QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 09:47)
Smagus modeliukas... Centravimas cia man nekliuva, patinka tokia istriza kompozicija... siek tiek truksta erdves desineje, nes ranka jau remiasi i kadro krasta... JB kiek pilkokas ir per sviesus mano akiai...
Dėkui už nuomonę
O kaip spręsti tokį JB, jei vis tik norisi būtent JB? Nes žolė nušviesta saulės, taigi foto jinai gana šviesi, mergytė apsirengusi šviesiai, tai gaunasi bendra JB foto tokia pilka, nes realiai nebėr iš ko padrayt to kontrasto. Vat įsižiūrėjus tai matosi, kad jo vis tik yra nemažai - tarkim kur šešėliai juodi - pravertos lūpos, akys, ties skrybėle ir pan. Daugiau pati foto neduoda daryt kontrastingesnio JB
arba labai tamsėja veidukas, akiduobės ir pan, ko man tarkim nesinori
baltos negali irgi "kalt", nes išdega suknelė
QUOTE(fox. @ 2011 07 13, 10:15)
Mergaites,siandiena bandysiu pafotografuoti mergaiciuke.Lauke apsiniauke ir taip iki vakaro bus.Gal turit kokiu patarimu kaip tokiu oru fotografuoti?Suprantu,kad reikes dangaus vengti,bet gal dar kokiu niuansu yra?
Bet saulėje išties sunku susitvarkyti su ryškiais šešėliais ir ryškių apšvietimu, saulėtą dieną netgi įlindus į nedidelį pavėsį finale gali gauti išdegusį foną, nes saulėta teritorija per daug kontrastuos su šešėliu, man tada redaguot foto būna sunkiausia
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 11:15)
Mano trumpa istorija..
Praleistas mylimojo skambutis.. Bet.. madam pareis vėliau.. Jis kantriai laukė, o laikės vis ėjo ir ėjo.. Galų gale, ji pasakė taip..
O man šis koliažas irgi nea
be paaiškinimo aš jo išvis nesuprasčiau
pritariu minčiai, kad telefonas kontrastuoja su senoviniu laikrodžiu, kažkaip neskaniai bendram koliaže, nesižiūri. Dar kas kliuvo, tai gėlės - skirtingos ir nebeaišku, jos čia tik dėl grožio ar joms dar kokia nors reikšmė priskiriama + tie vaisiai jaunųjų rankose, žodžiu, šiek tiek augalų makalynas gaunasi. Įdomu, istorija pasakojama iš vyriškosios ir moteriškosios pusės ar tik iš moteriškosios? Pagal tai turėtų ir detalės dėliotis, tada gal net nereiktų rašytinio paaiškinimo po koliažu. Pasak tavęs kažkas gėrė kavą, kažkas prišosi ir laukė atsakymo, kažkas pasakė TAIP. Taigi taip ir foto dėliojamos...moteriškoji su kavos puodeliu ir lūpdažio žymėmis. Vyriškoji - tarkime laukimas atsakymo..su vyriškomis detalėmis... Ir galiausiai jaunavedžių rankos - laukimo rezultatas. Arba reiktų duoti daugiau "špargalkių" žiūrovui su užrašais kiekvienoje koliažo foto, po žodį, po du...kad suprastume, link ko eina veiksmas.
O kol kas man tos istorijos čia nu nėra ir psio...
aš kaip baigusi filologiją norėčiau interpretuoti, bet koliažas man to neleidžia padaryti.
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 15:36)
Merginos O ka daryt, kad nervina jau mane tas vasariskas zalumas nuotraukose.... Pavasari nors geliu buvo, o dabar visur zalia....
Vapadariau nuotrauka ir norisi tik JB varianta palikti... Pasakykit jus savo nuomone ir siaip patarkuokit...
Mane irgi jau nervina tas žalumas
, užtat ir tos mergytės nuotraukos, kurią dėjau, norisi JB, nors jis ir pilkokas pas mane. Tavo man JB variantas labiau patinka už spalvotą. Spalvotam kliūna veidukas pažaliavęs šiek tiek. O dėl bendro vaizdo, tai pritarčiau dėl proporcijų, ypač ilga ta ranka atrodo
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson