Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ar gali but kad su trailu actionai neveikia? tiesiog nerandu ju ten kur jie turetu buti... ar kazka turiu daryt kad jie atsirastu...? pas mane MB net nera
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 13, 07:35)
Atsikeliau 3 ryto, vaziavau i klaipeda pasiimti modelio. Mergaite pramiegojo. Reikejo laukt. Galu gale susitikom. Vietoj karkles teko vaziuoti i sventaja(nes dar viena fs jos lauke). Is rytines saules aisku nelabai kas liko... FS prie juros. Paskubomis bet visai smagiai. O dabar man atrodo, kad visur truksta fokuso verysad.gif  Is viso man visur truksta fokuso. Cia liga? Pagydoma?
As rimtai...
unsure.gif

kaip nesmagu del modelio doh.gif

o nusprest ar nemoki fokusuot ar tau tiesiog liga, lengviau bus jei parodysi pora foto g.gif lotuliukas.gif kazkaip tikiu, kad viskas ten gerai su tuo fokusu smile.gif

Atsakyti
Niekas netvarkyta, noriu patarimu kaip galima butu patvarkyt... ar labai trukdo kad galva kerta kitas krantas?

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 13 liepos 2011 - 07:42
QUOTE(levap85 @ 2011 07 13, 07:35)
Is viso man visur truksta fokuso. Cia liga? Pagydoma?
As rimtai...
unsure.gif

Man irgi tragedija. Bet šis dalykas dar nieko. Tragedija yra baltas dangus. Net RAW'as nepadeda, atrodo nenatūraliai. Dabar skaitau viską, kas įmanoma apie tai.

QUOTE(vikaPika @ 2011 07 13, 07:38)
ar gali but kad su trailu actionai neveikia? tiesiog nerandu ju ten kur jie turetu buti... ar kazka turiu daryt kad jie atsirastu...? pas mane MB net nera
Maniau ten stebuklas tie action'ai, o čia lygiai tas pats ką pats darai fotošopu. Na, gal ir įdomu pabandyti arba pažiūrėti kaip kiti dirba smile.gif

Dėl nuotraukas. Mėlynuoja, fokusas neaišku kur 4u.gif Užpakalys nukirptas, o kitoj pusėj palikta. Nors čia mizeris, su prieš tai minėtais dalykais. Nuotaika patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 08:03
bandyt nuklonuot ta kranta?
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 13, 08:03)
bandyt nuklonuot ta kranta?

Kokį krantą? g.gif Ten kur viršuj? Mano manymu - tikrai ne. Tik tai slopina išdegusio dangaus negrožį biggrin.gif O ir šiaip, pavargsi nuo gyvenimo, jei taip žaisi su visom nuotraukom. Nors vardan praktikos įdomu smile.gif Tik šiam atvejui reikia didelės patirties, - aš nesugebėčiau prie veido niekaip normaliai sutvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 08:11
kranto neliesciau
Atsakyti
Sveikos,

vakar dukra kiek pafotkinau. ziuredama fotike tiek dziaugiaus tiek dziaugiaus, bet i kompa sukelus dziaugsmas dingo verysad.gif

padege, ane doh.gif dedu netvarkytas blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 13 liepos 2011 - 08:50
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 00:35)

user posted image

Man šita labai graži, tik tas stiebas trukdo...

QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 01:45)

Dek;)

Apart techninės pusės, dzin, daug ko nežinom kaip ten su ta saule ar reflektoriais elgtis, suprantama,nebėda.. Bet va tas lenciūgas ant kaklo ir per pilvą iš kilpučių plyštančios sagos, čia jau fotografo ****'up'as. Manau tokius dalykus mes privalom sužiūrėt.. Aišku, gal čia skonis, bet man ta geležinė grandinė ir aukso spalvos pieva- labai pjaunasi.. Marškinukus irgi laisvesnius reikėjo pasiūlyt apsirengti.. Juk jei yra pilvukas, galima jį užmaskuot, o čia, man asmeniškai akis bado smile.gif Va kaip griežtai aš čia. Bet nepiktai jokiais būdais, ok?

QUOTE(hazelnut @ 2011 07 13, 07:37)
Laukine,

Gal ir Tu esi mano angelas sargas? Yra čia keli mano angelai.. Vis nebūna, bet pačiu svarbiausiu metu tik pist ir pasako ko man mirtinai reik smile.gif
Ačiū Tau labai. Viską pasidariau.. Niekaip neradau vakar to linko..
Atsakyti
Vos spėju jus skaityt per darbus ir reikalus.. doh.gif pakomentuosiu foto truputį vėliau, o kol kas ateinu su tokiu mergytės portretuku kritikai:

user posted image

Daugiau šios mergytės foto: FLICKR gal galit padėti tenais apsispręsti dėl JB ir spalvotų variantų blush2.gif ? ir šiaip klaidas jei susakytumėt būtų smagu....save audžiu už centravimą...kažkaip visur tekšt tekšt centre modeliukus pyškinu ir tik paskui gailiuos doh.gif jau kaip liga doh.gif
Atsakyti
merginos, kas per mada publikuoti netvarkytas nuotraukas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2011 07 13, 08:50)
Sveikos,

vakar dukra kiek pafotkinau. ziuredama fotike tiek dziaugiaus tiek dziaugiaus, bet i kompa sukelus dziaugsmas dingo verysad.gif

padege, ane doh.gif  dedu netvarkytas  blush2.gif

padegę, bet jei raw, tai gal ir pataisoma.. tos guminės basankės netinka prie tokios suknelės.. gražiau basomis žiūrėtųsi.. aišku spalvas reiktų patvarkyt, kad "šviežesnės" tokios būtų.
Papildyta:
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 13, 07:41)
Niekas netvarkyta, noriu patarimu kaip galima butu patvarkyt... ar labai trukdo kad galva kerta kitas krantas?

man tai čia ne kitas krantas labiausiai trukdo, o tai, kad tos moters tokioj tamsoj nesimato beveik... veidas vos ne juodas.. jei turi raw, tvarkyk, ir dėk iš naujo
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 10:37)
padegę, bet jei raw, tai gal ir pataisoma.. tos guminės basankės netinka prie tokios suknelės.. gražiau basomis žiūrėtųsi.. aišku spalvas reiktų patvarkyt, kad "šviežesnės" tokios būtų.

Aciu 4u.gif
ne raw, fotkinu muiline verysad.gif
del apavo zinau, bet damute niekaip nesutiko nusiau doh.gif
pabandysiu su spalvom pazaist 4u.gif
Atsakyti