Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 07 13, 22:39)
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 13, 21:24)

Zirze, erdvės trūksta, pati matai, bet šiaip, faina bigsmile.gif Gražios spalvos, ta pieva wub.gif

Almost
ačiū smile.gif Prie molo visai faina vieta.
Vyras dar pasiūlė link Tverų po piliakalnius pasivaikščiot su nakvyne, bet tai ką aš fotkinsiu doh.gif Nenoriu tų gamtų, o kas su manim važiuos su nakvyne fotkintis biggrin.gif Ech.

As esu Nidoje galiu ryt ant pietu vaiku miego istrukti pasifotkinti, na bet as ne fotomodelis lotuliukas.gif mano numeris 861111921, jei bus noro susitikti skambink,gal kaip nors susitarssiu su vyru,kad isleistu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 13, 21:44)
Ir rūgpienių kaime turi pavykti. Čia nėra toks neįmanomas dalykas.  biggrin.gif  Papasakok, kaip darai? Fotoaparatui rodai toje pačioje aplinkoje kas yra balta? Tam pačiam apšvietime, ne šešėlyje kokiam?

niekur nieko nekeiciu, rodau ta pati balta daikta, tik keiciu nustatymus. naudojant rankini WB pasirenku balta lapa. ir seseliu nebuvo g.gif na kodel man nesigauna, nesuprantu. ech. einu po senas temas patvirtintus 5ND zvejoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 13, 21:50)
As esu Nidoje galiu ryt ant pietu vaiku miego istrukti pasifotkinti, na bet as ne fotomodelis lotuliukas.gif  mano numeris 861111921, jei bus noro susitikti skambink,gal kaip nors susitarssiu su vyru,kad isleistu mirksiukas.gif

Nidoje biggrin.gif labadiena biggrin.gif Ar žinai, kad man iki Klaipėdos apie 20 km ir iki Nidos 50 lotuliukas.gif Bet ačiū verysad.gif

Ryt fotografuosiu tą pačią mergaitę su dalykiniu kostiumėliu ir laptopu, mieste ir prie jūros mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 20:56)
Nidoje biggrin.gif labadiena biggrin.gif Ar žinai, kad man iki Klaipėdos apie 20 km ir iki Nidos 50  lotuliukas.gif  Bet ačiū  verysad.gif

Ryt fotografuosiu tą pačią mergaitę su dalykiniu kostiumėliu ir laptopu, mieste ir prie jūros mastau.gif

iki Nidos tik 50km? mastau.gif galvoju, kad daugiau.. nes dar keltas, dar tie postai mokami, dar iki Nidos kiek.. unsure.gif nors gal klystu..

tiesa, dėl vietos pajūry - laaabai, nu man labai patinka atnaujintas kruizinių laivų terminalas (prieplauka). Old mill hotel išvaizda, atnaujintos krantinės, viskas ten super. Nuo Pilies 4 (priešais Vydūno mokyklą senamiestyje) iki pat pat kur atplaukia kruiziniai smile.gif ten galit pabandyt pasižvalgyt, gal ir Jums patiks.. tik ne pajūrys. susimąsčiau. bet vis tiek gal patiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 13 liepos 2011 - 22:04
QUOTE(Almost @ 2011 07 13, 22:02)
tiesa, dėl vietos pajūry - laaabai, nu man labai patinka atnaujintas kruizinių laivų terminalas (prieplauka). Old mill hotel išvaizda, atnaujintos krantinės, viskas ten super. Nuo Pilies 4 (priešais Vydūno mokyklą senamiestyje) iki pat pat kur atplaukia kruiziniai  smile.gif ten galit pabandyt pasižvalgyt, gal ir Jums patiks..

Ten ryt fotografuosim taip pat smile.gif Gražu ten.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 22:56)
Nidoje biggrin.gif labadiena biggrin.gif Ar žinai, kad man iki Klaipėdos apie 20 km ir iki Nidos 50  lotuliukas.gif  Bet ačiū  verysad.gif

Na persiprasau tikrai nezinau kiek km ir kur randiesi ir kur tiksliai zadi fotkinti doh.gif tik siaip pamasciau jei butum siam kraste,nes butent cia yra tie stulpai,kad butu smagu susitikti jei noro yra... unsure.gif
Geros fs tau 4u.gif
Atsakyti
Pareinu su pataisytu 2 nd smile.gif
f9
user posted image

f5.6
user posted image

f3.5
user posted image

kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 13 liepos 2011 - 22:15
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 13, 22:13)
Pareinu su pataisytu 2 nd smile.gif

kaip?

gerai smile.gif
Atsakyti
valio biggrin.gif
tai rit eisiu daryt wb, nes kiek pamenu 3ir 4 yrgi buvo uzskaityti.
pabandziau sivakar ir siaip pafotkint, bet nezinau su kuo tvarkot foto? as tik su picasa moku elgtis, turi fpotoshopa bet nemoku su juo, apie raw isvis nekalbu tamsus miskas. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 13 liepos 2011 - 22:19
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 13, 22:13)
Na persiprasau tikrai nezinau kiek km ir kur randiesi ir kur tiksliai zadi fotkinti doh.gif tik siaip pamasciau jei butum siam kraste,nes butent cia yra tie stulpai,kad butu smagu susitikti jei noro yra... unsure.gif
Geros fs tau 4u.gif

Na, ko dabar suraukei nosytę biggrin.gif friends.gif Aišku, kad smagu, bet aš biedna esu, neturiu savo automobilio, esu priklausoma nuo šeimos ir dar ryt suplanavusi vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 23:19)
Na, ko dabar suraukei nosytę biggrin.gif  friends.gif  Aišku, kad smagu, bet aš biedna esu, neturiu savo automobilio, esu priklausoma nuo šeimos ir dar ryt suplanavusi vakare smile.gif

Viskas gerai gi,as irgi dabar su seima tik trim dienom cia,taip kad visa demesi skyriu jai,tik kartais schmoll.gif savo poreikiams (na miegas ir valgis) lotuliukas.gif
Tiek daug visko matau,net seiles teka (as apie fotografavima), o per savo bamblius nieko negaliu fotkinti... na nieko,as dar liepos gale prie juros fotkinsiu ir rugseji tikrai,tai gal tada kas pavyks... gal ir su tavim iseis susimeetinti,nes busiu kaip supratau klp
Atsakyti
Ar labai blogai? kas negerai? tik apkarpyta, kaip jau sakiau nemoku su kitom programom elgtis, bet reiks ismokt smile.gif siaip pabandziau pasizaist prie vakarines saules. ax.gif
user posted image

Atsakyti