Labas,
Pabandžiau sąžiningai cituot ir pasisakyt.
QUOTE(neiste @ 2011 07 12, 20:55)
merginos, kaip toks koliazas?
sutinku su visom nuomonėm prieš tai: pilkas JB, foto vienodos.
Akasha, antoji foto
ir dabar akyse tebestovi...
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 20:56)
po ryškių tamstos gėlių blankoka, bet švelni tokia...
QUOTE(paprasta @ 2011 07 12, 21:43)
Atnešu portretuką mergaitės
patinka mergaitė ir antrą planą nagrinėjau (gal stadija dabar tokia
) įdomios pasirodė linijos ir kampai už jos, gal priešpriešą mergaitės švelnumui namdžiau įžiūrėt. Žodžiu, užsikabliavau su šia foto, kaip ir su Akashos
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 22:54)
mano panele...ar ne per pilka?
o va sitoje baisiai noretusi suzinoti kaip del kadravimo? Kaip geriau kirpti? Palikti kaip yra , kaip sitoje?
panelė žavi, bet man norėtūs kontrastingiau. Kitos kažkaip man keistai žiūrėjos, norėjau jas sukiot kitu kampu, kažkaip nepatogiai vyriškis atrodė.
QUOTE(reida @ 2011 07 13, 10:49)
Labas rytas
As vakar labai grazius vartus aptikau, kazin ar pavyko man perteikt ju grozi. Cia jau jus geriau pasakysit
įtariu natūroj geriau buvo... man asmeniškai trūksta spalvų ir vartų faktūros ryškesnės, plokščiai čia jie atrodo.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 11:15)
murrrkiuu, kaip katinas
Mano trumpa istorija..
istorijų guru
Rimtai, esu susižavėjus tiek Jūsų gebėjimu fotografuot, tiek aprašyt tai
QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 11:21)
tik dabar uzstrigau ties 5ND. kaip pasidaryti pusiau automatini WB
?
tai čia simboliai "lemputė", "namukas", "saulutė" ir t. t. Kitokių nežinau, dar yra auto...
Kažkas skundės dėl fokuso. Aš sergu šia liga ir net mano vyras, kuriam pasak jo net prisiliest neleidžiu prie savo fotiko peržiūrint "žalias" foto jau sako: šita be fokuso
.
Žadėjau jums parodyt savo ekstremalią savaitgalio išvyką, bet vakar pabijojau, nes foto be fokuso ir be minties (čia kur su fokusu). Jei būsiu vakare drąsesnė parodysiu, bet šiaip jei kam įdomu parašysiu, kad Varnių regioniniam parke yra tokia Sietuvos kūlgrinda (manoma kryžiuočių laikų) Tai 250 metrų bridom ta pelke (liūnu) po kojom jausdami tuos viduramžių akmenis. Vietomis man gylis buvo iki juosmens
Žinokit jausmas nerealus.
Laukinė mokėtų gražiau parašyt, o aš pasakysiu, kad porą dienų jaučiau tuos akmenis ir dabar rašydama vėl atgaivinau tuos pojūčius. Taigi tempiaus fotiką į tą pelkę, nešiau iškėlus (nesitikėjau, kad bus taip gilu). Turėsim į albumą foto juodom kojom... Šiaip bristi nieko tokio, ir dukra 11 metų pirmym atgal nubrido, bet kai reikėjo pastovėt tame liūne, nelabai malonu, tai ir skubėjau spaust mygtuką...