Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 07 13, 12:09)
Dėkui už pagyras 4u.gif

Laukine  4u.gif

O mano 85 mm objektyvo pradėjo nušokinėt fokusas- esu tikrai tuo įsitikinusi- bandžiau reguliuoti fotike, bet ne mano jėgom... reiktų kažko, kas geriau supranta

Tik iš nuotraukų pastebi ar girdisi koks garsas? Gal užstrigo kas? Nešk į garantinį, nes jei čia kas ir supranta, vistiek nepataisys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 12:11)
Tik iš nuotraukų pastebi ar girdisi koks garsas? Gal užstrigo kas? Nešk į garantinį, nes jei čia kas ir supranta, vistiek nepataisys... unsure.gif

nuotraukose visur front fokusas- bet tikrai ne manyje bėda... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 12:09)
g.gif  kas čia tave tarkuoja? parodyk? atitarkuosim atgal lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu man tavo koliažai kažko labiausiai užstringa atminty g.gif  kas čia dar juos moka daryt? priminkit  g.gif

Loreta yra koliažų dievas... Va jos koliažai superiniai.. O aš niekaip dar nepagaunu tos specifikos, gal pajautimo neturiu... Bet vis bandau, analizuoju kas su kuo dera ir pan.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 12:13)
Loreta yra koliažų dievas... Va jos koliažai superiniai.. O aš niekaip dar nepagaunu tos specifikos, gal pajautimo neturiu... Bet vis bandau, analizuoju kas su kuo dera ir pan.. smile.gif

nu jo, Loreta tai taip, tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
o žaidimas koks nors vyksta? jaučiu kad ne g.gif žaidžiam gal ką? m?
Atsakyti
ar ymanoma o jei imanoma tai kaip jpg paverst i raw?
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 13, 12:47)

kiek žinau ne, RAW reiškia "žalias, neapdorotas" ir jei fotoaparatas jau pats automatiškai apdorojo, tai vienetukais ir nuliukais nelabai bėra prasmės verst.
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 13, 12:47)

neįmanoma..
Atsakyti
Dar karteli paklausiu..Kaip fotografuojant 5ND nustatyti Custom? Ar CTE Custom tas pats? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 13 liepos 2011 - 13:03
Neiste, taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 13:11
aij, sukūriau apklausą žaidimui, kas norit žaist, eikit balsuot smile.gif ir pasakykit ar veikia ten, nes pirmą kartą ten apklausą kūriau smile.gif

ten galima ir komentarus rašyt, tai žodžiu, jei ką reikia pakeist apklausoj, tai rašykit, pakeisiu

šūduks, išsikraipo nuoroda kai čia įdedu, įdomu kodėl g.gif

nea, neveikia nuoroda įdėjus į sm, ot nesąmonė kažkokia.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 13 liepos 2011 - 13:27
Svajone musu neatvercia.
Laukines koliazas super labai labai. 4u.gif
Atsakyti