Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 07 13, 21:54)
Kur yra tie pagaliai tokie kyšantys, kur panos fotografuojat, pasakykit kur tiksliau. Ryt ieškosim vietos, bet jaučiu Klaipėdoj, tai nežinau ar ką rasim...

Kur daugiau rasti nežinau, bet vieni yra Šventojoje. Tiksliau sugriuvęs tiltas ir einant link Latvijos tik "pagaliai". smile.gif
Atsakyti
Alabama, jau FB užlaikinau, šita Tavo foto ir man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 13, 21:04)
Kur daugiau rasti nežinau, bet vieni yra Šventojoje. Tiksliau sugriuvęs tiltas ir einant link Latvijos tik "pagaliai".  smile.gif

Na, va. Mažiausiai lankom tą Šventąją, nors gal ir visai nebuvau kol čia gyvenu. Buvau prieš 10 metų vasarą... Gal kas žinot gražių vietų Klaipėdoje prie jūros? Blondinei, kuri nesiorientuoja, nebent su navigacija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 21:09
QUOTE(Alabama @ 2011 07 13, 21:34)
O cia siaip Anna, sita matet turbut:)

matem,nereali wub.gif
Papildyta:
niu atnesu,zinau,kad baisiai nutarkuosit,nuskalpuosit, bet vis tiek rodausi

user posted image

dar kelios stai cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 liepos 2011 - 21:25
Iš fotosesijos pajūry, tai man man ta su gėle už nugaros superinė wub.gif

dėl fokuso ir pas mane ne kas verysad.gif kažkaip atrodo ir stengiuos sufokusuot į akis, ir nejudėti ale vis tiek nušoka, atsidarai, ogi žiū šnipštas kažkoks doh.gif ir man atrodo, kad krištolinių akių iš toliau fokusuojant nepagausi..ta prasme, kad artinant objektą ir didinant foto ledas būtų g.gif nors ir fokusas bus, bet pats objektas toli...dėl to g.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 21:03)
Kad kiekviena jaunoji padiktuoja pati savim būsimą f.s. stilių.. Užtai mano šiuo atveju foto bus tokios, lengvos ir vintage stiliaus.. O va kitai porai tai visiškai netiktų..Kiekvienas modelis su savim atsineša ir foto istoriją..

Taip, aš sutinku, kad atskirai paėmus man foto labai okei ir jaunieji manau pačiu koliažu džiaugsis mirksiukas.gif

Ir labai sutinku, kad pagal jaunuosius bei jų stilių turi būti foto.

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 20:05)
Na, va. Mažiausiai lankom tą Šventąją, nors gal ir visai nebuvau kol čia gyvenu. Buvau prieš 10 metų vasarą... Gal kas žinot gražių vietų Klaipėdoje prie jūros? Blondinei, kuri nesiorientuoja, nebent su navigacija biggrin.gif

Olando kepurė. Važiuojant pajūriu link Karklės, neprivažiavus jos po kaire puse yra tokie stendai informaciniai. Už Žuvėdros stovyklavietės, ten pakankamai tolokai reikia važiuot link Karklės.
Paskui dar yra labai graži vieta už Palangos oro uosto, gilyn važiuojant pasukt į kairę tarp karjerų ir oro uosto, važiuot gilyn kol kelias šakosis į kairę ir dešinę. Pasukus į dešinę iki pat galo, kol veda kelias. Vietiniai tą vietą vadina pasaulio kraštu. Daugiau Klaipėdoj labiau persikėlus su keltu naujuoju (ne kur senamiesty, o kur prie Akropolio) einant link pajūrio, Smiltynės, ten gražių vietų galima primatyt... kalnas, jūra matosi nuo jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 07 13, 21:27)
Labas.
Į Smiltynę tai mes planuojam wub.gif Važinėdami su dviračiu atradom stebuklų. Ačiū už info, nieko nesupratau, parodysiu vyrui, paaiškins biggrin.gif

Je, gotte, kiek tave pažįstu, tiek Tu nėščia biggrin.gif Amžinybę visą lotuliukas.gif rugpjūčio 1 d. bus maždaug pusmetis su veidrodinuku ir kai čia bigsmile.gif Sakau reiks kokį balių suruošt ar ką biggrin.gif

Labos, ponios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 21:33
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 20:31)
Labas.
Į Smiltynę tai mes planuojam  wub.gif  Važinėdami su dviračiu atradom stebuklų. Ačiū už info, nieko nesupratau, parodysiu vyrui, paaiškins  biggrin.gif

šiaip siūlau pajūrio dalį nuo Palangos oro uosto užkaborių link Šventosios, link Latvijos. ten perliukų galima rast. ir nakvynę Šventojoj nukaut nelabai brangiai galima. poilsis tuo pačiu smile.gif
ir dar prie molo Klaipėdoj irgi visai nieko gal būtų fotkint, nes atnaujintas jis ten kažkiek, tai gal ir gražių visai tokių a la svajingų nuotraukų galima padaryt. ypač, jeigu koks laivas plaukiantis pro uosto vartus dar pasitaikytų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 13 liepos 2011 - 21:39
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 13, 21:24)

Zirze, erdvės trūksta, pati matai, bet šiaip, faina bigsmile.gif Gražios spalvos, ta pieva wub.gif

Almost
ačiū smile.gif Prie molo visai faina vieta.
Vyras dar pasiūlė link Tverų po piliakalnius pasivaikščiot su nakvyne, bet tai ką aš fotkinsiu doh.gif Nenoriu tų gamtų, o kas su manim važiuos su nakvyne fotkintis biggrin.gif Ech.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 21:41
bandau vel, bet cia, rugpieniu kaime, kitokiu sviesu ir nera. ypac viduje, visur gelsva ir sena. o ir balta daikta cia problema surasti biggrin.gif

dirbtiniam apsvietime:

WB rankinis
user posted image

WB auto
user posted image

WB lempute
user posted image

naturaliam:

WB auto
user posted image

WB debeselis
user posted image

WB rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 22:39)
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 13, 21:24)

Zirze, erdvės trūksta, pati matai, bet šiaip, faina bigsmile.gif Gražios spalvos, ta pieva wub.gif
.

zinok va man grazu tas suspaudimas,stambesniu planu,kazkokia liga man del to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 22:40)
bandau vel, bet cia, rugpieniu kaime, kitokiu sviesu ir nera. ypac viduje, visur gelsva ir sena. o ir balta daikta cia problema surasti biggrin.gif

Ir rūgpienių kaime turi pavykti. Čia nėra toks neįmanomas dalykas. biggrin.gif Papasakok, kaip darai? Fotoaparatui rodai toje pačioje aplinkoje kas yra balta? Tam pačiam apšvietime, ne šešėlyje kokiam?
Atsakyti