Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

QUOTE(Emgnė @ 2012 06 03, 07:04)
Nesenai grįžome iš Kretos, tad galiu pasidalinti informacija apie ekskursijas. Gegužės pabaigoje ekskursijas pirkome Hersonisos, ten visos jos beveik trečdaliu pigiau nei Novature. Pavyzdžiui Novature į Santorini salą 148 eurų, o mes mokėjome 104. Ekskursijos programa lygiai tokia pat kaip ir Novaturo, plaukiama su greitaeigiu keltu 2 val. Autobusai tvarkingi, gidai puikūs. Saloje buvome 6 valandas, aplankėme du miestelius ir maudėmės jūroje, vulkaninės kilmės paplūdimyje.

Tai visur ir visada ekskursijos iš vietinių pigesnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 05 29, 20:25)
Dar Malijoje labai gražu wub.gif

Malijoje grazu???? na tada tikrai sakyciau, kad kiekvienam savo.....
Malija man nepaliko visai jokio ispudzio, sakyciau vietines reiksmes kaimelis, nemaciau ten jokio grozio....... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emgnė @ 2012 06 03, 10:04)
Nesenai grįžome iš Kretos, tad galiu pasidalinti informacija apie ekskursijas. Gegužės pabaigoje ekskursijas pirkome Hersonisos, ten visos jos beveik trečdaliu pigiau nei Novature. Pavyzdžiui Novature į Santorini salą 148 eurų, o mes mokėjome 104. Ekskursijos programa lygiai tokia pat kaip ir Novaturo, plaukiama su greitaeigiu keltu 2 val. Autobusai tvarkingi, gidai puikūs. Saloje buvome 6 valandas, aplankėme du miestelius ir maudėmės jūroje, vulkaninės kilmės paplūdimyje.

Aš Jūsų vietoje bučiau geriau i santorinį plaukęs su nakvyne. gaunasi beveik ta pati kaina kaip ir ekskursijos. Ekskursija yra ekskursija... O gyvai pamatyti viską...
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 06 03, 18:07)
Malijoje grazu???? na tada tikrai sakyciau, kad kiekvienam savo.....
Malija man nepaliko visai jokio ispudzio, sakyciau vietines reiksmes kaimelis, nemaciau ten jokio grozio....... schmoll.gif

Mum patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 06 03, 18:41)
Mum patiko ax.gif

O kas jums patiko mirksiukas.gif

Dienos metu Malijoje..ramu...dauguma miega..ilsisi po audringos nakties..vakare "VERDA" gyvenimas..jaunimas išeina į gatves,klubinasi ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 06 03, 20:41)
Mum patiko ax.gif

atleiskit, tikrai nenoriu izeisti, bet gal jus daugiau niekur nebuvot Kretoje tik Malijoje?
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 06 03, 21:04)

Dienos metu Malijoje..ramu...dauguma miega..ilsisi po audringos nakties..vakare "VERDA" gyvenimas..jaunimas išeina į gatves,klubinasi ir t.t.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

mes gyvenome Malijoje, nu visikai nieko ten nei grazaus nei ypatingo.... nes nesuprantu i ka ten ziureti reikejo? dar vyrui sakiau, gerai kad keliavome daug nes jei buciau tik Malija macius tai buciau galvojus ko i ta Kreta atsivilkau... ir nusprendus, kad visiskai negrazi ta Kreta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 06 03, 20:05)
atleiskit, tikrai nenoriu izeisti, bet gal jus daugiau niekur nebuvot Kretoje tik Malijoje?

Buvom ir kitur, nuomavomės mašiną.. nelabai suprantu, kodėl mum turėjo ten nepatikt.. viešbutis buvo puikioje vietoje, pukus paplūdimys, eidavom po apylinkes pasivaikščiot bei traukinuku viską aplink apvažiavom...
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 06 03, 20:04)

Dienos metu Malijoje..ramu...dauguma miega..ilsisi po audringos nakties..vakare "VERDA" gyvenimas..jaunimas išeina į gatves,klubinasi ir t.t.  biggrin.gif

Mes nebuvome pačiae miestelyje, kur visi klubai ir šėlsta anglai... Mes į pakraštį buvome, ten Stalida šalia..
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 06 03, 21:13)
Buvom ir kitur, nuomavomės mašiną.. nelabai suprantu, kodėl mum turėjo ten nepatikt.. viešbutis buvo puikioje vietoje, pukus paplūdimys, eidavom po apylinkes pasivaikščiot bei traukinuku viską aplink apvažiavom...
Papildyta:

Mes nebuvome pačiae miestelyje, kur visi klubai ir šėlsta anglai... Mes į pakraštį buvome, ten Stalida šalia..

tai nesakau, kad turejo napatikti, bet jus rasete, kad ten labai grazu, o as manau, kad palyginus su visa Kreta ir jos groziu, tai malijoj nieko labai ypatingo ir grazaus nera, tai vat del to ir klausimas kas jums ten labai patiko? aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu, del to ir klausiu, gal sakau as kazko nepamaciau, kas ten grazu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 06 03, 19:13)

tai dar keisčiau g.gif kaip galite sakyti,kad patiko Malija,jei joje net tinkamai nebuvote g.gif
Ir taip ir neatsakėte,kad ten " TAIP GRAŽU " mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 03 birželio 2012 - 20:33
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 06 03, 20:27)
tai nesakau, kad turejo napatikti, bet jus rasete, kad ten labai grazu, o as manau, kad palyginus su visa Kreta ir jos groziu, tai malijoj nieko labai ypatingo ir grazaus nera, tai vat del to ir klausimas kas jums ten labai patiko? aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu, del to ir klausiu, gal sakau as kazko nepamaciau, kas ten grazu yra  4u.gif

Niu aišku, aš nesakau, kad ten nuostabi gamta biggrin.gif Kreta iš vis mane pakerėjo savo grožiu, paplūdimiais, gamta ir visa atmosfera.. Bet ten, kur mes gyvenom, man labai patiko ir buvo gražu smile.gif išeidavom ir pasivaikščiot, tik į kitą pusę nei Malijos centras.. Gal dar man ten viskas patiko, nes buvo medaus mėnuo, bet prisiminimai patys geriausi ax.gif
Aišku, važiuodama dar kartą, apsitočiau kitame gale Kretoz, bet ne dėl to, kad man ten nepatiko, bet dėl to, kad gyvenimas per trumpas, kad apsitoti vėl toje pačioje vietoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 06 03, 20:32)
tai dar keisčiau g.gif kaip galite sakyti,kad patiko Malija,jei joje net tinkamai nebuvote g.gif
Ir taip ir neatsakėte,kad ten " TAIP GRAŽU " mirksiukas.gif

Gal dėl to, kad Malija nėra tik centras, kur klubai.. na jei mano nuomonė tokia bloga ir panašiai, tai atsiprašau, daugiau jos čia neteiksiu...
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 06 03, 19:35)
Niu aišku, aš nesakau, kad ten nuostabi gamta biggrin.gif Kreta iš vis mane pakerėjo savo grožiu, paplūdimiais, gamta ir visa atmosfera.. Bet ten, kur mes gyvenom, man labai patiko ir buvo gražu smile.gif išeidavom ir pasivaikščiot, tik į kitą pusę nei Malijos centras.. Gal dar man ten viskas patiko, nes buvo medaus mėnuo, bet prisiminimai patys geriausi ax.gif
Aišku, važiuodama dar kartą, apsitočiau kitame gale Kretoz, bet ne dėl to, kad man ten nepatiko, bet dėl to, kad gyvenimas per trumpas, kad apsitoti vėl toje pačioje vietoje smile.gif

ar tai jusų pirma kelionė buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 03, 20:36)
ar tai jusų pirma kelionė buvo  bigsmile.gif

Nea, ankščiau keliaudavau su tėvais.. O su vyru buvo antra kelionė..
Atsakyti