Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bet kiek daug naujokiu bigsmile.gif smagu, kad ne viena as "zalia" biggrin.gif

Senokes, pasiruoskit klausimu lavinai smartass.gif hihihi.gif

Noriu pabaigti ND ir palikti ramybeje sita reikala, bet saule pleskina i visus langus, neidomu verysad.gif
Atsakyti
As labai kazkaip bijojau ateit i sia tema, visa savaite tik skaitau senas ir klausineju pazystama, bei aisku instrukcija ir kita literatura, bet ryzausi ir cia.
Tiesa ar kas buvot vilbros kursuose? uzsirasiau. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O man kaiptik visai nebaisu cia blink.gif tongue.gif Kiek as pastebejau ,tai visos labai draugiskos cia wub.gif Tai ko bijot smile.gif
Atsakyti
Šįvakar parke radau spyną, ką manot? blush2.gif Bet taip griežtai visą teisybę rėžkit biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 22:41)
Šįvakar parke radau spyną, ką manot?  blush2.gif Bet taip griežtai visą teisybę rėžkit  biggrin.gif

Nors esu naujoke, bet bandysiu pakuomentuti savo nepatyrusia akim blush2.gif
Nuotrauka neidomi, spyna be jokiu ypatingu detaliu, tokiu ar panasiu parke ir ne viena galima rasti..Nebent uzrasas joje kazkuom reiksmingas, bet jo nesimato..
Ir dar karteli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 21:41)
Šįvakar parke radau spyną, ką manot?  blush2.gif Bet taip griežtai visą teisybę rėžkit  biggrin.gif

man grazu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 20:41)

QUOTE(neiste @ 2011 07 08, 20:57)

Nuotrauka neidomi, spyna be jokiu ypatingu detaliu, t

bet už tai foto vienam iš trečdalių mirksiukas.gif žinokit, man pasidarė žmones įdomiau fotografuot, nors daugiau darbo prie foto, bet kiekvienas asmuo įneša į foto savo šarmo, ar "susikaustymo", žodžiu, man tokia stadija, kad supratau jog daiktų dar neišeis "wow', tai ieškau žmonių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 08 liepos 2011 - 21:07
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 08, 21:41)

Pasisakysiu ir as ax.gif nors galiu ir nusigrybaut, tai nepikit 4u.gif
Man noretusi kitokio kampo spynos, gal desines maziau? ir kazkodel kliuna man tas baltas lopas salia stulpo apacioj. vat jei butu koliazas su kokia vestuvine foto kaip ta spyna deda ant to stulpo ir salia jin va is arciau gal ir ziuretusi kitaip. smile.gif
siaip atrodo kaip ir rysku, spynos spalva grazi mano akiai smile.gif
Atsakyti
Vel rodausi ND Nr.2 , negaliu nurimt doh.gif
Biski truksta sveisos, bet stalas kampe ir jau biski vakareja. Galejau kiek su iso dar pasveisint, bet kad mano akimis tai naturaliausia sviesa koia ir as matau.
Nezinau, bandau vel rodytis, ka pasakysit doh.gif g.gif Ir dar biski ranka nuvargus, tai lygis vienoj nuotraukoj biski kilsteltas.

user posted image

user posted image

user posted image

Fono ryskumo kitima irgi matau , kai kinta diafragma pridarinejant.
Atsakyti
Vandene, einam aš tave pafotografuosiu tu, mane, kokį vakarą ramų ax.gif Žinok, turiu sunknę ir skrybėlę lotuliukas.gif (čia gundau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 08 liepos 2011 - 21:11
nu kaip smagu komentarus Vandenes nuotraukai skaityti.
Šaunuolės, kad naujai prisijungusios nebijot komentuoti. Taip irgi mokinatės.
Atsakyti
Vandene, man irgi atrodo, kad viena si nuotrauka kaip ir nieko nesako. Ja galesi kada panaudoti darydama koliaza mirksiukas.gif Ir ziurek kaip graziai tave Jokubaite vilioja lotuliukas.gif sutik negalvodama biggrin.gif
Atsakyti