Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

QUOTE(Buratinuke @ 2012 06 05, 14:32)
Norejau paklausti  ten nesenai besilankiusiu, o kaip vakarai? Ar nesalti? As planuoju paimti megztuka, bet toki ne is storuju... Ar uzteks jo ar imti silta?

Is anksto aciu uz atsakymus  4u.gif

rasau tiesiogiai is Kretos blush2.gif , vakarai tikrai cia silti, man uztenka apsijuosti skraistes. Vaikam uzdedu plona palaidine ilgom rankovem ir viskas.

O dienos tikrai nuostabios, vanduo ne arbata, bet maudytis pats tas. Nuosirdziai siulau isigyti naru batus (berods taip taisingai jie vadinas), nes akmenys ir karstas smelis, mano ****** labai vargina. Cia jei pirkti, 9eurai sake kainuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 05 birželio 2012 - 21:42
QUOTE(Buratinuke @ 2012 06 05, 14:32)
Labas visoms "kretietems"  biggrin.gif

mes irgi ruosiames i Kreta, isskrendam po poros dienu. Laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif  ypac, kai LT ruduo...  doh.gif

Norejau paklausti  ten nesenai besilankiusiu, o kaip vakarai? Ar nesalti? As planuoju paimti megztuka, bet toki ne is storuju... Ar uzteks jo ar imti silta?

Aš vakarais labai daug nevaikščiojau, bet apie 21 val. aną savaitę man užteko paprasto, plono susagstomo vasarinio megztuko wink.gif
Atsakyti
O jus tik per agenturas keliaujate ar ir savarankiskai? Nes niekaip net su jungiamaisiais skyrdziais normaliu kainu nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 07, 13:03)
O jus tik per agenturas keliaujate ar ir savarankiskai? Nes niekaip net su jungiamaisiais skyrdziais normaliu kainu nerandu  unsure.gif

Kaip kur.. Į Kretą su Novaturu skridome.. Kitur savarankiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 06 07, 14:12)
Kaip kur.. Į Kretą su Novaturu skridome.. Kitur savarankiškai mirksiukas.gif

i Kreta, i Kreta, tema gi tokia biggrin.gif

Butu dar idomu labiau patyrusiu nuomoniu isgirsti, kuriose Kretos dalyse ieskoti smelio papludimiu, ar yra kazkoks geografinis pasiskirstymas, ar jie po truputi visur saloje pabarstyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 07, 14:03)
O jus tik per agenturas keliaujate ar ir savarankiskai? Nes niekaip net su jungiamaisiais skyrdziais normaliu kainu nerandu  unsure.gif

2010 ir 2011 metais pirkau tik lėktuvo bilietus, bet iš Novaturo. Tiesa, juos pirkau tik prasidedant pardavimui, kovo mėnesį. 2010 metais mokėjau virš 900 litų, o 2011 jau virš 1100 rodos kainavo. Man apsimokėjo, nes keliaudavau mėnesiui-dviems, tai perkant kartu su viešbučiu tokiam laikui neišsimokėsi blush2.gif Šiaip nuėjus į agentūrą Jums paieškotų ir pasakytų kainas pigiausių bilietų, kokie yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Galvojame rugsėjį aplankyti Kretą... blush2.gif Keliausime su vyru ir metukų laiko dukryte. Gal galėtumėt patarti viešbutuką, kuris tiktų su tokio amžiaus vaiku? Kaina turėtų būti ne pati didžiausia, neieškome 5* viešbutuko bigsmile.gif
Atsakyti
Galbūt turite atsiliepimų apie šiuos viešbutukus:
Golden sun, Roxane Hotel, Cretan garden ? 4u.gif
Atsakyti
Stebina ne del keliones islaidu, o kad kai kurie zmones turi galimybe tiek laiko pasiimti atostogu cool.gif vacation4.gif

Siandien pameginsim nueiti i agentura, turim susidelioje keleta preferenciju, paziuresim, ka pasiulys rolleyes.gif Kol kas visai patiko Bio Hotel Apartments Rethymnon, 4*, taciau MB buves Kretoje ir prie Retimno kazkaip nelabai nori g.gif gal galit pasiulyti koki viesbutuka Bali ar netoli jo?
Atsakyti
Vakar buvome kelioneje i Spinalonga, grazi ir jausminga vieta
http://gyvenimas.del...s.d?id=53781929

Taip pat vykome prie Kourna ezero, vezliuku paziureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 08, 13:39)
Stebina ne del keliones islaidu, o kad kai kurie zmones turi galimybe tiek laiko pasiimti atostogu  cool.gif  vacation4.gif

Siandien pameginsim nueiti i agentura, turim susidelioje keleta preferenciju, paziuresim, ka pasiulys rolleyes.gif Kol kas visai patiko Bio Hotel Apartments Rethymnon, 4*, taciau MB buves Kretoje ir prie Retimno kazkaip nelabai nori  g.gif  gal galit pasiulyti koki viesbutuka Bali ar netoli jo?

Siulau Jo An beac, 3*, netoli Retimno
Atsakyti

Kol kas visai patiko Bio Hotel Apartments Rethymnon, 4*, taciau MB buves Kretoje ir prie Retimno kazkaip nelabai nori g.gif gal galit pasiulyti koki viesbutuka Bali ar netoli jo?

Mes buvome Bali miestelyje, Bali beach viesbutyje. man patiko labai ir miestelis ir viesbutis, tik geriau uzsakineti korpusa Bali beach, nes yra prastesnis Bali vilage tai ten jau daug laipteliu ir aukstai laipioti, o skirtumas kainos tai 100 lt. Miestelis grazus nedidelis, tarp kalnu, yra kur pasivaikscioti. Viesbucio papludimys smelis, tik toks tamsokas ir pats papludimys nedidelis, tai cia man buvo vienas minusas viesbucio, bet kai keliauji po sala tai ne tiek svarbu. Ir dar jei su vaikais vaziuojate tai teritorija viesbucio maza, uz tai nesirinkciau jo, bet mes buvom be vaiku, tai nebuvo svarbu.
Atsakyti