QUOTE(neiste @ 2011 07 08, 21:57)
Nors esu naujoke, bet bandysiu pakuomentuti savo nepatyrusia akim
Nuotrauka neidomi, spyna be jokiu ypatingu detaliu, tokiu ar panasiu parke ir ne viena galima rasti..Nebent uzrasas joje kazkuom reiksmingas, bet jo nesimato..
Ir dar karteli blush2.gif
Kokia čia
, kad naujokę komentuoja foto
Smagu, kad nebijai pasakyt, ką manai
Aš tai dar tik tyliai stebiu
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 08, 22:00)
Ačiū
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:05)
bet už tai foto vienam iš trečdalių. žinokit, man pasidarė žmones įdomiau fotografuot, nors daugiau darbo prie foto, bet kiekvienas asmuo įneša į foto savo šarmo, ar "susikaustymo", žodžiu, man tokia stadija, kad supratau jog daiktų dar neišeis "wow', tai ieškau žmonių...
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 08, 22:09)
Vandene, einam aš tave pafotografuosiu tu, mane, kokį vakarą ramų Žinok, turiu sunknę ir skrybėlę
(čia gundau)
Kad foto pagal trečdalių taisyklę gavosi ir aš matau, nors vienas pliusas, man kol kas labai didelis
Žmones ir aš noriu fotografuot, bet iki šiol nerandau, kas "pasirašytų", o dabar tikrai neatsisakysiu, o ypač, kai toks pasiūlymas.. ir suknelė, ir skrybėlė
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 08, 22:06)
Pasisakysiu ir as nors galiu ir nusigrybaut, tai nepikit
Man noretusi kitokio kampo spynos, gal desines maziau? ir kazkodel kliuna man tas baltas lopas salia stulpo apacioj. vat jei butu koliazas su kokia vestuvine foto kaip ta spyna deda ant to stulpo ir salia jin va is arciau gal ir ziuretusi kitaip.
siaip atrodo kaip ir rysku, spynos spalva grazi mano akiai
Ačiū
Ją karpydama ir aš pagalvojau, kad galėjau parke kokią porelę paprašyt, kad sutiktų nusifotkint ir šitas abi nuotraukas koliažui panaudot būtų buvę galima.
QUOTE(Yvette @ 2011 07 08, 22:16)
nu kaip smagu komentarus Vandenes nuotraukai skaityti.
Šaunuolės, kad naujai prisijungusios nebijot komentuoti. Taip irgi mokinatės.
Gal tartum ir tu žodelį
QUOTE(Orinciukas @ 2011 07 08, 22:16)
Vandene, man irgi atrodo, kad viena si nuotrauka kaip ir nieko nesako. Ja galesi kada panaudoti darydama koliaza. Ir ziurek kaip graziai tave Jokubaite vilioja
sutik negalvodama
Jau sutikau
Ačiū už nuomonę
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 07 08, 22:22)
Dėl Vandenės foto. Labai gerai, kad spyna ne centre, kad fokusas toks aiškus ir švarus. O dėl pačios nuotraukos, man ji dabar nieko nesako. Kalbėtų jei būtų ką nors sakantis užrašas, jei ji būtų koliaže.
Ačiū
nors techniniai dalykai gerai