Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Grįžau. Baisiai daug prisikaupė priplepėtų puslapių per tas dienas, teks skaityt biggrin.gif
Gal ką atkasiu parodyt, kol kas jaučiuosi truputį nusivylusi, niekas nekabina. Vos vienas kitas kadras. Sunku buvo. Eisiu miegot, gal šviežiai pamačius nuotraukas kitaip atrodys.

QUOTE(Akasha @ 2011 07 08, 23:16)
Atnesu kritikai smile.gif Man sis still life'as, kazkuom sugrojo... Patinka sviesa, kompoziciskai gal noreciau, kad nebutu taip padalintas kadras pusiau, bet tas virdulys man matyt kazkokius gerus prisiminimus kelia.... smile.gif

Va šitas still life'as man labai. Kabina kažkuo, gal kompoziciškai, gal ta šviesa, bet patiko ir negaliu pasakyt kodėl. smile.gif

Paprasta, kokia čia kritika, gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 08 liepos 2011 - 22:40
Akasha, man labai gražu..ankstyvas rytas pas močiutę kaime wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 08 liepos 2011 - 22:44
Paprasta, ne kritikos o pagyrų verta nuotrauka. wub.gif
Akasha, man labai patinka spalvos nuotraukoje ir ta šviesa.. wub.gif
Atsakyti
Paprasta - labai grazu 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 22:50)

Simpatiskas modeliukas, jb grazus, man tik apacios daugiau noretusi ax.gif

Nuostabu wub.gif Kokia sviesa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 21:41)
Šįvakar parke radau spyną, ką manot?  blush2.gif Bet taip griežtai visą teisybę rėžkit  biggrin.gif

nu jei fone būtų kokia vestuvininkų porelė ,tai gal ir nieko būtų blush2.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:32)
kadangi jau seu tokia plepi šį vakarą noriu paklausti senbuvių: turiu idėją (brandinamą jau kokį porą mėn.) fotgrafijų serijai, viziją kaip tai turi atrodyti, bet kol kas vis bijau ( natūraliai taip, kad gausis "š...") nuspausti mygtuką. Pirmiausia, tai bus labai mažai žmonių toj serijoj. kaip pradėt? Vakar vienas žmogus fotografuojantis, jau parodų surengęs, sakė: "Padarau kelias geras foto, o paskui gimsta idėja serijai. Man atvirkščiai, idėja, vizijos jau koks antras mėnuo galvoj, bet nefotografuoju ta tema nieko  doh.gif Žodžiu, neturiu nė vienos nuotraukos, tik kokį 15 pavadinimų ir įsivaizdavimų...

na ištikro aš irgi ilgą laiką turėjau tik galvoje,bet vieną dieną ėmiau ir padariau...pasakiau sau neišeis tai neišeis... taip ,kad drąsiau 4u.gif
nors pas pačią milijonas įdėjų,o daryti neišeina...na bet čia jau dėl laiko trūkumo ir dėl kai kurių aksesuarų doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 22:50)
na as ir atnesu viena kritikai karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
kolkas neturiu leidimo publikuoti, tai rodau trumpam rolleyes.gif
man aktualiausi klausimai: ar ne per pilkas JB, ar sarpo neperdaug, ar merginos poza neatrodo nepatogi? na ir kas ka turit parasyt, laukiu 4u.gif

man atrodo įsitempusi,nes petukai pakelti blush2.gif ir jb man pilkokas blush2.gif

Atnesu kritikai smile.gif Man sis still life'as, kazkuom sugrojo... Patinka sviesa, kompoziciskai gal noreciau, kad nebutu taip padalintas kadras pusiau, bet tas virdulys man matyt kazkokius gerus prisiminimus kelia.... smile.gif

geras,pas tave dar tokių nemačiau ,man patikti thumbup.gif wub.gif

paprasta - man graži foto 4u.gif p.s. taip ir nesulaukiau ką pasakysi apie mano foto, sakiai lauki foto,ale įdėjau ir no comment unsure.gif taip viskas š... ?
Atsakyti
Dedu geles kritikai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 08, 23:50)
Dedu geles kritikai

nu visai įdomiai,o kur kotas gėlės? ar aš kažko čia nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 08, 23:56)
nu visai įdomiai,o kur kotas gėlės? ar aš kažko čia nesuprantu  blush2.gif

matosi gi smile.gif gal monitoriu labai uztamsinus
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 08, 21:56)
nu visai įdomiai,o kur kotas gėlės? ar aš kažko čia nesuprantu  blush2.gif

Gal truputi per daug uztamsinau as tuos kotus.Jie tokie zali,tai man kazkaip labai i akis lindo blush2.gif
Atsakyti
man netruksta kotu, gal siek tiek ryskesniu... bt geles tai viena salia kitos stumciau i viena sona...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 08, 22:16)

šviesa ir virdulys šildo wub.gif

kanisiojau pavasarines foto, kaip Jums šitos (nepozuotos)?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 08, 22:25)
man netruksta kotu, gal siek tiek ryskesniu...  bt geles tai viena salia kitos stumciau i viena sona...

drinks_cheers.gif geles vazone auga,tai kazkaip nelabai isejo jas pastumdyti. blush2.gif
jokubaite,nu man zinok nelabai.Tokios paparstos nuotraukos. blush2.gif
Atsakyti