Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas...
Nesulaukiau komentaru nei vieno po savo foto...bet a6 apsi6arvavusi kantrybe bigsmile.gif
QUOTE(paprasta @ 2011 07 08, 21:42)
Seniai berodžiau ką nors- kritikai

norėčiau matyti spalvotą atba vintažinę...bet šiaip, labai miela foto wub.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 21:50)
na as ir atnesu viena kritikai karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
kolkas neturiu leidimo publikuoti, tai rodau trumpam rolleyes.gif

jau išsakytos mano mintys, per daug pakelti petukai, trūsta labai apačios, negražiai nukirsta...
QUOTE(Akasha @ 2011 07 08, 22:16)

Atnesu kritikai smile.gif Man sis still life'as, kazkuom sugrojo... Patinka sviesa, kompoziciskai gal noreciau, kad nebutu taip padalintas kadras pusiau, bet tas virdulys man matyt kazkokius gerus prisiminimus kelia.... smile.gif

šviesa pakerėjo...tik kaip pati minėjai, kadras padalintas į dvi dalis, kas man nelabai

Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 08, 15:17)
patinka tas rūkelis, patinka ta gėlyte ant veiduko...patinka ir tiek...bet o kaip jums...ką matot jūs...ar kas negerai?Kas negerai?Ačiū, kas pasisakys

Bijau kažką sakyti, bet pabandysiu.
Man tas rūkelis taip pat patinka. Tačiau veiduko norėtųsi švaresnio. Ta aukšta gėlė einanti per veiduką man nelabai. Įsivaizduoju, kad be jos būtų geriau. Ir dar ta gėlė uždengianti nosį man ne. Bet šiaip akimirka smagi užfiksuota, su nuotaika. Miela nuotrauka į šeimos albumą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 09, 07:55)
Labas rytas...
Nesulaukiau komentaru nei vieno po savo foto...bet a6 apsi6arvavusi kantrybe bigsmile.gif

man jas siuntei jb rodos. Nu žinok man tos gėlytės maišo ir nelabai patinka kaip vaikutis guli. Fainos tos foto tarp laukų gėlių, bet ir sunku gražiai padaryt

kitas foto gal vėlai vakare pakomentuosiu. Dabar didieji pasiruošimai, tai laiko visai nėra.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 02, 18:37)
darau didziausios kokybes. jei dedu kur nors, kur yra dydzio apribojimas, tai tada 10 ar 11. bet siaip visad 12.

QUOTE(rG @ 2011 07 02, 18:54)
Aš irgi save as... ir 12. Matyt kažką praleidau.
Ačiū 4u.gif Čia aš matyt kažką praleidau biggrin.gif Skaitant senas temas užsifiksavo kažkaip, kad daug kas saugo save for web...

paprasta, mačiau niekam neužkliuvo, bet man per šviesu atrodo.

Zirze, man pilkoka ir kadravimas nelabai, nesižiūri tas nukirptas rūbas.

Žydraake, norėtųsi matyt ką ten vaikas daro kairėj, o dešinėj palikta nieko nesakančios vietos.

Aš su tom vestuvėm. Čia draugam, be jokių įsipareigojimų, kad tik būtų įamžinta. Po šito ir aš supratau koks sunkus fotografo darbas doh.gif Labai norėčiau, kad kelias foto pakomentuotumėt, jei visiškas š, taip ir sakykit, prisijungus aš čia seniai, bet labai retai rodaus, nes laaabai mažais žingsniukais keliauju į priekį... Tad kritikos nebijau, tarkuokit taip sakant biggrin.gif

Pasiruošimas. Trukdo ta ranka pašalinė susiliejus, žmogus už jos, kas dar? Kaip dėl jb?
user posted image

Šitos emocija man labai faina, tarsi toks piktdžiugiškas juokas jaunojo, bet ar matosi ta emocija svetimiem?
user posted image

Ar trukdo ta puokštė taip laikoma? Kaip dėl kvadrato? Netamsu?
user posted image

Šitoj kliūna centravimas, tos durys kairėj?
user posted image
Atsakyti
Atkeliauju vel su pataisytais ir nauju ND 4u.gif

2ND
f4.5 ISO200
user posted image
f7.1 ISO800
user posted image
f18 ISO1600
user posted image

3ND55mm
user posted image
35mm
user posted image
18mm
user posted image

4ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 09 liepos 2011 - 11:49
Pirmą kartą matau namų darbuose lygintuvą kaip objektą. biggrin.gif Neiste, užskaitau nd. Sėkmės su wb. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 09, 14:49)
Pirmą kartą matau namų darbuose lygintuvą kaip objektą.  biggrin.gif  Neiste, užskaitau nd. Sėkmės su wb.  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
aciu, lauksiu kitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 09, 12:11)
lotuliukas.gif
aciu, lauksiu kitu 4u.gif

As irgi uzskaitau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir as atsibeldziu su savo auto, bandau su PS kazka dirbti tai va pirmas blynas mano, labai noreciau, kad patarkuotumet del apdirbimo, spalvu ir t.t. paciai spalvota si nuotrauka neispudinga, J/b variantas geresnis.

user posted image

Papildyta:
Neiliuke, vestuvines nuotraukos man atrodo visai tvarkingos ir jaunieji turetu buti patenkinti 4u.gif
Sypseniuke matosi jaunojo veide, man smagi si pagauta nuotaika 4u.gif Del jaunosios puoksteles tai ji gal ir nelabai naturaliai kazkaip laikoma, jaunoji del jos biskiuka susikauscius atrodo. Bet siaip man patiko tavo foto 4u.gif

p.s. jaunosios batai visai nieko
blush2.gif

Neiste, man atrodo ND yra geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 08, 23:09)
Pasirodau ir aš, atrinkau man smagiausią, ar verta dėmesio? ax.gif Fs kaime. Negalvojau, kad su dviem bernais taip sunku bus doh.gif Iš pradžių turėjau su jais susitarti, aprengti, tada susiožiavo, kad nesifotografuos kartu ir kai jau įkalbėjau, pasirodo crosus pamiršau numaut doh.gif Aišku gavau šiek tiek kadrų, bet greitai tie vaikai pavargsta biggrin.gif O dar skruzdelių begalybė pievose blink.gif

Nezinau sita man ne ispudinga... Bet noriu tau truputi duoti velniu, nes maciau flickre gersniu smile.gif
Sita kazkodel man neatsiskleidzia grozis... vaikuciai uzsieme savais reikalais ir tiek...

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 08, 23:46)

Na atsiskleidzia po truputi mano cakros biggrin.gif.... Dar ne tokiu vaizdu pamatysi manau smile.gif

Beje dekui visosm uz likus, bet tikrai norisi gal ir kokios kritikos... Gerai lauksiu Yvettes zodzio smile.gif Gal ka negero izvelgs smile.gif

QUOTE(fox. @ 2011 07 08, 23:50)
Dedu geles kritikai

Man kazkaip koteliu tikrai truksta... Graziai apsviestos, bet erdves truksta... desine gelyte net nukirpta... manau kvadrate kuriame nors kampe su daugiau erdves visai liuks ziuretusi... bandyk dar pasizaisti wink.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 07 09, 00:27)
kanisiojau pavasarines foto, kaip Jums šitos (nepozuotos)?

Nezinau... reportazines foto nelabai ismanau.... Na nepatinka, kad pirmoje abu nusisuke... Nesijaucia rysio su ziurovu... nu neuzkabina manes nei viena nei kita... Truksta to cinkelio...

QUOTE(nieliuke @ 2011 07 09, 11:59)
Aš su tom vestuvėm. Čia draugam, be jokių įsipareigojimų, kad tik būtų įamžinta. Po šito ir aš supratau koks sunkus fotografo darbas doh.gif Labai norėčiau, kad kelias foto pakomentuotumėt, jei visiškas š, taip ir sakykit, prisijungus aš čia seniai, bet labai retai rodaus, nes laaabai mažais žingsniukais keliauju į priekį... Tad kritikos nebijau, tarkuokit taip sakant biggrin.gif

Pirmoji liuks... man patinka....
Kitos paprastos bet neprastos... kaip pirmam bandymui ir be isipareigojimu, sakyciau visai liuks...
Paskutineje vyruko poza nepatinka... kojos per placiai praskiestos, ranku padeties gal kitokios noretusi...
Nebijokit pasakyti zmonems, kad kiek kitaip atsistotu, jei matote, kad rezultate atrodys nekaip... taip ir jums nereikes daug kadru daryti ir zmonems maloniau save nuotraukose matyti grazesnius smile.gif

QUOTE(Orinciukas @ 2011 07 09, 17:57)
Na ir as atsibeldziu su savo auto, bandau su PS kazka dirbti tai va pirmas blynas mano, labai noreciau, kad patarkuotumet del apdirbimo, spalvu ir t.t. paciai spalvota si nuotrauka neispudinga, J/b variantas geresnis.

Kaip auto sakyciau visai neblogai... Nera taip lengva, kaip atrodo pasidaryti autoportreta.... Siuo atveju truputi kliuva kadravimas... manau vertikalus kadras cia geriau ziuretusi... o sioje man truputi apacios per daug... noretusi koja visiskai nukirsti.... Grandinele ant rankos truputi blasko demesi... bet nuotaika man patinka... JB pilkokas, lyg truputi patamsinti, pakontrastinti noretusi... Bet visumoje saunuole... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2011 07 09, 11:59)

Pasiruošimas. Trukdo ta ranka pašalinė susiliejus, žmogus už jos, kas dar? Kaip dėl jb?

Zmogus antrame plane man visai netrugdo...kaip tik manyciau, kad toks uzmanymas buvo. Tarsi laukia kol jaunoji issiciustys, issipustys;)
Bet ta ranka tai kliuna...ir sakyciau kliuna toji ryskioji...gal geraiu butu ta pirmoji ryski, o tos laikancios antaki, nebutu g.gif na ir aisku ta kirpejo nosis ir plaukai trugdo, gal pakirpti ir taip paslainti galima butu g.gif
antrojoj emocija pagavai. Sypsosi tarsi velnias apgaules budu iviliojes i spastus lotuliukas.gif centravimas man trugdo g.gif
Treciojoj...nzn kas, bet kazkas nesiziuri..ar fotografavimo kampas kazkoks ne toks, ar kas ten yra...Gal is auksciau noretusi, o gal kaip tik is zemiau paimto kadro...ir manau geriau ziuretusi jei tilptu visa arka, o ne tuscia balta siena kaireje..tai lyg ir kirpti ja reiketu..bet arkos vis tiek nera,tai...Taip laikome puokste tikrai kliuna...Ji bande ja uzdengti kai ka, manyciau...tai atrodo neskaniai tongue.gif
paskutinej jaunikis nei 5 nei 9 pozuoja...nei pasiremes ranka, nei ja i kisene isikises...kazkaip labai juntamas pozavimas..na, ir gal pabandyk kirpti kaire puse ir virsaus truputi...taip patrauksi objekta is centro ir , be abejo, vaganias demesi duris....nes visko cia per daug is visu pusiu...
Tai tiek, bet as pati nefotkinusi vestuviu ir is vis jokio renginio, tai gera man cia tausketi tongue.gif
QUOTE(Orinciukas @ 2011 07 09, 17:57)

Nu tai jau labas!Grazus moteras esi mirksiukas.gif O nuotrauka irgi visai nieko, tik va gal noretusi daugiau erdves desineje(nes ten nukreiptas Tavo zvilgsnis), o ne kaireje g.gif irir be abejo reikia daugiau kontrasto, juodos spalvytes uzdeti, kad nebutu taip pilka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 09, 17:14)
Kaip auto sakyciau visai neblogai... Nera taip lengva, kaip atrodo pasidaryti autoportreta.... Siuo atveju truputi kliuva kadravimas... manau vertikalus kadras cia geriau ziuretusi... o sioje man truputi apacios per daug... noretusi koja visiskai nukirsti.... Grandinele ant rankos truputi blasko demesi... bet nuotaika man patinka... JB pilkokas, lyg truputi patamsinti, pakontrastinti noretusi... Bet visumoje saunuole...  4u.gif

pabandysiu padaryti tamsesni varianta 4u.gif grandinele man jau tooookia sava, kad net nejauciu, bet ziuredama foto pagalvojau, kad del jos sulauksiu komentaru biggrin.gif

QUOTE(pandre @ 2011 07 09, 17:18)
Nu tai jau labas!Grazus moteras esi mirksiukas.gif  O nuotrauka irgi visai nieko, tik va gal noretusi daugiau erdves desineje(nes ten nukreiptas Tavo zvilgsnis), o ne kaireje g.gif irir be abejo reikia daugiau kontrasto, juodos spalvytes uzdeti, kad nebutu taip pilka mirksiukas.gif

blush2.gif aciu biggrin.gif dabar kaip pasakei apie erdve desineje tai rimtai galvoju, kodel as atvirksciai ja dariau g.gif bus pamoka kitam kartui biggrin.gif 4u.gif

bet man visai smagu istikruju daryti tuos auto g.gif nes dukra jau begioja nuo manes pamaciusi, kad as su fotiku doh.gif kam kitam kazkaip dar nesijauciu pasiruosusi siulyti g.gif tai tenka auto bandyti biggrin.gif nors jei viskas pavyks, nusimato siokia tokia fs, net pilva susuka kai pagalvoju apie ja, bet kaip nors biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinciukas: 09 liepos 2011 - 17:38