Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIII tema

QUOTE(Stella7 @ 2012 04 24, 08:18)
Geriausia salos vakarinej daly apsistot 4u.gif Aplink Herakliona kur nors, Chanijoj, Rethimne..Is cia patogiausia bus pasiekt lankytinas vietas, tik is paminetu butu tolokai VAI papludimys, bet daug kas sako nevertas jis is tiesu demesio, ir jei toli bus tai neapsimoka gaist laiko jam ax.gif Ir aisku butinai aplankykit Balos laguna wub.gif

Mes irgi vykstam geguzes 13d, tai skaitineju visas temas ir renku info  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif mes buvome apsistoje netoli Rethimno,labai patogu buvo keliauti į įžymias vietas thumbup.gif
VAI papludimys mums buvo visiškai neįspūdinga vieta,neverta aplankymo(na bet reikia kažkuom turistus gundyti,kad atvyktu į kitą salos galą biggrin.gif )

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2012 04 24, 07:37)
Spinalongos sala

Prieš apsilankant šioje saloje,patarčiau perskaityti Victoria Hislop knygą "Sala"
Tikrai visai kitaip bus vietoje aplankyti šią salą po šios knygos mirksiukas.gif Knyga man laaabai patiko wub.gif
user posted image
http://siukslynelis....ia-hislop-sala/
Atsakyti
O kur gaut sia knyga? ax.gif Knygyne ar butu pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 04 24, 11:11)

aš ją senokai pirkau,gal prieš 4 metus..nesu mačiusi knygynuose jau senokai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Zydre14 @ 2012 04 24, 10:59)
pritariu - knyga superine:)

drinks_cheers.gif Spinalongos sala visiškai kitą prasmę ir vertę įgijo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 24 balandžio 2012 - 12:28
Tėvai mano bus apsistoję malijos kurorte, tai kaip suprantu iš ten ekskursijų į Balos įlanką nėra? g.gif
bet matau kad organizuoja į Spanalongą, ar verta dėmesio ši ekskursija, gal kas važiavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 24 balandžio 2012 - 12:55
QUOTE(Stella7 @ 2012 04 24, 09:18)
Geriausia salos vakarinej daly apsistot 4u.gif Aplink Herakliona kur nors, Chanijoj, Rethimne..Is cia patogiausia bus pasiekt lankytinas vietas, tik is paminetu butu tolokai VAI papludimys, bet daug kas sako nevertas jis is tiesu demesio, ir jei toli bus tai neapsimoka gaist laiko jam ax.gif Ir aisku butinai aplankykit Balos laguna wub.gif

Mes irgi vykstam geguzes 13d, tai skaitineju visas temas ir renku info  mirksiukas.gif

aciu labai, gaila del papludimio, nes mano draugas labiausiai nori ji pamatyti o kokiam mieste tas papludimys, nes jis iesko zemelapyje neranda niekur?ir kur tas bagos laguna kokiam mieste?nes man taip sunku cia isigilinti

QUOTE(JM @ 2012 04 24, 09:59)
Pritariu drinks_cheers.gif mes buvome apsistoje netoli Rethimno,labai patogu buvo keliauti į įžymias vietas thumbup.gif
VAI papludimys mums buvo visiškai neįspūdinga vieta,neverta aplankymo(na bet reikia kažkuom turistus gundyti,kad atvyktu į kitą salos galą biggrin.gif )

Papildyta:

Prieš apsilankant šioje saloje,patarčiau perskaityti  Victoria Hislop knygą "Sala"
Tikrai visai kitaip bus vietoje aplankyti šią salą po šios knygos mirksiukas.gif Knyga man laaabai patiko wub.gif
user posted image
http://siukslynelis....ia-hislop-sala/

aciu jei rasiu knyga butinai paskaitysim
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2012 04 24, 17:37)
aciu labai, gaila del papludimio, nes mano draugas labiausiai nori ji pamatyti o

iš pradžiu patarsiu,tegul per googla pasižiuri VAI papludimį mirksiukas.gif ir ne tas reklaminias foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2012 04 24, 19:37)
aciu labai, gaila del papludimio, nes mano draugas labiausiai nori ji pamatyti o kokiam mieste tas papludimys, nes jis iesko zemelapyje neranda niekur?ir kur tas bagos laguna kokiam mieste?nes man taip sunku cia isigilinti
aciu jei rasiu knyga butinai paskaitysim

Balos laguna ne mieste, ji yra paciam vakariniam salos gale.Ten patekti galit arba su automobiliu vaziuodami nuo Kisamos miestelio apie 10 km zvyrkeliu arba laivu is uosto.Tai yra visiskai negyvenama vieta, bet tikrai nuostabiai grazi. Issinagrinekit Kretos zemelapi, daug kas bus aiskiau, yra ir zemelapiai kur suzymeti visi papludimiai. Geriausia gyventi vakarinej daly arba per viduri salos, daugiau visko yra ir Knoso rumai ir Balos, Preveli, Samarija, Retimno miesta labai verta aplankyti.
Atsakyti
dar norejau paklausti gal kuri buvot apsistojusi kretoje heraklio mieste AKTI CORALI HOTEL sitame viesbutyje?kiek skaiciau sm nemaciau tokio pavadinimo, o gal nepastebejau, gal kuri zinote atsileipimus?laukciau labai atsakymo
Papildyta:
o gyvensim pasirodo kazkokiam heraklione miesto amoudaros miestelyje, nelabai suprantu kiek ten tu miesteliu
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 04 24, 13:11)

Yra bibliotekose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2012 04 24, 23:44)
o gyvensim pasirodo kazkokiam heraklione miesto  amoudaros miestelyje, nelabai suprantu kiek ten tu miesteliu

Tai ten nuo didziuju miestu, pvz Herakliono, kas keli km mazi kurortiniai miesteliai su savo pavadinimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 24, 13:54)
bet matau kad organizuoja į Spanalongą, ar verta dėmesio ši ekskursija, gal kas važiavo?

I Spinalonga manau verta 4u.gif Dar nebuvom, bet ruosiames aplankyt ja mirksiukas.gif

QUOTE(pandutė @ 2012 04 24, 19:37)
aciu labai, gaila del papludimio, nes mano draugas labiausiai nori ji pamatyti o kokiam mieste tas papludimys, nes jis iesko zemelapyje neranda niekur?

VAI yra salos siaures rytiniam gale, uz Sitios miestelio 4u.gif Paziurekit sios temos 1 psl yra zemelapis ikeltas ir pazymeta aiskiai matosi kur tas VAI 4u.gif

QUOTE(inrinke @ 2012 04 24, 20:24)
Knyga išties labai puiki. wub.gif  wub.gif Maždaug prieš metus pirkau Pegase. Paklausiau pardavėjų ir atnešė. ax.gif

Reiks pabandyt pasiklaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2012 04 24, 23:44)
dar norejau paklausti gal kuri buvot apsistojusi kretoje heraklio mieste AKTI CORALI HOTEL sitame viesbutyje?kiek skaiciau sm nemaciau tokio pavadinimo, o gal nepastebejau, gal kuri zinote atsileipimus?laukciau labai atsakymo
Papildyta:
o gyvensim pasirodo kazkokiam heraklione miesto  amoudaros miestelyje, nelabai suprantu kiek ten tu miesteliu

Mes su MB šią vasarą apsistosim savaitėlei šiame viešbutyje, bet tai bus liepos mėn. - jūs būsit pirmesni tongue.gif
Ieškojau atsiliepimų ir per google, radau kelis. Vienas pusėtinas (kaip supratau žmonėms įpratusiems prie 5*, teko vieną naktį nakvoti AKTI CORALI)
O čia pagal konkrečių dalykų vertinimą booking atsiliepimai, yra ir prasčiau vertinamų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 04 25, 22:08)
Mes su MB šią vasarą apsistosim savaitėlei šiame viešbutyje, bet tai bus liepos mėn. - jūs būsit pirmesni  tongue.gif
Ieškojau atsiliepimų ir per google, radau kelis. Vienas pusėtinas (kaip supratau žmonėms įpratusiems prie 5*, teko vieną naktį nakvoti AKTI CORALI)
O čia pagal konkrečių dalykų vertinimą booking atsiliepimai, yra ir prasčiau vertinamų biggrin.gif

na mum biski data keiciasi nes vaikui pasirodo komunija ne geguzes gale kaip sake o birzelio 10d, o mes zadejom vykti apie 10, dabar vel nebeiseina, del mano menesiniu, norejau jusu paklaust ar kas nors vyko per moteriskas dienas? kaip ten kas su nepatogumais? ir dar kada veliausiai galima bilietus uzsisakyti ? nes nelabai noriu per mmm vykti o tiksliaia kada jos bus negaliu pasakyti nes man jos pasidare neregulairios, viena syki 16d, kita syki 24, ir noriu bileitus nusipirkti pasibaigus mmm,tai dabar turiu galvos skausma
Atsakyti