Bet kiek daug naujokiu smagu, kad ne viena as "zalia"
Senokes, pasiruoskit klausimu lavinai
Noriu pabaigti ND ir palikti ramybeje sita reikala, bet saule pleskina i visus langus, neidomu
As labai kazkaip bijojau ateit i sia tema, visa savaite tik skaitau senas ir klausineju pazystama, bei aisku instrukcija ir kita literatura, bet ryzausi ir cia.
Tiesa ar kas buvot vilbros kursuose? uzsirasiau.
Tiesa ar kas buvot vilbros kursuose? uzsirasiau.
Šįvakar parke radau spyną, ką manot? Bet taip griežtai visą teisybę rėžkit
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 22:41)
Nors esu naujoke, bet bandysiu pakuomentuti savo nepatyrusia akim
Nuotrauka neidomi, spyna be jokiu ypatingu detaliu, tokiu ar panasiu parke ir ne viena galima rasti..Nebent uzrasas joje kazkuom reiksmingas, bet jo nesimato..
Ir dar karteli
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 21:41)
man grazu
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 20:41)
QUOTE(neiste @ 2011 07 08, 20:57)
bet už tai foto vienam iš trečdalių žinokit, man pasidarė žmones įdomiau fotografuot, nors daugiau darbo prie foto, bet kiekvienas asmuo įneša į foto savo šarmo, ar "susikaustymo", žodžiu, man tokia stadija, kad supratau jog daiktų dar neišeis "wow', tai ieškau žmonių...
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 21:41)
Pasisakysiu ir as nors galiu ir nusigrybaut, tai nepikit
Man noretusi kitokio kampo spynos, gal desines maziau? ir kazkodel kliuna man tas baltas lopas salia stulpo apacioj. vat jei butu koliazas su kokia vestuvine foto kaip ta spyna deda ant to stulpo ir salia jin va is arciau gal ir ziuretusi kitaip.
siaip atrodo kaip ir rysku, spynos spalva grazi mano akiai
Vel rodausi ND Nr.2 , negaliu nurimt
Biski truksta sveisos, bet stalas kampe ir jau biski vakareja. Galejau kiek su iso dar pasveisint, bet kad mano akimis tai naturaliausia sviesa koia ir as matau.
Nezinau, bandau vel rodytis, ka pasakysit Ir dar biski ranka nuvargus, tai lygis vienoj nuotraukoj biski kilsteltas.
Fono ryskumo kitima irgi matau , kai kinta diafragma pridarinejant.
Biski truksta sveisos, bet stalas kampe ir jau biski vakareja. Galejau kiek su iso dar pasveisint, bet kad mano akimis tai naturaliausia sviesa koia ir as matau.
Nezinau, bandau vel rodytis, ka pasakysit Ir dar biski ranka nuvargus, tai lygis vienoj nuotraukoj biski kilsteltas.
Fono ryskumo kitima irgi matau , kai kinta diafragma pridarinejant.
Vandene, einam aš tave pafotografuosiu tu, mane, kokį vakarą ramų Žinok, turiu sunknę ir skrybėlę (čia gundau)
Vandene, man irgi atrodo, kad viena si nuotrauka kaip ir nieko nesako. Ja galesi kada panaudoti darydama koliaza Ir ziurek kaip graziai tave Jokubaite vilioja sutik negalvodama