Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vikaPika @ 2011 07 13, 11:47)
ar ymanoma o jei imanoma tai kaip jpg paverst i raw?

Nea.. jpg gali atsidaryti raw tvarkykleje,bet tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 15:08)
Neiste, taip.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Laukine,ne velnio nesupratau kas per istorija, bet koliazas patiko lotuliukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Gotte, labai zavi mergyte, bet foto pilkoka g.gif
Atsakyti
Nu gal dabar veikia, per savo blogą nuorodą įkėliau, nes į sm'ą nesikelia doh.gif po blogą labai nenaršykit, šimtą metų nenaujintas biggrin.gif

APKLAUSA ŽAIDIMUI

ten spauskint ant tos sraigės, arba ant žodžio apklausa, ir turėtų atsidaryt tada jau ta tikroji apklausa biggrin.gif tiesiai per aplinkui..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 13:46)

Pabalsavau, gal ir man pavyks sudalyvaut bigsmile.gif
Atsakyti
jaučiu balsavimas lai vyksta maždaug tiek laiko, kol ši tema 50 psl pasieks, ane? nors jau maždaug matosi kuri tema nugalės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 13 liepos 2011 - 14:17
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 23:54)
Zodziu,esu strigusi 27 psl

hmm. na prie upes, pirmoji lyg ir superine, ne per pilka. kitos nepatiko, nes man atrodo, kad tuoj tetis su vaiku i kaire kris. gal kiek desiniau pasukti, nes siaip kadras i seimos albuma, tai liuks. bet siaip manes nekabina kaip pvz pirmoji.
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 21:56)
O Maggie tavo nuotraukose tai stulbinanti,niu labai jau patinka thumbup.gif

o kaip si? 

blush2.gif

man patinka. geliu fotografavimo periodas? smile.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 22:25)
Maggie nerealus modeliukas... visiems rekomenduoju... Labai grazi ir siaip atsipalaidavusi....

nu nu. vien is suspaustu lupu pirmoje foto, matosi, kad ne visai atsipalaidavus biggrin.gif
QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 02:45)
Akashos darbai uzbure mane....nu yra zmoniu su talentu ir be dideliu mokslu....

na. manau, kad Akasha nemazhai idejo, kad taip fotkint, nes be ziniu, to paprasciausiai neimanoma padaryti 4u.gif talentas - tikrai taip, bet sakyti, kad be dideliu moxlu, viens du - butu neapgalvota.
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 08:58)
Dėl nuotraukas. Mėlynuoja, fokusas neaišku kur  4u.gif Užpakalys nukirptas, o kitoj pusėj palikta. Nors čia mizeris, su prieš tai minėtais dalykais. Nuotaika patinka smile.gif

ne, nemelynuoja, su wb dar puse velnio susitvarkyta. fokuso truksta, bet tokiom salygom, kai jau vakaras, fotkint su ilgu ishlaikymu tikrai sunku, nes rankos dreba, tad be stovo nekas. ka as padaryciau - patiesinciau horizonta siek tiek, sharpo duociau, iskarto situacija zyyymiai pageretu, shviesinciau (RG nepatiktu, nes dangus ishvis ishdegs smile.gif ), pastumdyciau spalvas, clarity bishki. siaip, manau fotke visai nieko, neshtuke kitaip (nes mane tos pievose, studijuose, pusiau nuogos taaaaip nusibodo, o cia taip netradicishkai, su treningiukais, prie ezero, romantishkai, matosi, kad neshtuke "gyvena", o ne tik laukia ir laukiam biggrin.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 10:26)
Ačiū Tau labai. Viską pasidariau.. Niekaip neradau vakar to linko..

o ieshkojai? tongue.gif rolleyes.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 10:47)
Man siuo atveju tikrai per daug apsviestas veidas sad.gif
Pateplioti objektyvai labiau blikus gaudo biggrin.gif

aha blink.gif ypac 1 foto, vos ne blicas.
ta prasme "pateplioti"? tell me more.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 12:29)
reikės jaučiu kokių primityvių koliažų pabandyt pasidaryt, patarkuosit čia, nes tikrai nesuprantu kaip pajaust, kaip tas nuotraukas nufotografuot/sudėt, kad gražiai žiūrėtųsi.. reikia gi išmokt vieną kart po galais doh.gif

kas man pasidare, nezinau, bet nekalba man sis koliazhas. kokybishkas, viskas "ishlaizhyta", svaru, bet.. apart to - truksta kazhko kabinancio. dar mobiliakas ir senovinis laikrodis man nesiziuri kartu, puoduko irgi gal tada noretusi naujovishkesnio, kazhkokio modernaus, o gal man tiesiog pabodo all the beautiful things. norisi tikrumo, tokio gyvenimo, koks jis yra, tokiu puoduku is kokiu geriame kas ryta, ir tokio laikrodzio i kuri ziurime kas ryta... bet cia gal mano shyza.

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 13:12)
jaučiu balsavimas lai vyksta maždaug tiek laiko, kol ši tema 50 psl pasieks, ane? nors jau maždaug matosi kuri tema nugalės biggrin.gif

Prabalsavau ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 13, 15:24)
aha blink.gif ypac 1 foto, vos ne blicas.
1.ta prasme "pateplioti"? tell me more.

2.kas man pasidare, nezinau, bet nekalba man sis koliazhas. kokybishkas, viskas "ishlaizhyta", svaru, bet.. apart to - truksta kazhko kabinancio. dar mobiliakas ir senovinis laikrodis man nesiziuri kartu, puoduko irgi gal tada noretusi naujovishkesnio, kazhkokio modernaus, o gal man tiesiog pabodo all the beautiful things. norisi tikrumo, tokio gyvenimo, koks jis yra, tokiu puoduku is kokiu geriame kas ryta, ir tokio laikrodzio i kuri ziurime kas ryta... bet cia gal mano shyza.

1. Na nevalyti, siek tiek su pirstu antspaudais ar pavalyti ne visai svariu skudureliu... SIaip su objektyvais yvairiu bajeriuku prikrecia, tarkim vazelinu teplioja, gaunasi grazus paliejimas tose vietose... smile.gif

2. Nu va patinka man tavo pasisakymas... drinks_cheers.gif Panasiai masciau, bet nemokejau to graziai pasakyti...
Ne tiek kad pabodo grazus daiktai, bet cia man labai jau kopija kvepia....
O del kopiju esu tokios nuomones, kad jei jau daryt tai padaryt geriau... O cia nea... negeriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 13, 12:07)

tai čia simboliai "lemputė", "namukas", "saulutė" ir t. t. Kitokių nežinau, dar yra auto...

dekui

pristatau jusu teismui 5ND smile.gif

prie dirbtinio apsvietimo

WB rankiniu budu
user posted image

WB lempute
user posted image

WB auto
user posted image

prie naturalaus apsvietimo

WB rankiniu
user posted image

WB namukas su seseliu
user posted image

WB auto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 15:58)

wb rankinis turi buti balciausias.. dabar gi rankinis - toliausiai nuo balto.. dar pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 13, 14:24)
kas man pasidare, nezinau, bet nekalba man sis koliazhas. kokybishkas, viskas "ishlaizhyta", svaru, bet.. apart to - truksta kazhko kabinancio. dar mobiliakas ir senovinis laikrodis man nesiziuri kartu, puoduko irgi gal tada noretusi naujovishkesnio, kazhkokio modernaus, o gal man tiesiog pabodo all the beautiful things. norisi tikrumo, tokio gyvenimo, koks jis yra, tokiu puoduku is kokiu geriame kas ryta, ir tokio laikrodzio i kuri ziurime kas ryta... bet cia gal mano shyza.
Na, žinok, man irgi...
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 14:46)
bet cia man labai jau kopija kvepia....
Čia tai apginti noriu Laukinę biggrin.gif Ji gi ieško... Kopijų beveik nebūna gi fotografijoj, o remtis kažkuo visada netgi būtina. O idėjos yra ne vieno žmogaus, o visos žmonijos rezultatas.
Man, tiesa, gražu, bet nevež. Ir tiek.

Paskutinį kartą mane užvežė labai stipriai bizytės mergytės upelyje su toms hipiškom sukniom.
Atsakyti