Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 11:15)
murrrkiuu, kaip katinas biggrin.gif
Papildyta:
Mano trumpa istorija..

Praleistas mylimojo skambutis.. Bet.. madam pareis vėliau.. Jis kantriai laukė, o laikės vis ėjo ir ėjo.. Galų gale, ji pasakė taip..

šakės, va čia tai koliažas , nu! pavydžiu tau tokio talento, labai fainai žinok smile.gif man tai niekad smegenys neišneša kaip koliaža padaryt, labai juos mėgstu, man nerealiai gražu, bet aš tai nesugebu jų padaryt doh.gif kame paslaptis, aaa?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 12:15)
Papildyta:
Mano trumpa istorija..

labai laabai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 10:22)
šakės, va čia tai koliažas , nu! pavydžiu tau tokio talento, labai fainai žinok smile.gif man tai niekad smegenys neišneša kaip koliaža padaryt, labai juos mėgstu, man nerealiai gražu, bet aš tai nesugebu jų padaryt  doh.gif  kame paslaptis, aaa?

drinks_cheers.gif Man irgi labai,labai wub.gif Ir as nesusidraugauju....
Atsakyti
reikės jaučiu kokių primityvių koliažų pabandyt pasidaryt, patarkuosit čia, nes tikrai nesuprantu kaip pajaust, kaip tas nuotraukas nufotografuot/sudėt, kad gražiai žiūrėtųsi.. reikia gi išmokt vieną kart po galais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 13:21)
tik dabar uzstrigau ties 5ND. kaip pasidaryti pusiau automatini WB blush2.gif ?

as irgi blush2.gif
atlikineju 5 nd ir klausiu merginu, ar CTE yra custom trumpinys? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Laukine, super koliazas wub.gif wub.gif

tik man, zinai, kavos puoduko nugerimo kampas neteisingas blush2.gif nebent isivaizduot, kad madam sedejo kitoj stalo pusej, bet atsuktas telefonas man rodo, kad madam pati fotografavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 07 13, 11:37)
Laukine, super koliazas wub.gif  wub.gif

tik man, zinai, kavos puoduko nugerimo kampas neteisingas blush2.gif nebent isivaizduot, kad madam sedejo kitoj stalo pusej, bet atsuktas telefonas man rodo, kad madam pati fotografavo 4u.gif

jei logiškai žiūrint, tai jooooo, bet jei kompoziciškai- tai kitaip ne taip gerai žiūrėtųsi tas puodelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 12:47)
jei logiškai žiūrint, tai jooooo, bet jei kompoziciškai- tai kitaip ne taip gerai žiūrėtųsi tas puodelis  g.gif

dabar galvoju kad, ir logiskai, ir kompoziciskai, tai lupdazio zymes, ar kavos puta ant krastuko, na kad matytusi, jod kava buvo, bet ji jau isgerta, o ne tuscias puodelis g.gif
Atsakyti
Neieškokit rūroj sliekų. Puodukas nugertas, gėrė viena ranka, bet tada paskambino diedas, padėjo puodelį kita ranka, užtai taip ir pasuktas biggrin.gif

Dėkui, man jis irgi patinka, nors randu ir aš tų sliekų biggrin.gif Nemoku koliažų daryt, visad man tarkuoja juos čia įdėjus, tai privengiu daryt..
Atsakyti
Labas,
Pabandžiau sąžiningai cituot ir pasisakyt.
QUOTE(neiste @ 2011 07 12, 20:55)
merginos, kaip toks koliazas? blush2.gif

drinks_cheers.gif sutinku su visom nuomonėm prieš tai: pilkas JB, foto vienodos.
Akasha, antoji foto wub.gif ir dabar akyse tebestovi...
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 20:56)
o kaip si? 

po ryškių tamstos gėlių blankoka, bet švelni tokia...

QUOTE(paprasta @ 2011 07 12, 21:43)
Atnešu portretuką mergaitės

patinka mergaitė ir antrą planą nagrinėjau (gal stadija dabar tokia g.gif ) įdomios pasirodė linijos ir kampai už jos, gal priešpriešą mergaitės švelnumui namdžiau įžiūrėt. Žodžiu, užsikabliavau su šia foto, kaip ir su Akashos blush2.gif

QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 22:54)
mano panele...ar ne per pilka?

o va sitoje baisiai noretusi suzinoti kaip del kadravimo? Kaip geriau kirpti? Palikti kaip yra , kaip sitoje?

panelė žavi, bet man norėtūs kontrastingiau. Kitos kažkaip man keistai žiūrėjos, norėjau jas sukiot kitu kampu, kažkaip nepatogiai vyriškis atrodė.
QUOTE(reida @ 2011 07 13, 10:49)
Labas rytas 4u.gif
As vakar labai grazius vartus aptikau, kazin ar pavyko man perteikt ju grozi. Cia jau jus geriau pasakysit  g.gif

įtariu natūroj geriau buvo... man asmeniškai trūksta spalvų ir vartų faktūros ryškesnės, plokščiai čia jie atrodo.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 11:15)
Mano trumpa istorija..

istorijų guru thumbup.gif Rimtai, esu susižavėjus tiek Jūsų gebėjimu fotografuot, tiek aprašyt tai 4u.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 11:21)
tik dabar uzstrigau ties 5ND. kaip pasidaryti pusiau automatini WB blush2.gif ?

tai čia simboliai "lemputė", "namukas", "saulutė" ir t. t. Kitokių nežinau, dar yra auto...

Kažkas skundės dėl fokuso. Aš sergu šia liga ir net mano vyras, kuriam pasak jo net prisiliest neleidžiu prie savo fotiko peržiūrint "žalias" foto jau sako: šita be fokuso doh.gif.
Žadėjau jums parodyt savo ekstremalią savaitgalio išvyką, bet vakar pabijojau, nes foto be fokuso ir be minties (čia kur su fokusu). Jei būsiu vakare drąsesnė parodysiu, bet šiaip jei kam įdomu parašysiu, kad Varnių regioniniam parke yra tokia Sietuvos kūlgrinda (manoma kryžiuočių laikų) Tai 250 metrų bridom ta pelke (liūnu) po kojom jausdami tuos viduramžių akmenis. Vietomis man gylis buvo iki juosmens rolleyes.gif Žinokit jausmas nerealus. Laukinė mokėtų gražiau parašyt, o aš pasakysiu, kad porą dienų jaučiau tuos akmenis ir dabar rašydama vėl atgaivinau tuos pojūčius. Taigi tempiaus fotiką į tą pelkę, nešiau iškėlus (nesitikėjau, kad bus taip gilu). Turėsim į albumą foto juodom kojom... Šiaip bristi nieko tokio, ir dukra 11 metų pirmym atgal nubrido, bet kai reikėjo pastovėt tame liūne, nelabai malonu, tai ir skubėjau spaust mygtuką... blush2.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyras 4u.gif

Laukine 4u.gif

O mano 85 mm objektyvo pradėjo nušokinėt fokusas- esu tikrai tuo įsitikinusi- bandžiau reguliuoti fotike, bet ne mano jėgom... reiktų kažko, kas geriau supranta
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 12:02)
Neieškokit rūroj sliekų. Puodukas nugertas, gėrė viena ranka, bet tada paskambino diedas, padėjo puodelį kita ranka, užtai taip ir pasuktas  biggrin.gif

Dėkui, man jis irgi patinka, nors randu ir aš tų sliekų  biggrin.gif Nemoku koliažų daryt, visad man tarkuoja juos čia įdėjus, tai privengiu daryt..

g.gif kas čia tave tarkuoja? parodyk? atitarkuosim atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu man tavo koliažai kažko labiausiai užstringa atminty g.gif kas čia dar juos moka daryt? priminkit g.gif
Atsakyti