Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

QUOTE(Mureanda @ 2012 06 19, 13:32)

Mureanda, 19 Bir 2012 - 13:32, para�ė:

Mureanda, 19 Bir 2012 - 13:32, para�ė:

mes vyksim rugpjuti, i Gouves miesteli  4u.gif  o kokiame viesbutyje Jus busite? Ziurejote atsiliepimus booking.com, tripadvisor.com arba tophotels.ru? cia ju daugybe, apraso ir apylinkes  4u.gif

mes vyksim rugpjuti, i Gouves miesteli  4u.gif  o kokiame viesbutyje Jus busite? Ziurejote atsiliepimus booking.com, tripadvisor.com arba tophotels.ru? cia ju daugybe, apraso ir apylinkes  4u.gif

Mes būsim golden beach viescutyje, skaiciau atsiliepimus tai normalus tokie:) o jus kokiam?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 19, 12:32)

Mureanda, 19 Bir 2012 - 12:32, para�ė:

Mureanda, 19 Bir 2012 - 12:32, para�ė:

na žinote, aš ir rinkdamasi viešbutį skaičiau tripadvisor, bet ten pateikti atsiliepimai absoliučiai neatitiko realybės. Taip, viešbutis buvo geroje vietoje, švarus, bet visa kita, ypač maistas - pravalas. Nuo senovinių dušo galvučių - kūnas buvo su melynėm, iš pradžių bėgdavo šaltas, o paskui verdantis vanduo, nusimaudžius duše - visas vonios kambarys skendo, tulike vanduo ne iš karto viską nuleisdavo.
Kretiečių požiūris į turistus nėra labai geras, tad, jei maljorkoje dviejų žvaigždučių viešbutyje yra tikrai puikios sąlygos, Kretoje reiktų imi mažiausiai keturias žvaigždes, ypač, jei jums atostogos -tai gulėjimas prie baseino ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidaaaa @ 2012 06 19, 15:56)

Nidaaaa, 19 Bir 2012 - 15:56, para�ė:

Nidaaaa, 19 Bir 2012 - 15:56, para�ė:

Mes būsim golden beach viescutyje, skaiciau atsiliepimus tai normalus tokie:) o jus kokiam?smile.gif

kiek pamenu,šį viešbutį atmetėme, nes jis buvo toks labai triukšmingas, mums mergina iš agentūros tai sakė, o ir kartu skridusios merginos jame gyveno - tai sakė, kad toks tūsinis jis ax.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Nidaaaa @ 2012 06 19, 18:58)

Nidaaaa, 19 Bir 2012 - 18:58, para�ė:

Nidaaaa, 19 Bir 2012 - 18:58, para�ė:

Tai negerai tada.. verysad.gif

Tai negerai tada.. verysad.gif

jūsų viešbutis yra šalia visų tų restoranų ir kavinių ant jūros kranto, todėl ten verda naktinis gyvenimas. Beje, turiu dar vieną naujieną - pliažas ten labai nekoks, geresnio reikia eiti toliau paieškoti (jei žiūrite į savo viešbučio nuotrauką - tai eiti reiktų į dešinę pusę, iki prieplaukos ir dar paskui toliau paeiti. Ten yra penkių ž viešbučiai, ir gan padorus pliažas. Geresni pliažai Retimne, tiek pločiu, tiek smėliu)
Atsakyti
QUOTE(Nidaaaa @ 2012 06 19, 16:56)

Nidaaaa, 19 Bir 2012 - 16:56, para�ė:

Nidaaaa, 19 Bir 2012 - 16:56, para�ė:

Mes į Albatros Spa & Resort hotel keliausim 4u.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 19, 19:47)

kunigunda78, 19 Bir 2012 - 19:47, para�ė:

kunigunda78, 19 Bir 2012 - 19:47, para�ė:

na žinote, aš ir rinkdamasi viešbutį skaičiau tripadvisor, bet ten pateikti atsiliepimai absoliučiai neatitiko realybės.

na žinote, aš ir rinkdamasi viešbutį skaičiau tripadvisor, bet ten pateikti atsiliepimai absoliučiai neatitiko realybės.

mes prieš rinkdamiesi viešbutį perkaitėme viską ką radome 3 kalbomis 3 internetiniuose saituose su skirtingų šalių svečių atsiliepimais ir visi buvo geri arba labai geri. Žinoma, vadovautis tik vienu šaltiniu rizikinga 4u.gif o kad Graikijoje 2* toli gražu neatitinka, ko už jas būtų galima tikėtis, pvz. Italijoje, seniai buvo aišku smile.gif todėl pasiėmėme 4*, kad nebūtų visai skylė biggrin.gif

Man tik keista, kai žmonės sumokėję mažus pinigus tikisi aukšto serviso g.gif čia ne Jums, o bendrai sakau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 19, 23:28)

Mureanda, 19 Bir 2012 - 23:28, para�ė:

Mureanda, 19 Bir 2012 - 23:28, para�ė:

Man tik keista, kai žmonės sumokėję mažus pinigus tikisi aukšto serviso  g.gif čia ne Jums, o bendrai sakau  rolleyes.gif

Man tik keista, kai žmonės sumokėję mažus pinigus tikisi aukšto serviso  g.gif čia ne Jums, o bendrai sakau  rolleyes.gif

iš savo ir kitų patirties galiu sakyti, kad ne visada brangesnis yra geresnis. Kai planavom į Kretą - tai buvo tikrai brangių 4 * viešbučių, kurie buvo turistų įvertini vos 2*, o kur nuolat lėbaujantys rusai ir degtukų dėžutės tarakonai doh.gif

Kita vertus, nesinori mokėti papildomo tūkstančio vien tam, kad nusipraustum ir permiegotum, man svarbiau pakeliauti, o ne ėsti ir gulėti prie baseino (žmonės sumokėję daug nelinkę išeiti iš viešbučio teritorijos ax.gif ). Asmeniškai man vien Santorinas kainavo apie 1000 lt, ir aš nesigailiu nei vieno išleisto cento ax.gif, o kur dar kitos kelionės
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 20, 09:25)

kunigunda78, 20 Bir 2012 - 09:25, para�ė:

kunigunda78, 20 Bir 2012 - 09:25, para�ė:

iš savo ir kitų patirties galiu sakyti, kad ne visada brangesnis yra geresnis.

iš savo ir kitų patirties galiu sakyti, kad ne visada brangesnis yra geresnis.

negaliu nesutikti drinks_cheers.gif todel dziugu, kad egzistuoja tokie forumai, kuriuose galim dalintis patirtimi ir svieziausiais ispudziais 4u.gif

Noreciau pasiteirauti, gal kas pastaruoju metu irgi pirkot kelione ir susiduret su panasia situacija - nusipirkome keliones paketa per Teztoura (ju psl.online), dabar pas juos neva stringa sistema, nepaskaiciuoja 3% nuolaidos generuojant sutarti... Mes sumokejome pradini 20 proc. inasa, taciau kol kas vis dar negauname pakoreguotos sutarties su teisinga suma (isskaiciuotais tais 3% nuolaidos perkant online). Agentura patikino, kad viskas bus sutvarkyta, bet jau antra savaite, o mes vis dar laukiame g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 05 25, 16:42)

Stella7, 25 Geg 2012 - 16:42, para�ė:

Stella7, 25 Geg 2012 - 16:42, para�ė:

Nuomavom per www.economycarrentals.com

Nuomavom per www.economycarrentals.com

Mes žiūrinėjamės auto iš čia,bet pradėjom skaityti,kad kiek suprantam draudime labai daug išimčių, kaip jums su draudimu buvo, ar papildomai kažką pasiemėte? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledime: 20 birželio 2012 - 19:48
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 20, 07:25)

kunigunda78, 20 Bir 2012 - 07:25, para�ė:

kunigunda78, 20 Bir 2012 - 07:25, para�ė:

iš savo ir kitų patirties galiu sakyti, kad ne visada brangesnis yra geresnis. Kai planavom į Kretą - tai buvo tikrai brangių 4 * viešbučių, kurie buvo turistų įvertini vos 2*, o kur nuolat lėbaujantys rusai ir degtukų dėžutės tarakonai  doh.gif

Kita vertus, nesinori mokėti papildomo tūkstančio vien tam, kad nusipraustum ir permiegotum, man svarbiau pakeliauti, o ne ėsti ir gulėti prie baseino (žmonės sumokėję daug nelinkę išeiti iš viešbučio teritorijos  ax.gif ). Asmeniškai man vien Santorinas kainavo apie 1000 lt, ir aš nesigailiu nei vieno išleisto cento  ax.gif, o kur dar kitos kelionės

iš savo ir kitų patirties galiu sakyti, kad ne visada brangesnis yra geresnis. Kai planavom į Kretą - tai buvo tikrai brangių 4 * viešbučių, kurie buvo turistų įvertini vos 2*, o kur nuolat lėbaujantys rusai ir degtukų dėžutės tarakonai  doh.gif

Kita vertus, nesinori mokėti papildomo tūkstančio vien tam, kad nusipraustum ir permiegotum, man svarbiau pakeliauti, o ne ėsti ir gulėti prie baseino (žmonės sumokėję daug nelinkę išeiti iš viešbučio teritorijos  ax.gif ). Asmeniškai man vien Santorinas kainavo apie 1000 lt, ir aš nesigailiu nei vieno išleisto cento  ax.gif, o kur dar kitos kelionės

Nevertinkit tik pagal save mirksiukas.gif
Kai kam rūpi pasyvios atostogos ir tikrai tai nėra smerktina,kitiems rūpi pakeliauti,tretiems viską suderinti tarpusavyje...........ir svarbiausia pasirinkti atitinkamai SAU ir NEMENKINTI KITŲ PASIRINKIMŲ 4u.gif cool.gif

O,kad atsirinkti reikia tai faktas(viešbučius) !!!!!

Beje mes Kretoje pasirinkome Iberostar Creta Panorama(nepigus pasirinkimas),bet puikus variantas ir visiems rekomenduočiau,pasirinkome prabangų keliavimą nauju,geru cabrioletu(kuris kainavo tikrai daug). Per 12 dienų aplankėme viską,kiek galėjome,liko tik smulkūs keliukai tongue.gif nors važiavome ir bekele ir per ten kur keliai nepažymėti.
Bet...mes keliaujame įvairiai....viskas priklauso nuo norų,kartais taupiai,kartais prabangiau..kartais išvis .....kitaip nei dauguma tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 20 birželio 2012 - 21:06
QUOTE(Ledime @ 2012 06 20, 20:48)

Ledime, 20 Bir 2012 - 20:48, para�ė:

Ledime, 20 Bir 2012 - 20:48, para�ė:

Mes žiūrinėjamės auto iš čia,bet pradėjom skaityti,kad kiek suprantam draudime labai daug išimčių, kaip jums su draudimu buvo, ar papildomai kažką pasiemėte? g.gif  4u.gif

Mes žiūrinėjamės auto iš čia,bet pradėjom skaityti,kad kiek suprantam draudime labai daug išimčių, kaip jums su draudimu buvo, ar papildomai kažką pasiemėte? g.gif  4u.gif

O kokios tos isimtys? g.gif Mes nieko papildomai neemem, jokiu problemu nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Sugeneravo pagaliau mūsų sutartį thumbup.gif dabar dar toks klausimas iškilo - įrašyta, kad registruotas bagažas neįskaičiuotas (skrydis su Small planet airlines) blink.gif Aš per agentūrą pirmą kartą keliausiu, iki šiol tik savarankiškai teko ax.gif tai kažkaip įsivaizdavau, kad perkant kelionės paketą gali ramiai dardėti su didžiausiu lagaminu unsure.gif aišku, nei mes ten ką daug savaitei gabensimės, nei ką biggrin.gif bet šiaip įdomu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 21, 21:37)

Mureanda, 21 Bir 2012 - 21:37, para�ė:

Mureanda, 21 Bir 2012 - 21:37, para�ė:

Sugeneravo pagaliau mūsų sutartį  thumbup.gif dabar dar toks klausimas iškilo - įrašyta, kad registruotas bagažas neįskaičiuotas (skrydis su Small planet airlines)  blink.gif Aš per agentūrą pirmą kartą keliausiu, iki šiol tik savarankiškai teko  ax.gif  tai kažkaip įsivaizdavau, kad perkant kelionės paketą gali ramiai dardėti su didžiausiu lagaminu unsure.gif aišku, nei mes ten ką daug savaitei gabensimės, nei ką  biggrin.gif bet šiaip įdomu  g.gif

Sugeneravo pagaliau mūsų sutartį  thumbup.gif dabar dar toks klausimas iškilo - įrašyta, kad registruotas bagažas neįskaičiuotas (skrydis su Small planet airlines)  blink.gif Aš per agentūrą pirmą kartą keliausiu, iki šiol tik savarankiškai teko  ax.gif  tai kažkaip įsivaizdavau, kad perkant kelionės paketą gali ramiai dardėti su didžiausiu lagaminu unsure.gif aišku, nei mes ten ką daug savaitei gabensimės, nei ką  biggrin.gif bet šiaip įdomu  g.gif

sakyčiau, kad tą nuolaidą kurią gavote sumokėsite už savo bagažą. Dar siūlau pasidomėti kokių matmenų bagažą galėsite įsinešti ax.gif, kad paskui oro uoste netektų ieškoti kam savo daiktų palikti.
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 21, 22:37)

Mureanda, 21 Bir 2012 - 22:37, para�ė:

Mureanda, 21 Bir 2012 - 22:37, para�ė:

pirma karta toki cirka girdziu, kad perkant paketa nebutu registruotas bagazas iskaiciuotas, beje, kiek teko susisdurti su charteriniais reisais tai ramkinis bagazas tik 5 kg, tai tas kaip ir neaktuolu kai turi registruota 20 kg, bet jei ne..... tai tada nzn.... skambinkit agenturoj, pasiaiskinkit
Atsakyti