QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 08, 23:09)
Pasirodau ir aš, atrinkau man smagiausią, ar verta dėmesio?
Fs kaime. Negalvojau, kad su dviem bernais taip sunku bus
Iš pradžių turėjau su jais susitarti, aprengti, tada susiožiavo, kad nesifotografuos kartu ir kai jau įkalbėjau, pasirodo crosus pamiršau numaut
Aišku gavau šiek tiek kadrų, bet greitai tie vaikai pavargsta
O dar skruzdelių begalybė pievose
Nezinau sita man ne ispudinga... Bet noriu tau truputi duoti velniu, nes maciau flickre gersniu
Sita kazkodel man neatsiskleidzia grozis... vaikuciai uzsieme savais reikalais ir tiek...
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 08, 23:46)
Na atsiskleidzia po truputi mano cakros
.... Dar ne tokiu vaizdu pamatysi manau
Beje dekui visosm uz likus, bet tikrai norisi gal ir kokios kritikos... Gerai lauksiu Yvettes zodzio
Gal ka negero izvelgs
QUOTE(fox. @ 2011 07 08, 23:50)
Man kazkaip koteliu tikrai truksta... Graziai apsviestos, bet erdves truksta... desine gelyte net nukirpta... manau kvadrate kuriame nors kampe su daugiau erdves visai liuks ziuretusi... bandyk dar pasizaisti
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 09, 00:27)
kanisiojau pavasarines foto, kaip Jums šitos (nepozuotos)?
Nezinau... reportazines foto nelabai ismanau.... Na nepatinka, kad pirmoje abu nusisuke... Nesijaucia rysio su ziurovu... nu neuzkabina manes nei viena nei kita... Truksta to cinkelio...
QUOTE(nieliuke @ 2011 07 09, 11:59)
Aš su tom vestuvėm. Čia draugam, be jokių įsipareigojimų, kad tik būtų įamžinta. Po šito ir aš supratau koks sunkus fotografo darbas
Labai norėčiau, kad kelias foto pakomentuotumėt, jei visiškas š, taip ir sakykit, prisijungus aš čia seniai, bet labai retai rodaus, nes laaabai mažais žingsniukais keliauju į priekį... Tad kritikos nebijau, tarkuokit taip sakant
Pirmoji liuks... man patinka....
Kitos paprastos bet neprastos... kaip pirmam bandymui ir be isipareigojimu, sakyciau visai liuks...
Paskutineje vyruko poza nepatinka... kojos per placiai praskiestos, ranku padeties gal kitokios noretusi...
Nebijokit pasakyti zmonems, kad kiek kitaip atsistotu, jei matote, kad rezultate atrodys nekaip... taip ir jums nereikes daug kadru daryti ir zmonems maloniau save nuotraukose matyti grazesnius
QUOTE(Orinciukas @ 2011 07 09, 17:57)
Na ir as atsibeldziu su savo auto, bandau su PS kazka dirbti tai va pirmas blynas mano, labai noreciau, kad patarkuotumet del apdirbimo, spalvu ir t.t. paciai spalvota si nuotrauka neispudinga, J/b variantas geresnis.
Kaip auto sakyciau visai neblogai... Nera taip lengva, kaip atrodo pasidaryti autoportreta.... Siuo atveju truputi kliuva kadravimas... manau vertikalus kadras cia geriau ziuretusi... o sioje man truputi apacios per daug... noretusi koja visiskai nukirsti.... Grandinele ant rankos truputi blasko demesi... bet nuotaika man patinka... JB pilkokas, lyg truputi patamsinti, pakontrastinti noretusi... Bet visumoje saunuole...