QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 23:54)
Zodziu,esu strigusi 27 psl
hmm. na prie upes, pirmoji lyg ir superine, ne per pilka. kitos nepatiko, nes man atrodo, kad tuoj tetis su vaiku i kaire kris. gal kiek desiniau pasukti, nes siaip kadras i seimos albuma, tai liuks. bet siaip manes nekabina kaip pvz pirmoji.
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 21:56)
O Maggie tavo nuotraukose tai stulbinanti,niu labai jau patinka
o kaip si?
man patinka. geliu fotografavimo periodas?
QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 22:25)
Maggie nerealus modeliukas... visiems rekomenduoju... Labai grazi ir siaip atsipalaidavusi....
nu nu. vien is suspaustu lupu pirmoje foto, matosi, kad ne visai atsipalaidavus
QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 02:45)
Akashos darbai uzbure mane....nu yra zmoniu su talentu ir be dideliu mokslu....
na. manau, kad Akasha nemazhai idejo, kad taip fotkint, nes be ziniu, to paprasciausiai neimanoma padaryti
talentas - tikrai taip, bet sakyti, kad be dideliu moxlu, viens du - butu neapgalvota.
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 08:58)
Dėl nuotraukas. Mėlynuoja, fokusas neaišku kur
Užpakalys nukirptas, o kitoj pusėj palikta. Nors čia mizeris, su prieš tai minėtais dalykais. Nuotaika patinka
ne, nemelynuoja, su wb dar puse velnio susitvarkyta. fokuso truksta, bet tokiom salygom, kai jau vakaras, fotkint su ilgu ishlaikymu tikrai sunku, nes rankos dreba, tad be stovo nekas. ka as padaryciau - patiesinciau horizonta siek tiek, sharpo duociau, iskarto situacija zyyymiai pageretu, shviesinciau (RG nepatiktu, nes dangus ishvis ishdegs
), pastumdyciau spalvas, clarity bishki. siaip, manau fotke visai nieko, neshtuke kitaip (nes mane tos pievose, studijuose, pusiau nuogos taaaaip nusibodo, o cia taip netradicishkai, su treningiukais, prie ezero, romantishkai, matosi, kad neshtuke "gyvena", o ne tik laukia ir laukiam
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 10:26)
Ačiū Tau labai. Viską pasidariau.. Niekaip neradau vakar to linko..
o ieshkojai?
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 10:47)
Man siuo atveju tikrai per daug apsviestas veidas
Pateplioti objektyvai labiau blikus gaudo
aha
ypac 1 foto, vos ne blicas.
ta prasme "pateplioti"? tell me more.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 12:29)
reikės jaučiu kokių primityvių koliažų pabandyt pasidaryt, patarkuosit čia, nes tikrai nesuprantu kaip pajaust, kaip tas nuotraukas nufotografuot/sudėt, kad gražiai žiūrėtųsi.. reikia gi išmokt vieną kart po galais
kas man pasidare, nezinau, bet nekalba man sis koliazhas. kokybishkas, viskas "ishlaizhyta", svaru, bet.. apart to - truksta kazhko kabinancio. dar mobiliakas ir senovinis laikrodis man nesiziuri kartu, puoduko irgi gal tada noretusi naujovishkesnio, kazhkokio modernaus, o gal man tiesiog pabodo all the beautiful things. norisi tikrumo, tokio gyvenimo, koks jis yra, tokiu puoduku is kokiu geriame kas ryta, ir tokio laikrodzio i kuri ziurime kas ryta... bet cia gal mano shyza.