Sveikutės,
štai pagaliau radau laisvo laiko [???], bet lelius visgi pasirodo greitai atsibudo, tai labai jau skubėjau, nes be proto noriu greičiau prisijungti prie jūsų, jau pabodo slapčia skaityti ir žavėtis Jūsų darbais
Tad atsiprašau už tokią kompoziciją ir foną [vos susitalpinau savo kambary ]
Sakykit, jei ką reikia perdaryti, per ryt pasistengsiu. Bandau sukelti visus nd iš karto, kaip kažkas sakė
Canon 400D, Canon lens ef 50mm 1:1.8 II
1 ND [f/1.8; 1/100s; ISO400]
2 ND
1 foto - pavyzdys, kaip blogai pasirinkti parametrai [užkėliau aukščiausią ISO] f/20; 1/60s; ISO1600
2 foto - f/8; 1/60s; ISO800
3 foto - f/2; 1/160s; ISO 400
3 ND - objektyvas netinkamas
4 ND f/2; 1/100s; ISO200
Galbūt tas angeliukas nelabai tinkamas fokusavimui, bet ką jau padarysi, tikrai mačiau, kad į jį sufokusuota buvo prieš nuspaudžiant mygtuką LAUKIU LAUKIU žodžių iš Jūsų
Noisy-B, 1 ir 4 užskaitau. O 2 būtų geriau pakartoti dėl šventos ramybės. Ilgink išlaikymą, dėk fotoaparatą stabiliai. Šiaip dėmesį kreipk į diafragmą ir ISO.
Šiaip man patiko, kad namų darbams pasirinkai gėles.
Šiaip man patiko, kad namų darbams pasirinkai gėles.
Ir gi WB namų darbai
Auto
Custom
Pavėsis
DIRBTINIS WB:
Auto
Custom
Lemputė
Papildyta:
Danke shiiiiooon ryt pabandysiu
Auto
Custom
Pavėsis
DIRBTINIS WB:
Auto
Custom
Lemputė
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 07 09, 21:33)
Noisy-B, 1 ir 4 užskaitau. O 2 būtų geriau pakartoti dėl šventos ramybės. Ilgink išlaikymą, dėk fotoaparatą stabiliai. Šiaip dėmesį kreipk į diafragmą ir ISO.
Danke shiiiiooon ryt pabandysiu
WB man atrodo geras, bet galbūt ir klystu. Vis dar nepasitikiu savimi vertindama jį.
-----------
Šiandien šiek tiek žiūrinėjau senas temas ir pastebėjau tokį dalyką. Anksčiau kai kurie mokiniai buvo susieti su savo puslapiais ar nuotraukų talpyklomis. Man iškilo klausimas, ar turinčiosios kažką savo nenorėtų susieti savo vardo su fb, flickr, kūdra ar kažkuom panašaus?
-----------
Šiandien šiek tiek žiūrinėjau senas temas ir pastebėjau tokį dalyką. Anksčiau kai kurie mokiniai buvo susieti su savo puslapiais ar nuotraukų talpyklomis. Man iškilo klausimas, ar turinčiosios kažką savo nenorėtų susieti savo vardo su fb, flickr, kūdra ar kažkuom panašaus?
QUOTE(Ka @ 2011 07 09, 21:38)
WB man atrodo geras, bet galbūt ir klystu. Vis dar nepasitikiu savimi vertindama jį.
Na tikrai dariau jį su baltu lapu, kitaip nė nežinau kaip perdaryčiau kitaip Laukiam kitų nuomonių tadu.
Sveiki
klausimas tom, kurios pirko iš Hongkongo foto prekes. Kaip su muitais? Pirkau makro žiedus ir juos sulaikė muitinė. Kiek ieškojau, tai vienam puslapy radau, kad objektyvams ir filtrams taikomas 6,7 proc. muitas. Ar tai tiesa? Ar ginčytis su muitine? Beje, makro žiedai jau skaitosi objektyvai? (turbūt taip... )
klausimas tom, kurios pirko iš Hongkongo foto prekes. Kaip su muitais? Pirkau makro žiedus ir juos sulaikė muitinė. Kiek ieškojau, tai vienam puslapy radau, kad objektyvams ir filtrams taikomas 6,7 proc. muitas. Ar tai tiesa? Ar ginčytis su muitine? Beje, makro žiedai jau skaitosi objektyvai? (turbūt taip... )
dėl aguonų kotų - nu matyt pas mane kompe nesimato nėra ,kad jų man trūktų tik šiaip paklausiau
Plumerija - aš siunčiau reflektorius,bet man muito nebuvo,nes paprašiau ,kad siųstu po du reflektorius ,kad neviršytų kainos ir dar aišku prašiau ,kad gift rašytų,bet net nežinau ar parašė... tai rimtai parišo muitas? bandyk kalbėti
Plumerija - aš siunčiau reflektorius,bet man muito nebuvo,nes paprašiau ,kad siųstu po du reflektorius ,kad neviršytų kainos ir dar aišku prašiau ,kad gift rašytų,bet net nežinau ar parašė... tai rimtai parišo muitas? bandyk kalbėti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 09, 22:33)
Nu kaina ten nedidelė, net 70 Lt nesiekia, tai aš manau, kad sustabdė dėl to, kas viduj, o ne dėl kainos, nes tikrai nepaprašiau pardavėjo, kad įrašytų gift...
QUOTE(Plumerija @ 2011 07 09, 21:58)
Sveiki
Kiek tu ju siuntei? siaip ju kaina juokinga... iki 75 lt nera jokiu muitu.... po viena siunte ar visus is karto? ar atsiunte laiska ir praso susimoketi muitus, kokia suma uzdejo?
Jei nieko dar neatsiunte, tai buk rami... patikrins ir praleis... siaip cia ne objektyvas \, o foto priedai ar objektyvu priedai...
QUOTE(Akasha @ 2011 07 09, 22:44)
Kiek tu ju siuntei? siaip ju kaina juokinga... iki 75 lt nera jokiu muitu.... po viena siunte ar visus is karto? ar atsiunte laiska ir praso susimoketi muitus, kokia suma uzdejo?
Jei nieko dar neatsiunte, tai buk rami... patikrins ir praleis... siaip cia ne objektyvas \, o foto priedai ar objektyvu priedai...
Gavau laišką iš pašto, kad ši siunta pagal muitų teisės aktus turi būti pateikta ir deklaruota muitinei. Manęs prašo daiktų kainos, pavadinimų, užsakymo/siuntos Nr., siuntimo išlaidų (originalių dokumentų). Arba galima rašyti prašymą (bet tik tuo atveju, kai ir aš ir siuntėjas fiziniai asmenys, o aš nemanau, kad siuntėjas fizinis asmuo...). Apie jokias muitų sumas jokios kalbos nėra.
Siunčiau 3 komplektus, tai manau visi trys komplektai yra vienam siuntiny, bet kaip jau minėjau, siuntinio vertė nesiekia 70 Lt.
Na, pirmadienį reikės aiškintis kas ir kaip ten...
Papildyta:
va šitą prašymą galima pateikti bet tik tuo atveju kai ir siuntėjas ir pirkėjas yra fiziniai asmenys. Dar reikia pateikti daiktų aprašymys, specifikacijas ir kiekį. O gal bandyt ir praleis? Ryškiai kas nors neaiškaus yra parašyta ant siuntos, nes tikrai ne dėl kainos kabinasi
QUOTE(Plumerija @ 2011 07 09, 22:53)
Gavau laišką iš pašto, kad ši siunta pagal muitų teisės aktus turi būti pateikta ir deklaruota muitinei. Manęs prašo daiktų kainos, pavadinimų, užsakymo/siuntos Nr., siuntimo išlaidų (originalių dokumentų). Arba galima rašyti prašymą (bet tik tuo atveju, kai ir aš ir siuntėjas fiziniai asmenys, o aš nemanau, kad siuntėjas fizinis asmuo...). Apie jokias muitų sumas jokios kalbos nėra.
Siunčiau 3 komplektus, tai manau visi trys komplektai yra vienam siuntiny, bet kaip jau minėjau, siuntinio vertė nesiekia 70 Lt.
Papildyta:
va šitą prašymą galima pateikti bet tik tuo atveju kai ir siuntėjas ir pirkėjas yra fiziniai asmenys. O gal bandyt ir praleis? Ryškiai kas nors neaiškaus yra parašyta ant siuntos, nes tikrai ne dėl kainos kabinasi
Papildyta:
va šitą prašymą galima pateikti bet tik tuo atveju kai ir siuntėjas ir pirkėjas yra fiziniai asmenys. O gal bandyt ir praleis? Ryškiai kas nors neaiškaus yra parašyta ant siuntos, nes tikrai ne dėl kainos kabinasi
Tai drasiai emailu issiusk jiems ta vadinama invoice ir viskas bus tvarkoje...
QUOTE(Akasha @ 2011 07 09, 22:55)
Tai drasiai emailu issiusk jiems ta vadinama invoice ir viskas bus tvarkoje...
Jo, taip ir padarysiu. dar pasiskaičiau, kad praktiškai jie neturi teisės pamokestinti mano šitos siuntos, nes jei tai ir būtų objektyvai, tai muitas būtų taikomas tik nuo 150 eurų.
Manau atsitiktinės atrankos būdu buvo šita siunta sulaikyta, nes nematau daugiau prie ko čia būtų galima prisikabint...
Atsiprašau už OT