QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 21:41)
Šįvakar parke radau spyną, ką manot?
Bet taip griežtai visą teisybę rėžkit
nu jei fone būtų kokia vestuvininkų porelė ,tai gal ir nieko būtų
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:32)
kadangi jau seu tokia plepi šį vakarą noriu paklausti senbuvių: turiu idėją (brandinamą jau kokį porą mėn.) fotgrafijų serijai, viziją kaip tai turi atrodyti, bet kol kas vis bijau ( natūraliai taip, kad gausis "š...") nuspausti mygtuką. Pirmiausia, tai bus labai mažai žmonių toj serijoj. kaip pradėt? Vakar vienas žmogus fotografuojantis, jau parodų surengęs, sakė: "Padarau kelias geras foto, o paskui gimsta idėja serijai. Man atvirkščiai, idėja, vizijos jau koks antras mėnuo galvoj, bet nefotografuoju ta tema nieko
Žodžiu, neturiu nė vienos nuotraukos, tik kokį 15 pavadinimų ir įsivaizdavimų...
na ištikro aš irgi ilgą laiką turėjau tik galvoje,bet vieną dieną ėmiau ir padariau...pasakiau sau neišeis tai neišeis... taip ,kad drąsiau
nors pas pačią milijonas įdėjų,o daryti neišeina...na bet čia jau dėl laiko trūkumo ir dėl kai kurių aksesuarų
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 22:50)
man atrodo įsitempusi,nes petukai pakelti
ir jb man pilkokas
QUOTE(Akasha @ 2011 07 08, 23:16)
Atnesu kritikai
Man sis still life'as, kazkuom sugrojo... Patinka sviesa, kompoziciskai gal noreciau, kad nebutu taip padalintas kadras pusiau, bet tas virdulys man matyt kazkokius gerus prisiminimus kelia....
geras,pas tave dar tokių nemačiau ,man patikti
paprasta - man graži foto
p.s.
taip ir nesulaukiau ką pasakysi apie mano foto, sakiai lauki foto,ale įdėjau ir no comment taip viskas š... ?