Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na as ir atnesu viena kritikai karsta.gif karsta.gif karsta.gif
kolkas neturiu leidimo publikuoti, tai rodau trumpam rolleyes.gif
man aktualiausi klausimai: ar ne per pilkas JB, ar sarpo neperdaug, ar merginos poza neatrodo nepatogi? na ir kas ka turit parasyt, laukiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 08, 21:49)
  O jei dar apie mano pirmą fotografuotą saulėlydį kas pasakytų be ryšio, nutaršyčiau kailį  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamenu, kai varčiau savo pirmas foto ir norėjau ištrint visas- tai ačiū mano proteliui, kad neištryniau- dabar po kiek laiko žiūriu jau kitom akim... tai kas kad ten nieko ypatingo, bet mano - taip matosi augimas
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 07 08, 22:42)
Seniai berodžiau ką nors- kritikai
Labai gražiai atrodytų dideliu formatu. Suburbuliavai tai jėgiškai.
Jei turi leidimą žinai ką padaryk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 08, 21:51)
Labai gražiai atrodytų dideliu formatu. Suburbuliavai tai jėgiškai.
Jei turi leidimą žinai ką padaryk  ax.gif

okiukas- rytoj atsiklausiu mamytės ir atsiųsiu- manau, problemų nebus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 08, 21:49)
liuks, kad idėjos gimsta. Šiaip nieko labai nepatarsiu .Savo baimes vistiek turėsi pati nugalėti.
Pati nešiojuos mažą užrašų knygelę, ten užrašinėju idėjas, ar vizijas fotografijoms. Jei ne dabar, kada nors vistiek įgyvendinsi idėjas. Svarbu nepamiršti.

ačiū 4u.gif šitą žinau. Knygutėj sugulę, jaučiu nuo ryt pradėsiu (čia kaip su dieta...)

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 21:50)
na as ir atnesu viena kritikai karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
man aktualiausi klausimai: ar ne per pilkas JB, ar sarpo neperdaug, ar merginos poza neatrodo nepatogi? na ir kas ka turit parasyt, laukiu 4u.gif

mano akims JB gražus 4u.gif ir portretas mielas
Atsakyti
Yvete, ačiū mirksiukas.gif pirmą kart gyvenime tiek literatūros perskaičiau apie fotografiją, pirmus kadrus padariau veidrodiniu fotiku, bet aš jau pati nuotraukose įžiūriu, kad bent jau techniniuose dalykuose trupučiuką suprantu ir kažkas pavyksta tongue.gif Ir tikrai nesustosiu, nenukabinsiu nosies, skaitysiu, fotografuosiu, o Jūs tik taršykit kailį, tas tik į naudą man. Po komentarų, kurie "nevyniojami į vatą", sakoma viskas tiesiai šviesiai, puolu studijuot foto, manau žingsnelis po žingsnelio ir eisiu pirmyn tongue.gif
Nepataisoma optimistė, ar ne? tongue.gif
Ačiū visiems, berniukai ir mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 21:50)

man atrodo poza nepatogi ir kadravimas nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 21:03)
Yvete, ačiū  mirksiukas.gif pirmą kart gyvenime tiek literatūros perskaičiau apie fotografiją, pirmus kadrus padariau veidrodiniu fotiku, bet aš jau pati nuotraukose įžiūriu, kad bent jau techniniuose dalykuose trupučiuką suprantu ir kažkas pavyksta tongue.gif Ir tikrai nesustosiu, nenukabinsiu nosies, skaitysiu, fotografuosiu, o Jūs tik taršykit kailį, tas tik į naudą man. Po komentarų, kurie "nevyniojami į vatą", sakoma viskas tiesiai šviesiai, puolu studijuot foto, manau žingsnelis po žingsnelio ir eisiu pirmyn  tongue.gif 
Nepataisoma optimistė, ar ne?  tongue.gif
Ačiū visiems, berniukai ir mergaitės  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Zirzė,o man per pilka blush2.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš, atrinkau man smagiausią, ar verta dėmesio? ax.gif Fs kaime. Negalvojau, kad su dviem bernais taip sunku bus doh.gif Iš pradžių turėjau su jais susitarti, aprengti, tada susiožiavo, kad nesifotografuos kartu ir kai jau įkalbėjau, pasirodo crosus pamiršau numaut doh.gif Aišku gavau šiek tiek kadrų, bet greitai tie vaikai pavargsta biggrin.gif O dar skruzdelių begalybė pievose blink.gif

user posted image

Dar kelios čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 08 liepos 2011 - 22:17
QUOTE(paprasta @ 2011 07 08, 23:06)
man atrodo poza nepatogi ir kadravimas nepatinka blush2.gif

o kaip kadruotum? ax.gif gal flircke gali parodyt?
o del pozos,ji ten buvo atsiremus su alkune i turekla, tai kazkaip ir gavos,aisku,negerai gavos...

Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 07 08, 23:09)
Zirzė,o man per pilka blush2.gif

mhm, nemoku gero JB siai foto, turiu 4 variantus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 08, 23:09)
Pasirodau ir aš, atrinkau man smagiausią, ar verta dėmesio?

na tikrai smagi smile.gif faini berniukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 08 liepos 2011 - 22:12
QUOTE(paprasta @ 2011 07 08, 22:42)
Seniai berodžiau ką nors- kritikai

Na tikrai senai ka berodei... smagu kad sugryzai...smile.gif Neturiu prie ko kabintis, man tiesiog grazu... Nuotaika patinka...

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 22:50)

JB man grazus, merrgina labai grazi... Bet kadravimas nepatinka... Poza kaip ir normali, nealabai matosi, kaip ji ten susirangius, todel man tai nekliuva... siuoo atveju man kadravime akys per zemai, truputi norisi kadra pasukti pagal laikrodzio rodykle..Apacios per mazai, na negraziai ta palaidine ar suknele ten nukirsta...

QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:58)
ačiū  4u.gif šitą žinau. Knygutėj sugulę, jaučiu nuo ryt pradėsiu (čia kaip su dieta...)
mano akims JB gražus  4u.gif ir portretas mielas

Nespejau parasyt i tavo pamastymus, tai sakau, kad drasiau, jei tik yra ideju, tai imk ir igyvendink.. Kad neuzsiguletu knygeles puslapiuose... As pati kartais stabdau su ideju igivendinimu, tai del to skatinu aplinkinius smile.gif

Atnesu kritikai smile.gif Man sis still life'as, kazkuom sugrojo... Patinka sviesa, kompoziciskai gal noreciau, kad nebutu taip padalintas kadras pusiau, bet tas virdulys man matyt kazkokius gerus prisiminimus kelia.... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Akasha,man labai,labai wub.gif
Atsakyti