Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(reida @ 2011 07 08, 22:08)

Nors tarp antros ir trečios foto nedidelis skirtumas, aš užskaitau. Labai gerai jei pati supranti kas vyksta. smile.gif
Dėl Vandenės foto. Labai gerai, kad spyna ne centre, kad fokusas toks aiškus ir švarus. O dėl pačios nuotraukos, man ji dabar nieko nesako. Kalbėtų jei būtų ką nors sakantis užrašas, jei ji būtų koliaže.
Atsakyti
Vandenė,saunuole,kad fotografuoji 4u.gif As kazkaip tokiu dalyku nepastebiu doh.gif
Atsakyti
kadangi jau seu tokia plepi šį vakarą noriu paklausti senbuvių: turiu idėją (brandinamą jau kokį porą mėn.) fotgrafijų serijai, viziją kaip tai turi atrodyti, bet kol kas vis bijau ( natūraliai taip, kad gausis "š...") nuspausti mygtuką. Pirmiausia, tai bus labai mažai žmonių toj serijoj. kaip pradėt? Vakar vienas žmogus fotografuojantis, jau parodų surengęs, sakė: "Padarau kelias geras foto, o paskui gimsta idėja serijai. Man atvirkščiai, idėja, vizijos jau koks antras mėnuo galvoj, bet nefotografuoju ta tema nieko doh.gif Žodžiu, neturiu nė vienos nuotraukos, tik kokį 15 pavadinimų ir įsivaizdavimų...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 08, 21:57)
Nors esu naujoke, bet bandysiu pakuomentuti savo nepatyrusia akim blush2.gif
Nuotrauka neidomi, spyna be jokiu ypatingu detaliu, tokiu ar panasiu parke ir ne viena galima rasti..Nebent uzrasas joje kazkuom reiksmingas, bet jo nesimato..
Ir dar karteli blush2.gif

Kokia čia blush2.gif , kad naujokę komentuoja foto g.gif mirksiukas.gif Smagu, kad nebijai pasakyt, ką manai mirksiukas.gif Aš tai dar tik tyliai stebiu 4u.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 08, 22:00)

Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:05)
bet už tai foto vienam iš trečdalių. žinokit, man pasidarė žmones įdomiau fotografuot, nors daugiau darbo prie foto, bet kiekvienas asmuo įneša į foto savo šarmo, ar "susikaustymo", žodžiu, man tokia stadija, kad supratau jog daiktų dar neišeis "wow', tai ieškau žmonių...

QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:09)
Vandene, einam aš tave pafotografuosiu tu, mane, kokį vakarą ramų Žinok, turiu sunknę ir skrybėlę  lotuliukas.gif (čia gundau)

Kad foto pagal trečdalių taisyklę gavosi ir aš matau, nors vienas pliusas, man kol kas labai didelis biggrin.gif Žmones ir aš noriu fotografuot, bet iki šiol nerandau, kas "pasirašytų", o dabar tikrai neatsisakysiu, o ypač, kai toks pasiūlymas.. ir suknelė, ir skrybėlė lotuliukas.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 08, 22:06)
Pasisakysiu ir as  nors galiu ir nusigrybaut, tai nepikit
Man noretusi kitokio kampo spynos, gal desines maziau? ir kazkodel kliuna man tas baltas lopas salia stulpo apacioj. vat jei butu koliazas su kokia vestuvine foto kaip ta spyna deda ant to stulpo ir salia jin va is arciau gal ir ziuretusi kitaip. smile.gif
siaip atrodo kaip ir rysku, spynos spalva grazi mano akiai  smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif Ją karpydama ir aš pagalvojau, kad galėjau parke kokią porelę paprašyt, kad sutiktų nusifotkint ir šitas abi nuotraukas koliažui panaudot būtų buvę galima.

QUOTE(Yvette @ 2011 07 08, 22:16)
nu kaip smagu komentarus Vandenes nuotraukai skaityti.
Šaunuolės, kad naujai prisijungusios nebijot komentuoti. Taip irgi mokinatės.

Gal tartum ir tu žodelį blush2.gif

QUOTE(Orinciukas @ 2011 07 08, 22:16)
Vandene, man irgi atrodo, kad viena si nuotrauka kaip ir nieko nesako. Ja galesi kada panaudoti darydama koliaza. Ir ziurek kaip graziai tave Jokubaite vilioja  lotuliukas.gif  sutik negalvodama  biggrin.gif

Jau sutikau tongue.gif Ačiū už nuomonę mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 07 08, 22:22)
Dėl Vandenės foto. Labai gerai, kad spyna ne centre, kad fokusas toks aiškus ir švarus. O dėl pačios nuotraukos, man ji dabar nieko nesako. Kalbėtų jei būtų ką nors sakantis užrašas, jei ji būtų koliaže.

Ačiū mirksiukas.gif nors techniniai dalykai gerai smile.gif
Atsakyti
Ka, aciu malonu girdet 4u.gif Riedesiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Seniai berodžiau ką nors- kritikai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 07 08, 20:42)

Man viskas grazu ir pats kadras ir apdirbimas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 07 08, 22:42)

user posted image

Grazus bokeh bet atrodo mergaite jame pasimeta. Gal toks sumanymas?
Atsakyti
Nugi negi nera pazystamu draugu giminiu tarpe kas sutiktu nusifotkint?
jei gyveni pajuri as iskart galiu pasiulit kelias mergaites, kurios noretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 08, 21:46)
Grazus bokeh bet atrodo mergaite jame pasimeta. Gal toks sumanymas?

dėkui... dėl pasimetimo- man gal nieko- tarsi susilieja... dar pati nežinau ar spalvota ar jb man labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:32)
kadangi jau seu tokia plepi šį vakarą noriu paklausti senbuvių: turiu idėją (brandinamą jau kokį porą mėn.) fotgrafijų serijai, viziją kaip tai turi atrodyti, bet kol kas vis bijau ( natūraliai taip, kad gausis "š...") nuspausti mygtuką. Pirmiausia, tai bus labai mažai žmonių toj serijoj. kaip pradėt? Vakar vienas žmogus fotografuojantis, jau parodų surengęs, sakė: "Padarau kelias geras foto, o paskui gimsta idėja serijai. Man atvirkščiai, idėja, vizijos jau koks antras mėnuo galvoj, bet nefotografuoju ta tema nieko  doh.gif Žodžiu, neturiu nė vienos nuotraukos, tik kokį 15 pavadinimų ir įsivaizdavimų...

liuks, kad idėjos gimsta. Šiaip nieko labai nepatarsiu .Savo baimes vistiek turėsi pati nugalėti.
Pati nešiojuos mažą užrašų knygelę, ten užrašinėju idėjas, ar vizijas fotografijoms. Jei ne dabar, kada nors vistiek įgyvendinsi idėjas. Svarbu nepamiršti.

Vandene, kad nelabai žinau, ką brūkštelti apie tavo foto. Spalva galėjai sužaisti, bet ta tvora ar kas bebūtų antram plane irgi dėmesio nemažai reikalauja.
Aš pačioje pradžioje visus dantų šepetukus buvau išfotografavus, stygas instrumentų, radijatorius. Todėl tu nekreipk dėmesio, kad mes nieko super nepamatysim foto, kaip šioji, bet tau jos į naudą. Pamatysi, kaip pamažu eis viskas tik geryn. Aš į saviškes pirmutines su šypsena dabar pažiūriu, jaučiu iš šios temos išmestumėt su tokiom foto. O jei dar apie mano pirmą fotografuotą saulėlydį kas pasakytų be ryšio, nutaršyčiau kailį biggrin.gif
Atsakyti
Paprasta, man labai gražu wub.gif
Atsakyti