Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

Kas nori komfortabiliu atostogu su puikiu maitinimu, remenduoju 5* Aquila Rethymno Beach ant juros kranto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 29, 14:42)
Kas nori komfortabiliu atostogu su puikiu maitinimu, remenduoju 5* Aquila Rethymno Beach ant juros kranto rolleyes.gif

o per kur užsakinėjote?
Atsakyti
o jūs visos skrendat su agentūrom? nebandot savarankiškai organizuotis?
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 05 29, 14:08)

Dažniausiai keliaujam savarankiškai, bet į Kretą skridom su Novaturu, nes buvo medaus mėnuo, tai mum patarė gerą viešbutį ir susigundėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 05 29, 16:08)

O kur jus bilietu ieskot? as kaipt ik dabar ziurineju , bet sunkiai sekasi, raynieras juk neskrenda g.gif[CODE]kadangi kipro pigus bilietai dingo, galvoju apie Kreta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruste: 29 gegužės 2012 - 14:34
Sveiki,

Mastom ir mes apie Kreta 4u.gif Kaip ten su viesbuciu kategorijom? Ar atitinka zvaigzdutes? Vaziuojam su vaiku, todel noretusi geresnio, bet nesinori kosmiskai svaistytis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 29, 15:05)
Sveiki,

Mastom ir mes apie Kreta  4u.gif Kaip ten su viesbuciu kategorijom? Ar atitinka zvaigzdutes? Vaziuojam su vaiku, todel noretusi geresnio, bet nesinori kosmiskai svaistytis... blush2.gif

Kretoje, manau, tikrai atitinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 29, 16:05)
Sveiki,
Mastom ir mes apie Kreta  4u.gif Kaip ten su viesbuciu kategorijom? Ar atitinka zvaigzdutes? Vaziuojam su vaiku, todel noretusi geresnio, bet nesinori kosmiskai svaistytis... blush2.gif

Zvaigzdutes sakyciau atitinka, bet Kretoje uz 5 zv. viesbuti paklosite gerokai daugiau nei uz kokia Turkija mirksiukas.gif Mes sikart atostogavome be vaiko, tad pilnai pakako ir 3 zv., bet su vaiku as vaziuociau i gerokai geresni viesbuti. Ir is karto perspeju, kad is Kretos 5 zv. nesitiketumete to paties, ka gaunate toj pacioj Turkijoj 5 zv. viesbutyje. Man dauguma Kretos 5 zv. viesbuciu pasirode gerokai kuklesni nei akys prate matyt Turkijoj blush2.gif
Kazkas cia patare Rethymno. Nezinau, man nepatiko tas miestas ir jo apylinkes unsure.gif Uztat, abu su vyru tiesiog isimylejom Agios Nicolaos, Elounda wub.gif wub.gif Kretos Sen tropezas wub.gif Ten kiek ziurejau Novature viesbuciai brangesni, bet grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE("maxima" @ 2012 05 29, 19:21)
Zvaigzdutes sakyciau atitinka, bet Kretoje uz 5 zv. viesbuti paklosite gerokai daugiau nei uz kokia Turkija mirksiukas.gif Mes sikart atostogavome be vaiko, tad pilnai pakako ir 3 zv., bet su vaiku as vaziuociau i gerokai geresni viesbuti. Ir is karto perspeju, kad is Kretos 5 zv. nesitiketumete to paties, ka gaunate toj pacioj Turkijoj 5 zv. viesbutyje. Man dauguma Kretos 5 zv. viesbuciu pasirode gerokai kuklesni nei akys prate matyt Turkijoj blush2.gif
Kazkas cia patare Rethymno. Nezinau, man nepatiko tas miestas ir jo apylinkes unsure.gif Uztat, abu su vyru tiesiog isimylejom Agios Nicolaos, Elounda wub.gif  wub.gif Kretos Sen tropezas wub.gif Ten kiek ziurejau Novature viesbuciai brangesni, bet grozis wub.gif

Dar Malijoje labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE("maxima" @ 2012 05 29, 18:21)
Ir is karto perspeju, kad is Kretos 5 zv. nesitiketumete to paties, ka gaunate toj pacioj Turkijoj 5 zv. viesbutyje. Man dauguma Kretos 5 zv. viesbuciu pasirode gerokai kuklesni nei akys prate matyt Turkijoj blush2.gif
Kazkas cia patare Rethymno. Nezinau, man nepatiko tas miestas ir jo apylinkes unsure.gif Uztat, abu su vyru tiesiog isimylejom Agios Nicolaos, Elounda wub.gif  wub.gif Kretos Sen tropezas wub.gif Ten kiek ziurejau Novature viesbuciai brangesni, bet grozis wub.gif

Turkijos viešbučiai tai šeimų rezervatai,su visomis paslaugomis/pramogomis vienoje vietoje.O europiniai viešbučiai visiškai kitokie.
Jie ne kuklesni,tiesiog europiniai viešbučiai.

Kiekvienam skirtingai-man labiau Rethminas ir jo apylinkes patiko.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 05 29, 14:59)
Į Kretą skrendam šį sekmadienį, tai draugė perspėjo kad įsdėčiau megztukų, nes vakarais sakė šaltoka pas juos

mes irgi skrendam si sekmadieni 13 val., tai gal su tuo paciu lektuvu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE("maxima" @ 2012 05 29, 20:21)

taip, teko kataloge matytita Kretos Sen Tropeza, verta demesio vieta. Bet skrysim su 2 vaikais ir norim AI, todel pasirinkom pigesni kurorta.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 05 29, 13:46)
o per kur užsakinėjote?

Per Novatura

Mes gyvenom Agios Nicolaos wub.gif
Atsakyti