[quote=vikaPika,2011 07 13, 08:41]
Niekas netvarkyta, noriu patarimu kaip galima butu patvarkyt... ar labai trukdo kad galva kerta kitas krantas?
[/quote]
Daugelis jau pasisake, kad melynuoja ir be fokuso marokuso
[quote=Laura,2011 07 13, 09:50]
padege, ane dedu netvarkytas
[/quote]
pati kartais idedu mazai patvarkytas su nukreipianciais klausimais, ties kuo esu neapsisprendusi ir ka galbut reiketu keisti?ar kitaip patvarkyti, tai tada dedu spec nelabai sutvarkytas, kad liktu vietos jusu "apkarpymams" ir visam kitam..bet siaip rekomenduojama bent minimaliai patvarkyti O del isdegimu, tai isdeginai...jei iseina sutvarkyk...ir man tas takelis apauges kaip tunelis grazu, nors kazkuri is musu liepe ji nuklonuoti [quote=Laukine25,2011 07 13, 10:26]
Apart techninės pusės, dzin, daug ko nežinom kaip ten su ta saule ar reflektoriais elgtis, suprantama,nebėda.. Bet va tas lenciūgas ant kaklo ir per pilvą iš kilpučių plyštančios sagos, čia jau fotografo ****'up'as. Manau tokius dalykus mes privalom sužiūrėt.. Aišku, gal čia skonis, bet man ta geležinė grandinė ir aukso spalvos pieva- labai pjaunasi.. Marškinukus irgi laisvesnius reikėjo pasiūlyt apsirengti.. Juk jei yra pilvukas, galima jį užmaskuot, o čia, man asmeniškai akis bado Va kaip griežtai aš čia. Bet nepiktai jokiais būdais, ok?
[/quote]
Nu tu matai kaip?As net nemaciau tos grandines ir tu braskanciu sagu gi sakau, nera fotografo dar pas mane, ne...negyvena jis dar manyje nu, bet as ji gundysiu,viliosiu ir gal kada prisiviliosiu ir aciu uz komentara, gi kazkas turi parodyti tai ko pati nematau..kita syki jau tik i tas sagas turbut ir teziuresiu..Beje...jei apie "lenciugus". Zinot prie ko sis forumas mane privede? Gi turejau savo auto....idejau, saket grandinele reikia naikinti...tai, zinokit nuo to laiko dar tik kelis kartus turejau grandinele ant kaklo...ji buvo mano gyvenimo dalis, nejutau jos...tiesxiog diena nakti, metu metus ja nesiojau..o va emiau ir nusiemiau...na, gal buvo ir kita priezastis tai paskatinusi, bet SM tikraip pire to prisidejo...sorry uz off topic 2:
[quote=Svajonė mūsų,2011 07 13, 12:03]
mane fokusas žudo šakės kaip prašaunu, ne tas žodis..... ar ranka sujuda, ar kas, negaliu žiūrėt..
[/quote]
Zinok as irgi manau, kad gal sudrebinu vis, sujudu...nu negali taip daug ju butu be fokuso....jis sokteli i prieki vis...front...na, sakyciau stiklas grybas, bet jau kai pagauna, tai rysku, grazu, astru...ale, lb daznai nepagauna
[quote=Laukine25,2011 07 13, 12:15]
murrrkiuu, kaip katinas Praleistas mylimojo skambutis.. Bet.. madam pareis vėliau.. Jis kantriai laukė, o laikės vis ėjo ir ėjo.. Galų gale, ji pasakė taip..
[/quote]
Tvarklinga, svelnu, rysku ir dar daug + galiu privardyti...bet kol neperskaiciua kas parasyta nelabai is karto susideliojo prie ko laikrodis ir prie ko telefonas....na tel lyg ir rodo praleista skambuti, po to seka madam nera, ji bus veliau...tada laikrodis rodantis kiek ji veluoja...na, o tie ziedai tada nebesirisa...na, bet kai parasei po nuotrauka, tai viska susideliojau is karto
[quote=fox.,2011 07 13, 14:29]
Nea.. jpg gali atsidaryti raw tvarkykleje,bet tik tiek
[/quote]
kaip?
[quote=Maggie,2011 07 13, 15:24]
*hmm. na prie upes, pirmoji lyg ir superine, ne per pilka. kitos nepatiko, nes man atrodo, kad tuoj tetis su vaiku i kaire kris. gal kiek desiniau pasukti, nes siaip kadras i seimos albuma, tai liuks. bet siaip manes nekabina kaip pvz pirmoji.
**kas man pasidare, nezinau, bet nekalba man sis koliazhas. kokybishkas, viskas "ishlaizhyta", svaru, bet.. apart to - truksta kazhko kabinancio. dar mobiliakas ir senovinis laikrodis man nesiziuri kartu, puoduko irgi gal tada noretusi naujovishkesnio, kazhkokio modernaus, o gal man tiesiog pabodo all the beautiful things. norisi tikrumo, tokio gyvenimo, koks jis yra, tokiu puoduku is kokiu geriame kas ryta, ir tokio laikrodzio i kuri ziurime kas ryta... bet cia gal mano shyza.
[/quote]
*aciu. Maggie!
** sutinku
[quote=Laukine25,2011 07 13, 16:25]
Bet čia jau numonių reikalas. Man asmeniškai per vestuves ar savo vestuvinėse foto visai nesinorėtų matyti eilinių, kasdienių buities rakandų..
[/quote]
zinok, kazkur maciau smagia fotosesija va tokiame mazame butelyja...ir virtuveje, ir ant palangiu ir prie palangiu ir t.t. ir pns...buvo atskleista ta maza erdve..nu, man lb supatiko...suprantu, kad tai gal,neatrrodo grazu paciam fotografui, bet zmogui tai prisiminimai...o tai yra svarbu...ir tokios fotosesijos kaip bendrike, butu puiku, bet...reikia modeliu,kuriems tai butu artima...kurie zinotu ta bendrabucio gyvenimo prieskoni, ir nuotrauku, kurios jiems nestu tos atmosferos prisiminimus...o ne atitempei dirbtinai kokia poniute visa gyvenima gyvenusia kokioje tai viloje ir sakai, tai yra grazu, meniska ir t.t. Toli grazu ne visiems tai tinka ir patinka vot! Man patinka
[quote=Akasha,2011 07 13, 16:36]
Merginos O ka daryt, kad nervina jau mane tas vasariskas zalumas nuotraukose.... Pavasari nors geliu buvo, o dabar visur zalia....
Vapadariau nuotrauka ir norisi tik JB varianta palikti... Pasakykit jus savo nuomone ir siaip patarkuokit...
]
[/quote]
na, ziemai ipusejus noresis kitaip..tai kol vasara tol ir laikyk tas spalvas esu uz spalvota sitoje nuotraukoje, nors myliu j/b laaaaabai
[quote=Maggie,2011 07 13, 17:02]
visai noreciau savo Pasilaiciu bute (kur uzuagau ir tebegyvenu) begeriant rytine arbata savo pamegtam puoduke dideliam balkone nusifotkint dievinu savo buta, ir gal Tau, Laukine, taburietkos galvoje, ar sena virykle, nu bet zinai, tie zmones, kurie samdosi fotografa uz 2k tikrai visai neblogu butkus turi taburietku ir senu mociuciu sekciju ten nelabai rasi oi net paciai linxma pasidare
vsio. einu namo
[/quote]
pritariu
[quote=Laukine25,2011 07 13, 17:13]
Manau padarysiu ir tokią fs. Jei kur kažką panašaus pamatysit, žinokit, nukopijavo mano mintį Dėkui Maggie už užvedimą ant kelio naujai minčiai
[/quote]
Jau kazkur esu maciusi ir visai patiko
atsiprasau , kad isiterpiu. Bet gal kam reikia Nikon D90? Pirktas 2011 03 26 Vilbroje, padaryta kadru 3800 . Labai geros buklės, su garantija, dėžute, instrukcija, dar ir NIKON kursai neišnaudoti yra. Elementas ir pakrovėjas taip pat yra. Kaina 1950
QUOTE(gotte @ 2011 07 13, 16:32)
O man šis koliažas irgi nea be paaiškinimo aš jo išvis nesuprasčiau pritariu minčiai, kad telefonas kontrastuoja su senoviniu laikrodžiu, kažkaip neskaniai bendram koliaže, nesižiūri. Dar kas kliuvo, tai gėlės - skirtingos ir nebeaišku, jos čia tik dėl grožio ar joms dar kokia nors reikšmė priskiriama + tie vaisiai jaunųjų rankose, žodžiu, šiek tiek augalų makalynas gaunasi. Įdomu, istorija pasakojama iš vyriškosios ir moteriškosios pusės ar tik iš moteriškosios? Pagal tai turėtų ir detalės dėliotis, tada gal net nereiktų rašytinio paaiškinimo po koliažu. Pasak tavęs kažkas gėrė kavą, kažkas prišosi ir laukė atsakymo, kažkas pasakė TAIP. Taigi taip ir foto dėliojamos...moteriškoji su kavos puodeliu ir lūpdažio žymėmis. Vyriškoji - tarkime laukimas atsakymo..su vyriškomis detalėmis... Ir galiausiai jaunavedžių rankos - laukimo rezultatas. Arba reiktų duoti daugiau "špargalkių" žiūrovui su užrašais kiekvienoje koliažo foto, po žodį, po du...kad suprastume, link ko eina veiksmas.
oho, nu tu čia dėjai, kad jau net nebegražu pasidarė kaip sako- pirmas įspūdis klaidingas būna aij, bet jei labai nesigilinant, tai gražu vistiek eina sau, nebenoriu mokintis koliažų daryt, per sunkus pilotažas
Ai, liksiu nesuprasta, tiek to
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 18:27)
oho, nu tu čia dėjai, kad jau net nebegražu pasidarė kaip sako- pirmas įspūdis klaidingas būna aij, bet jei labai nesigilinant, tai gražu vistiek eina sau, nebenoriu mokintis koliažų daryt, per sunkus pilotažas
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 17:46)
Ai, liksiu nesuprasta, tiek to
perskaičiau žinok, bet nieko nesupratau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 14:46)
Turiu klausimų. Nuotraukas daro visi kas nori išrinkta tema? Žaidimas prasideda jau nuo kitos temos?
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 18:46)
<...>
Blem, rG, velnių reikia duoti už žinutės keitimą. Gerai išdėstei savo mintis. Tikrai ne tik iš savo varpinės, bet ir dar savo įgytomis žiniomis pagrindei. O su tavimi sutiks kas ar ne, tai jau kitų reikalas.
QUOTE(Ka @ 2011 07 13, 18:15)
Turiu klausimų. Nuotraukas daro visi kas nori išrinkta tema? Žaidimas prasideda jau nuo kitos temos?
taip
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 18:14)
perskaičiau žinok, bet nieko nesupratau
sakiau QUOTE(Ka @ 2011 07 13, 18:15)
Blem, rG, velnių reikia duoti už žinutės keitimą. Gerai išdėstei savo mintis. Tikrai ne tik iš savo varpinės, bet ir dar savo įgytomis žiniomis pagrindei. O su tavimi sutiks kas ar ne, tai jau kitų reikalas.
Tai nėra čia dėl ko nesutikti - čia mokslas Ne interpretacija, o logiškas, formulėmis pagrįstas mokslas. Jei kūrinys meluoja - analizė parodo Ai, tiesiog nenoriu šiukšlintis, kam reikės, pasidomės. Aš gi nematoma pliurpalė, neturiu autoriteto
tai kaip del mano 5ND ?
Natūraliam nesu tikra, bet man atrodo, kad negerai. Dirbtiniam negerai, mėlynuoja tavo rankinis.
QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 20:01)
tai kaip del mano 5ND ?
Naturaliame jau arciau tiesos, bet dar truputi taisytinas, o dirbtinis ir man melynuoja...