Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 11:17)
kad daugiau jokių niuansų kaip ir nėra smile.gif man bent jau lengviausia fotkint, kai būna apsiniaukę smile.gif gražios spalvos gaunasi wink.gif

as ir megstu apsiniaukusi dangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 09:17)
kad daugiau jokių niuansų kaip ir nėra smile.gif man bent jau lengviausia fotkint, kai būna apsiniaukę smile.gif gražios spalvos gaunasi wink.gif

Su mano kitinuku tik kai saulute sviecia kazka padoraus galima nusotografuoti doh.gif bet tikiuosi,kad 50-tukas kad ir komines bukles nenumirs..... doh.gif

QUOTE(fotolama @ 2011 07 13, 09:22)
Tai čia idealios sąlygos fotografavimui kai saulės nėra wink.gif

Dekui.Pirma karta svetima zmogu fotografuosiu,tai itariu visos foto bus pridrebintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 13, 10:42)
Su mano kitinuku tik kai saulute sviecia kazka padoraus galima nusotografuoti doh.gif bet tikiuosi,kad 50-tukas kad ir komines bukles nenumirs..... doh.gif
Dekui.Pirma karta svetima zmogu fotografuosiu,tai itariu visos foto bus pridrebintos smile.gif

nu jau, užmušk- netikiu g.gif galima ir su kitiniu apsiniaukusią dieną tikrai laisvai fotkinti, tik aišku ne vakare ..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As vakar labai grazius vartus aptikau, kazin ar pavyko man perteikt ju grozi. Cia jau jus geriau pasakysit g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 13 liepos 2011 - 10:51
na, kaip dabar blush2.gif ?

4ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 09:46)
nu jau, užmušk- netikiu  g.gif  galima ir su kitiniu apsiniaukusią dieną tikrai laisvai fotkinti, tik aišku ne vakare ..

Parodysiu,jeigu bus kas nors rodomo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 10:49)
na, kaip dabar blush2.gif ?

4ND

gerai thumbup.gif
Atsakyti
Akasha, aciu, pameginsiu, jei kas gero gausis tai dar ir parodysiu

O tavo pvz idetu veidukas gal ir persviestas, uztat pieva kokia gavosi thumbup.gif gaila gaila, butu puikios nuotraukos..

Fox, tegul buna naujoko sekme 4u.gif gal pati save nustebinsi
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 09:26)
Gal ir Tu esi mano angelas sargas? Yra čia keli mano angelai.. Vis nebūna, bet pačiu svarbiausiu metu tik pist ir pasako ko man mirtinai reik smile.gif
Ačiū Tau labai. Viską pasidariau.. Niekaip neradau vakar to linko..

Nu gal? cool.gif
iš tikro, tai mačiau, kad nieks nepadėjo, tai nepatingėjau susirasti, nes pati prieš kelias dienas tik AdBlock'ą pagal Plumerijos nuorodą susiinstaliavau. nebuvo sudėtinga atkapstyti smile.gif
O ir šiaip, tu man patinki biggrin.gif negi gaila? smile.gif
Atsakyti
mane fokusas žudo doh.gif šakės kaip prašaunu, ne tas žodis..... ar ranka sujuda, ar kas, negaliu žiūrėt.. tvarkau dabar nėštukės nuotraukas, tai kas 5 tik normaliam fokuse, ir tai , kur jau fokuse, tai arba ji arba vyras užsimerkę doh.gif bilabirda kažkokia doh.gif verkt net norisi.. kame čia šaknys *****, amžinai amžinai amžinai man su fokusu problemos, nepriklauso nuo to kokį obj užsidėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 07 13, 11:03)

O ir šiaip, tu man patinki biggrin.gif negi gaila? smile.gif

murrrkiuu, kaip katinas biggrin.gif
Papildyta:
Mano trumpa istorija..

user posted image

Praleistas mylimojo skambutis.. Bet.. madam pareis vėliau.. Jis kantriai laukė, o laikės vis ėjo ir ėjo.. Galų gale, ji pasakė taip..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 10:51)

tik dabar uzstrigau ties 5ND. kaip pasidaryti pusiau automatini WB blush2.gif ?
Atsakyti