Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

Kad jau pradejus buvau, pabaigsiu savo trumpa pasakojima mirksiukas.gif
Griztant is Balos aplankem Kourna ezera ir Lappa kriokliu miesteli...Nepasakyciau, kad verti demesio objektai ax.gif Bent mums nepaliko ispudzio...
Kita diena vaziavome i Lasicio ploksciakalni ir Dziauso ola. Nuvaziavus prie Dziauso olos pradejo stipriai lyti, tai pasedejom gal 1val masinoj, kol nustojo...Prisiziurejom daug slapiu turistu, griztanciu is olos ax.gif O mums pasiseke, issigiedrijo, oras saunus buvo, nekarsta, gaivu thumbup.gif Iejimas kainuoja 4 eurai/zm., bet radom uzrasa, kad siandien nemokamai thumbup.gif Ola man patiko 4u.gif Nuo virsaus atsivere lasicio ploksciakalnio panorama

user posted image

Nulipus ir jau vaziuojant atgal vel lietus prasidejo...Pasiseke mums sausiems islikt bigsmile.gif

Seta diena ryte vel lijo, tad nusprendem pavaziuot i pietine puse...Lietus greit liovesi, pasivaiksciojom Ierapetroj, vesoka buvo. Kaip minejau sis miestukas nevertas demesio ax.gif tad pamate giedra dangu pasukom link MYRTOS miestelio..O ten saulute kaitina, tad atsigulem pasideginti ir nusimaudyt thumbup.gif
Papludinys juodo smulkaus zvyro

user posted image

user posted image

Paskui eidami pasivaiksciot dar atradom net nezinau tiksliai ka, gal tarpekli koki g.gif ax.gif Bet grazu ten labai buvo rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Ir tada dar vaziavom palei jura nuostabiu keliuku

user posted image

user posted image

user posted image

O tada jau labai vingiuotu keliuku pro kalnus i viesbutuka grizom thumbup.gif
Septinta, paskutine dienele, jau tik baseine prisiplaukiojom pries isvykstant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 05 29, 20:46)
Kiekvienam skirtingai-man labiau Rethminas ir jo apylinkes patiko.

Aš irgi už Retymną. Agios Nikolaos esu buvus du kartus, vieną kartą savaitei atostogaut, kitą kartą dienai aplankyti. Gražu, bet miestelis mažas, nusibosta. Man Retymnas ir jaukesnis ir daugiau kur pasivaikščioti, vien jau senamiestis su savo siauromis gatvelėmis kokio grožio... smile.gif
Atsakyti
o mes jauciu nelipsim ant jokios uolos, nes vaikams bus sunku, tupesim prie baseinu, bet i Rethymna sakot reikia nuvaziuoti? musu viesbutis 30 km nuo jo...

kokia nuostabi zydra jura thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little*lt: 30 gegužės 2012 - 10:29
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 29, 14:42)
Kas nori komfortabiliu atostogu su puikiu maitinimu, remenduoju 5* Aquila Rethymno Beach ant juros kranto rolleyes.gif

Fantastiškas viešbutis. wub.gif 4u.gif

O įmaonoma rast kokį normalų viešbutį su AI ir animation Kretoje iki 5000lt 2 suaugusiems. Ar čia jau utopinė svajonė?
Atsakyti
QUOTE(Shpirti @ 2012 05 30, 09:14)
Aš irgi už Retymną. Agios Nikolaos esu buvus du kartus, vieną kartą savaitei atostogaut, kitą kartą dienai aplankyti. Gražu, bet miestelis mažas, nusibosta. Man Retymnas ir jaukesnis ir daugiau kur pasivaikščioti, vien jau senamiestis su savo siauromis gatvelėmis kokio grožio... smile.gif

Mes ne kartą vaikščiojome po Rethymno mažas,siauras senamiesčio gatveles wub.gif labiausiai patikdavo velai vakarais wub.gif beto man Agios Nikolajus mano nuomone strategiškai nepatogioje vietoje rolleyes.gif
Bet..kiekvienų skoniai skirtingi.

Papildyta:
QUOTE(Stella7 @ 2012 05 30, 09:10)
Ir tada dar vaziavom palei jura nuostabiu keliuku

user posted image

vat keliukas tai tikrai nuostabus..prašom išduoti paslaptį kur jis randasi,kokios jo koordinates mirksiukas.gif
maža ką,gal dar kartelį sugalvosime į Kretą išvykti,man tokie keliukai laaabai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 30 gegužės 2012 - 12:50
QUOTE(LaPassion @ 2012 05 30, 12:22)
Fantastiškas viešbutis.  wub.gif  4u.gif

O įmaonoma rast kokį normalų viešbutį su AI ir animation Kretoje iki 5000lt 2 suaugusiems. Ar čia jau utopinė svajonė?

Mes buvome http://www.ikarosvillage.gr/
Jis turi AI smile.gif labai patiko ax.gif tik jau nepamenu, kiek jis kainavo blush2.gif
Atsakyti
Gal kas esate buvę ir galėtumėt parašyti atsiliepimus apie viešbutį Minos Imperial Luxury Beach Resort & SPA
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 05 30, 13:51)

vat keliukas tai tikrai nuostabus..prašom išduoti paslaptį kur jis randasi,kokios jo koordinates mirksiukas.gif
maža ką,gal dar kartelį sugalvosime į Kretą išvykti,man tokie keliukai laaabai patinka  wub.gif

Tas keliukas prasideda uz Mirtos miestuko, kuris yra i vakarus nuo Ierapetros miesto 4u.gif
Noreciau ir as gristi kada nors, bet kad tiek dar nelankytu kitu graziu saliu, tai nezinia kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
Besiruošiant į Kretą pasiemiau ta tema dvi knygas paskaityti V.Hislop "Sala" ir G.Sinoue "Dienos ir naktys", dabar skaitau "Salą" tai ankčiau atrodžiusi nelabai verta dėmesio Spinalongos sala tampa vienu iš norimų aplankyti objektų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2012 06 01, 18:51)
Besiruošiant į Kretą pasiemiau ta tema dvi knygas paskaityti V.Hislop "Sala" ir G.Sinoue "Dienos ir naktys", dabar skaitau "Salą" tai ankčiau atrodžiusi nelabai verta dėmesio Spinalongos sala tampa vienu iš norimų aplankyti objektų ax.gif

Apie ką ir rašiau ne kartą...kad ši knyga labai pakeičia požiurį į Spinalongos salą .....tarsi viskas persiverčia perskaičius knygą.Ir šiaip knyga yra GERA ir VERTA perskaityti prieš vykstant į Kreta(ir ne tik) thumbup.gif
Atsakyti
O kur ta knyga pirkot,nes nerandu jos
Atsakyti
Nesenai grįžome iš Kretos, tad galiu pasidalinti informacija apie ekskursijas. Gegužės pabaigoje ekskursijas pirkome Hersonisos, ten visos jos beveik trečdaliu pigiau nei Novature. Pavyzdžiui Novature į Santorini salą 148 eurų, o mes mokėjome 104. Ekskursijos programa lygiai tokia pat kaip ir Novaturo, plaukiama su greitaeigiu keltu 2 val. Autobusai tvarkingi, gidai puikūs. Saloje buvome 6 valandas, aplankėme du miestelius ir maudėmės jūroje, vulkaninės kilmės paplūdimyje.
Atsakyti