Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 19:01)
tai kaip del mano 5ND ax.gif ?

Didesnius baltumus fotografuok, nesimato 4u.gif Pirmasis lyg geltonuoja, antrasis lyg mėlynuoja. Bet "lyg", nesu tikra.
Atsakyti
Labukas.
Štai paskutinis N.D.
Dirbtinis apšvietimas

rankinis
user posted image

lemputė
user posted image

auto
user posted image
Atsakyti
Neh, negerai. Mėlynuoja, žaliuoja.
Atsakyti
O as pritariu ir palaikau Laukine.Svente turi buti sventiska, ir nuotraukos irgi.Vestuvem paliekam prabanga ir grazius daiktus, grazu interjera.O kasdienis gyvenimas-tai jau kitka.

Akashos Maggie nuostabi.
Ka pakomentuot, rasykit, flikre parasysiu, as ten tikrai stengiuosi pasisakyt.

Ilgai laukta ir nepavykusi fs.Taremes su mergaite 5 ryto Karklei, ji pramiegojo, tai gavosi pilksva sviesa 7 ryto, zmoniu mase pajuri ir susikaustes modelis.
user posted image

user posted image

user posted image

O cia siaip Anna, sita matet turbut:)
user posted image
Atsakyti
Šioji man labai patiko. Įdomus sumanymas, gražus įgyvendinimas. bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 13 liepos 2011 - 20:37
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 13, 08:39)
kaip nesmagu del modelio  doh.gif

o nusprest ar nemoki fokusuot ar tau tiesiog liga, lengviau bus jei parodysi pora foto  g.gif  lotuliukas.gif  kazkaip tikiu, kad viskas ten gerai su tuo fokusu smile.gif

Cia viena mano nefokusiniu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 13, 20:44)
Cia viena mano nefokusiniu:

Tai aš vakar irgi rodžiau visas nefokuse. 10X15 ar koks ten stanbdartinis, tai normaliai atrodys, o šiaip kur rimčiau, tai nieko gero. Ai, kur su keliu, buvo normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 20:47
QUOTE(Alabama @ 2011 07 13, 21:34)
Ilgai laukta ir nepavykusi fs.Taremes su mergaite 5 ryto Karklei, ji pramiegojo, tai gavosi pilksva sviesa 7 ryto, zmoniu mase pajuri ir susikaustes modelis.

Kaip keista. Pas mane analogiska situacija buvo siryt g.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 21:45)
Tai aš vakar irgi rodžiau visas nefokuse. 10X15 ar koks ten stanbdartinis, tai normaliai atrodys, o šiaip kur rimčiau, tai nieko gero. Ai, kur su keliu, buvo normaliai.

O fotografuojant is toliau, kaip jums su fokusu? As noriu tokio, kaip fotografuojant veida stambiu planu. Is it possible? unsure.gif
(ta prasme fokusas ant akiu kad kristolinis butu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levap85: 13 liepos 2011 - 20:52
QUOTE(levap85 @ 2011 07 13, 20:50)
O fotografuojant is toliau, kaip jums su fokusu? As noriu tokio, kaip fotografuojant veida stambiu planu. Is it possible? unsure.gif
(ta prasme fokusas ant akiu kad kristolinis butu)

Man pavyksta, bet deja, tai buvo ne vakar biggrin.gif
t.y. lakstančių aš nepagaunu, tik stovinčią kaip statulą biggrin.gif

Kur yra tie pagaliai tokie kyšantys, kur panos fotografuojat, pasakykit kur tiksliau. Ryt ieškosim vietos, bet jaučiu Klaipėdoj, tai nežinau ar ką rasim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 20:59
toliau tvarkau nuotraukas, ir žiūriu, kad skersai labai daug nuotraukų fotkinu doh.gif nesuprantu kas man darosi, kas čia per ligos tokios doh.gif ir iš vis, su kokybe šiknovata, su fokusu šiknovata, viskas šiknovata doh.gif gerai, kad už ačiū fotkinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 21:01)
toliau tvarkau nuotraukas, ir žiūriu, kad skersai labai daug nuotraukų fotkinu  doh.gif  nesuprantu kas man darosi, kas čia per ligos tokios  doh.gif  ir iš vis, su kokybe šiknovata, su fokusu šiknovata, viskas šiknovata  doh.gif  gerai, kad už ačiū fotkinau  biggrin.gif

Labai man smagu dėl šito wub.gif biggrin.gif Vadinasi aš ne viena nevykėlė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 07 13, 16:32)
be paaiškinimo aš jo išvis nesuprasčiau g.gif

Nu va, apmėtėt pomidorais mane ane? biggrin.gif O man labai aiškiai kalba.. Dama gėrė kavą, praleido skambutį, ji pareis vėliau, o jis laukia ir laikas eina, kol galų gale sulaukia Taip smile.gif Nu labai gerai kad įdėjau jį visgi.. Nes aš maniau kad čia labai viskas aišku. Kas ten sakė kad susukau gerą koliažą? Dalinuosi pomidorais ir su Jumis biggrin.gif

QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 16:51)
[As net nemaciau tos grandines

Kol man nepasakė čia apie puodelio kampą, ir aš nepastebėjau... doh.gif biggrin.gif Užtai ir sveika čia įdėt, gi akylos viską pastebi biggrin.gif Iš esmės, pastabos dar nereiškia kad foto blogos. Pastabos parodo kur galima kitą kart pasitaisyt ir nebedaryti klaidų mirksiukas.gif
O dėl barako ir jaunųjų, tai tą ir turėjau mintyje.. Kad kiekviena jaunoji padiktuoja pati savim būsimą f.s. stilių.. Užtai mano šiuo atveju foto bus tokios, lengvos ir vintage stiliaus.. O va kitai porai tai visiškai netiktų..Kiekvienas modelis su savim atsineša ir foto istoriją..
Atsakyti