QUOTE(levap85 @ 2011 07 13, 21:44)
Cia viena mano nefokusiniu:
cia tipo nefokusine?! man tai viskas labai ryshku. arba as kazhko nesupratau
QUOTE(Ka @ 2011 07 13, 21:37)
Šioji man labai patiko. Įdomus sumanymas, gražus įgyvendinimas.
aha, man irgi sioji liuks, tik gal noretusi siek tiek didesnes ryshkumo zonos, nes is pradziu kai pamaciau foto, pagalvojau nesufokusuota, tik veliau pastebejau kad fokusas i zieda. bet spalvos liuks, tokia romantishka foto. I like.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 16:40)
man spalvota labiau patinka
o nepatinka iškraipytos proporcijos.. ta ranka priekyje tokia ilga, neproporcinga atrodo..
geras. as to net nepastebejau, tikrai rankyte ilgoka. bet man pati foto patinka, zymiai geresne uz j/b, manes kolkas zaluma dar neerzina.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 17:13)
Bet va dabar manęs nepaleidžia idėja su vestuvinėm foto kokioj Saulėtekio bendriko virtuvėj, prie tų baisių virtuvinių geležinių stalų ir dujinių viryklių. Ale čia ir jaunųjų atatinkamų reik.. Nu, manau rasiu
Manau padarysiu ir tokią fs. Jei kur kažką panašaus pamatysit, žinokit, nukopijavo mano mintį
Dėkui Maggie už užvedimą ant kelio naujai minčiai
Nu Laukine, baik
tu ir tavo tie bendrikai
aishku kad nesinoretu tokiu foto vestuviu diena, bet as kalbejau apie vestuvines fotkes, normaliam bute, pvz mano
pusiau surezisuotas, pusiau naturalias. bet ideja tavo liuks. tik nezinau kas sutiktu, menininkai-bohemshchikai
bet yra ko siekti. respect ;]
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 22:03)
Nu va, apmėtėt pomidorais mane ane?
O dėl barako ir jaunųjų, tai tą ir turėjau mintyje.. Kad kiekviena jaunoji padiktuoja pati savim būsimą f.s. stilių.. Užtai mano šiuo atveju foto bus tokios, lengvos ir vintage stiliaus..
gal ne vintage cia. labiau a la prabanga. net nezinau.
QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 17:51)
tiesxiog diena nakti, metu metus ja nesiojau..o va emiau ir nusiemiau...na, gal buvo ir kita priezastis tai paskatinusi, bet SM tikraip pire to prisidejo...sorry uz off topic
2
nu! kas tavo - tas tavo, neatsisakyk dalelytes saves. va, pasake, kad masyvus laikrodis trukdo (kur Akasha mane fotkino), bet gyvenime jo neatsisakysiu, nes dievinu ji, visur su juo, visada, nors ir dazhnai netinka
tad neimk i galva cyber pasaulio forumo dalyviu komentaru i sirdi. uzsidek grandinele!
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 13, 22:24)
niu atnesu,zinau,kad baisiai nutarkuosit,nuskalpuosit, bet vis tiek rodausi
man patiko. labai spalvos fainos. grazhu. kas uzhkliuvo, tamsus makijazhas ir rubai per tamsus, sioje foto, dryziai erzina, noretusi kazhko gelsvo, zydro, shvelnaus. bet foto tokia kvepianti.
QUOTE(Yvette @ 2011 07 14, 09:49)
Neįsivaizduojat kiek kartų rankas nuleidau dėl tos knygos, nes rodės niekas nepavyks. Paskutinį stabdį, didžiausią, tikiuosi įveikiau ir tikiuosi, kad trukdžiai čia ir pasibaigs. Jei kas nors persigalvojo ir nebenori matyti savo foto knygoje brūkštelkit, nes paskui jau bus per vėlu.
Yvette, kaip tau padeti? is pradziu galvojau, aj kam, o dabar negaliu sulaukt tos knygeles, man taip patinka, kad siame forume Jus visos tokios veiklios, ideju tiek daug, kazhka darot. zaviuosi is tikruju kai kuriomis cia. todel nenuleisk ranku, ir sakyk, jei tik reikia ir galesime, kaip tau padeti, kad tikslas butu pasiektas.
QUOTE(jlclove @ 2011 07 14, 09:47)
negerai. kaip darai papasakok? dek balta daikta taip, kad nebutu atspindziu, nes pvz zalia kede didele, cukrine (ar kas ten) mazhyte, ir joje atsispindi kazhkiek zalumos. as deciau ant stalo pvz kokio.
dirbtiniam, man rodos nuo sienu zaliu irgi atspindziai, nes man zaliuoja. bet gal cia darbinis monikas taip.