gif

QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 07 02, 11:50)
Labai neišsiplėsiu d

Labai ačiū už patarimus 4u.gif

Nors jau temas skaitinėjuosi seniai,bet va likus nebedaug laiko iki kelionės vis vien iškyla daug klausimų, gal padėsite blush2.gif 4u.gif
1. Ar tikrai nereikia banko kortelės nuomuojantis mašiną?Gal kas šiais metais buvote galite maždaug kuro/nuomos kainas pasakyti, kiek čia išlaidų planuotis g.gif
2. Norime pirkti eskursijas į Samariją ir Santorini?Ar visomis dienomis vyksta šios eskursijos?Planuojame pirkti iš vietinių, ar vakare vaikštant mieste daug tų agentūrų siūlančių eskursijas? g.gif
3. Ar verta pirkti vandens batus? g.gif

Mes truputi pasiplanavome maršrutus,galbūt kas buvote pasakys ar įmanomi ir ar geri tie maršrutai 4u.gif
Gyvensime chersonissos mirksiukas.gif
1 diena. Planuojame Balos ir tikimės dar Elafonsi aplankyti.
2.Elounda, Agios Nikolos, Spinalonga (ar galima keltis iš Plakos?), Zakros ir dar nežinome ką verta toje pusėje aplankyti g.gif
3. Retiminas, Chanija ir Hora Sfakion, Loutro, Glika Nera.
4.Matala, Preveli papludimys, vienuolynas galbūt Knoso rūmai atgal grįžtant.

Gal kas galėtų patarti ar geri šie maršrutai ar ne per daug užsiplėšėme pamatyti,gal verta išbraukti ar papildyti? 4u.gif Nors galbūt ne 4, o tik 3 dienas auto turėsim,tada teks kažko atsisakyti smile.gif Dabar kai žiūriu tai čia tiek daug visko norisi,o laiko taip mažai blush2.gif
Atsakyti