Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 00:35)
kaip spalvos?

Spalvos man patinka, prie saule fotkinimas irgi smile.gif Ir nesutinku, kad reikia reflektoriu naudoti.... viskas priklauso nuo norimo rezultato... smile.gif As tarkim sugadinau kelias foto su reflektorium.... nepagalvojau balta puse uzsideti, o sidabras per daug apsviete... Ir sunku buvo pareguliuoti, kai fotikas vienoj rankoj, o reflektorius kitoj...

Idedu pavizdy, kad suprastumet apie koki sugadinima kalbu...

user posted image

user posted image
Man siuo atveju tikrai per daug apsviestas veidas sad.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 13, 01:15)
Balsuojam  4u.gif

Man asmeniskai, kur daugiau spalvu, nuotrauka gyvesne... smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 13, 01:35)
Svajone, dėl šitos pirmos nuotraukos... Nu nėra kaip. Vaikai kaip vijurkai buvo, o laiko turėjom minimaliai. Tai jau taip išėjo... Va, dabar įdėjau 2 patvarkytas jau, ačiū, vienintele, už pastebėjimą.

Labai smagi pirmoji... gal kiek keliukas i kadra lyg ilindes atrodo... Be jo kadras butu grazesnis....

QUOTE(Algyte @ 2011 07 13, 01:54)
merginos, gal dar galetumet atsakyt ar cia kazkokia yra technika kai nufotografuojami saules "spinduliai" ar tokie kaip atspindziai; ar reikia kazkokiu konkreciu kampu i saule but, ar turet konkrecia fototechnika, ar tik atsitiktinumas gali toki grozi sukurt? smile.gif nu keletas pvz ka turiu omeny
http://www.flickr.co...iie/4693077663/
[url=http://www.flickr.com/photos/threezawadzkis/2680954855/]

Blikai gaudomi fotografuojant pries saule... patarciau pasibandyti, kad suprasti kaip... bliku dydziai ir formos, gali priklausyti nuo objektyvu(tiksliau ju dangos) arba naudojamu filtru... Pateplioti objektyvai labiau blikus gaudo biggrin.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 13, 08:25)
Tiesa, Akasha, antra nuotrauka nereali. Dar viena grazuole is SM smile.gif tik pirmoj nuotraukoj, suprantu, kad is virsaus fotografuota, bet man vistiek galva atrodo neproporcingai didele ir kaip prilipdyta. atsiprasau, kad taip grubiai parasiau mirksiukas.gif

Negrubiai... viskas tvarkoje.... Cia puikus pavizdys, kodel as sakiau, kad 50mm man per platus kampas ir tikrai iskraipo proporcijas wink.gif Na nieko pasiimsiu po kokiu metuku 85mm 1.4....

QUOTE(vikaPika @ 2011 07 13, 08:41)
Niekas netvarkyta, noriu patarimu kaip galima butu patvarkyt... ar labai trukdo kad galva kerta kitas krantas?

Mane asmeniskai galva kertantis horizontas labai erzina.... bet dar labai priklauso nuo konkrecios nuotraukos... cia atrodo gana ziauriai bet retusuoti neapsimoka.... Tiesiog kita karta reikia ziureti, kad tokiu klaidu nedaryti ir pasirinkti tinkama fotografavimo kampa smile.gif

QUOTE(Laura @ 2011 07 13, 09:50)
Sveikos,

vakar dukra kiek pafotkinau. ziuredama fotike tiek dziaugiaus tiek dziaugiaus, bet i kompa sukelus dziaugsmas dingo verysad.gif

ANtroji visai smagi.. dar siek tiek apdirbus bus isvis gerai.. Kuom fotkini? kodel toks nuotrauku formatas?

QUOTE(gotte @ 2011 07 13, 10:26)
Vos spėju jus skaityt per darbus ir reikalus.. doh.gif  pakomentuosiu foto truputį vėliau, o kol kas ateinu su tokiu mergytės portretuku kritikai:

Smagus modeliukas... Centravimas cia man nekliuva, patinka tokia istriza kompozicija... siek tiek truksta erdves desineje, nes ranka jau remiasi i kadro krasta... JB kiek pilkokas ir per sviesus mano akiai...
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 07 13, 09:43)
Aciu 4u.gif
ne raw, fotkinu muiline verysad.gif
del apavo zinau, bet damute niekaip nesutiko nusiau doh.gif
pabandysiu su spalvom pazaist 4u.gif

šiaip kadruoji gerai 4u.gif tik va ten tą skylę miške, jei moki klonuot, tai klonuočiau žinok g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 09:47)

Idedu pavizdy, kad suprastumet apie koki sugadinima kalbu...

aha, kaip su blykste kokia būtų varyta doh.gif jau flickryje pastebėjau, žiūrėjau žiūrėjau, galvojau, nu negi su blykste fotkini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 10:47)
ANtroji visai smagi.. dar siek tiek apdirbus bus isvis gerai.. Kuom fotkini? kodel toks nuotrauku formatas?

Aciu. fotografuoju Canon PpwerShot SX110 IS

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 10:53)
šiaip kadruoji gerai  4u.gif  tik va ten tą skylę miške, jei moki klonuot, tai klonuočiau žinok  g.gif
Papildyta:

o as kaip tik ta skyle gaudziau, kad ir ji butu nuotraukose biggrin.gif
sian pasistengsiu pabandyt vel be skyles pafotkint 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 07 13, 09:26)
ateinu su tokiu mergytės portretuku kritikai:

Patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 09:26)
Man šita labai graži, tik tas stiebas trukdo...

Ech biggrin.gif Ačiū.
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 09:47)
Man asmeniskai, kur daugiau spalvu, nuotrauka gyvesne... smile.gif
Labai smagi pirmoji... gal kiek keliukas i kadra lyg ilindes atrodo... Be jo kadras butu grazesnis....

Ech, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 10:07
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 00:26)
taip  drinks_cheers.gif  užskaitau wink.gif

super smile.gif

4ND

user posted image

user posted image

user posted image

laukiu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 13, 10:07)
super smile.gif

4ND

laukiu komentaru ax.gif

/
nu kaip ir gerai, tik kodėl kokybė tokia prasta? g.gif iso nepamiršai atgal į 100 pastatyt?
Atsakyti
Mergaites,siandiena bandysiu pafotografuoti mergaiciuke.Lauke apsiniauke ir taip iki vakaro bus.Gal turit kokiu patarimu kaip tokiu oru fotografuoti?Suprantu,kad reikes dangaus vengti,bet gal dar kokiu niuansu yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 13, 10:15)
Mergaites,siandiena bandysiu pafotografuoti mergaiciuke.Lauke apsiniauke ir taip iki vakaro bus.Gal turit kokiu patarimu kaip tokiu oru fotografuoti?Suprantu,kad reikes dangaus vengti,bet gal dar kokiu niuansu yra? blush2.gif

kad daugiau jokių niuansų kaip ir nėra smile.gif man bent jau lengviausia fotkint, kai būna apsiniaukę smile.gif gražios spalvos gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 10:11)
/
nu kaip ir gerai, tik kodėl kokybė tokia prasta?  g.gif  iso nepamiršai atgal į 100 pastatyt?

iso200 nustaciau smile.gif einu pabandysiu dar
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 13, 11:15)

Tai čia idealios sąlygos fotografavimui kai saulės nėra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 07 13, 10:22)
Tai čia idealios sąlygos fotografavimui kai saulės nėra wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 13, 09:35)
O dabar man atrodo, kad visur truksta fokuso verysad.gif  Is viso man visur truksta fokuso. Cia liga? Pagydoma?
As rimtai...
unsure.gif

sveikos 4u.gif

prajuokinai lepav lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rG abi nuotraukos gerai atrodo wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 13 liepos 2011 - 10:45