Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

HELP HELP HELP

pas mane nuotraukos DSC formatu isikele i kompa. kaip padaryt kad jas ps atidarytu kaip raw???? taip tikejausi siandien patvarkyti... parduotos zemes
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 12, 23:21)
Cia pasiskaityk.Nezinau ar padeda,nes nesu bandzius blush2.gif
Cia

Ai, aš skeptiškai pažiūrėjau, norėjau greitai ir paprastai laugh.gif Pabandžiau ir patiko. Ačiū smile.gif
Papildyta:
Balsuojam 4u.gif

user posted image

skylutę ant peties klonuosiu, jei kas pastebėsit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 00:16
Labas visiem kas dar nemiega,

gal ir mano viena nuotraukyte kritikai priimsit? Namu darbus pristatysiu, dabar jau fotikas kelionen supakuotas, visus esu jau bandzius, beveik visi beveik pavyko, tik neprisiruosiau ikelt. Skoloj neliksiu sito. Tai ta nuotraukyte mano:
user posted image

Pandres mergytes j/b labai patiko, o kitos - akys nuslydo tolyn ax.gif

Gal kas galetu zmoniu kalba paaiskint, ka reiskia vinjetavimas? 4u.gif

Rg, as uz ryskesne, noretusi dar ryzesnes plauku spalvos, labai grazu raudonplaukes zaliam ir zydram fone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 12, 23:32)
tai ar uzskaitot 3ND ax.gif ?

taip drinks_cheers.gif užskaitau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 00:15)
Ai, aš skeptiškai pažiūrėjau, norėjau greitai ir paprastai laugh.gif Pabandžiau ir patiko. Ačiū  smile.gif
Papildyta:
Balsuojam  4u.gif

user posted image

kad abi geros :Dnet nežinau kuri geiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2011 07 13, 00:20)

gal ir mano viena nuotraukyte kritikai priimsit? Namu darbus pristatysiu, dabar jau fotikas kelionen supakuotas, visus esu jau bandzius, beveik visi beveik pavyko, tik neprisiruosiau ikelt. Skoloj neliksiu sito. Tai ta nuotraukyte mano:

Pandres mergytes j/b labai patiko, o kitos - akys nuslydo tolyn  ax.gif

Gal kas galetu zmoniu kalba paaiskint, ka reiskia vinjetavimas?  4u.gif

Rg, as uz ryskesne, noretusi dar ryzesnes plauku spalvos, labai grazu raudonplaukes zaliam ir zydram fone  thumbup.gif

per daug įspraustas tas vaikutis, trūkta erdvės, trūksta ryškumo- fokusas kažkur į virves nušokęs g.gif spalvinis spremdimas įdomus bigsmile.gif tik gal kiek per sodri ta raudona 4u.gif
Atsakyti
Svajone, dėl šitos pirmos nuotraukos... Nu nėra kaip. Vaikai kaip vijurkai buvo, o laiko turėjom minimaliai. Tai jau taip išėjo... Va, dabar įdėjau 2 patvarkytas jau, ačiū, vienintele, už pastebėjimą.

user posted image

O antrosios domina kadravimas. Kaip kirptumėt? Man taip visai tinka, bet kadangi fotografavau iš viršaus, gal galima kažkaip "patvarkyti" kerpant nuotraukytę? Ar palikti jau tokią dovanų šeimynai.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2011 07 13, 00:20)

gal ir mano viena nuotraukyte kritikai priimsit?

Gal kas galetu zmoniu kalba paaiskint, ka reiskia vinjetavimas?  4u.gif

Rg, as uz ryskesne, noretusi dar ryzesnes plauku spalvos, labai grazu raudonplaukes zaliam ir zydram fone  thumbup.gif

Na, ji nėra ryža, tai dirbtinai nedarysiu biggrin.gif Ačiū smile.gif

Man taip taip pat visai patinka Tavo nuotraukos spalvos, tačiau be fokuso - ne. Žinote visai madinga nefokusas, kiek mačiau kūdroj lotuliukas.gif biggrin.gif Bet kažkaip iš pradžiamokslių fokuso reiktų reikalauti biggrin.gif 4u.gif

Vinjetavimas - kai kraštai, pavyzdžiui, pajuodę, patamsėję, dažniausiai (jei neklystu) tai pigių objektyvų bėda arba nekokybiškų objektyvų bėda. Tačiau tai kartais daroma dirbtinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 liepos 2011 - 00:30
Aciu aciu aciu uz komentarus 4u.gif

ir uz paaiskinima 4u.gif

labos

merginos, gal dar galetumet atsakyt ar cia kazkokia yra technika kai nufotografuojami saules "spinduliai" ar tokie kaip atspindziai; ar reikia kazkokiu konkreciu kampu i saule but, ar turet konkrecia fototechnika, ar tik atsitiktinumas gali toki grozi sukurt? smile.gif nu keletas pvz ka turiu omeny
http://www.flickr.co...iie/4693077663/
http://www.flickr.co...kis/2680954855/
http://www.flickr.co...ucky/2827558609
http://www.flickr.co...cky/4947952545/
http://www.flickr.co...iie/4293774148/
Atsakyti
Akashos darbai uzbure mane....nu yra zmoniu su talentu ir be dideliu mokslu....

QUOTE(paprasta @ 2011 07 12, 22:43)
ši man labai labai- net pačiai keista- vis grįžtu pažiūrėt- labai 4u.gif

Atnešu portretuką mergaitės

Kaip svelnu ir grazu!Labai!

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 00:46)
Nori grubaus komentaro ar jokio?

Dek;)

QUOTE(fotolama @ 2011 07 13, 00:52)
Fotografuojant taip, kai iš nugaros šviečia saulė reikia pasinaudoti arba reflektoriumi, arba blykste. Nes dabar labai jau nekontrastingas veidas.

Aciu Jums;) Lyg ir zinau sia taisykle,bet...Sis forumas man ivare baime blykstei,o reflektoriaus dar
neturiu;) laugh.gif

rG,as rasiau apie isdegusi dangu....ale,ziuriu nera ten mano pakeitimu,nors raso, kad zinute buvo redaguota.Tai kazka supainiojo SM!rasiau,kad baisiai isdeges dangus nuotraukoje pries saule,gal vertetu ji nukirpti?
Zodziu,tavo pirmas ikeltas foto,tai rinkciausi pirmaja,ji siltesniu atspalviu(megstu siluma) bet...jei sakei,kad tai nuryzina modeliuka,o ji tokia nera,tai rinkis kuris lb atitinka tikraji vaizda gal....del
kitu nuotrauku,atrodo liuksiskai!Tas iremintas mergaites veidas su zolemis man ziurisi visai
smagiai!O antraja irgi taip palikciau,man nekliuna jokie kadravimai;)Vat kokia as gera pries
miega;) Saldziu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 13 liepos 2011 - 01:59
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 01:15)

Balsuojam  4u.gif

As uz pirma. Man antra per blanki. O skylute jei ta nuo liemenuko, gali ir neklonuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis galvoju del tu pozu... nu kaip paciai pamatyt kada gerai, o kada ne? biggrin.gif dar laiko turi praeit, dar suaugt fotografijoj turiu ar kaip? nu ***** man tikrai grazu doh.gif ok, einu sleptis ax.gif

Tiesa, Akasha, antra nuotrauka nereali. Dar viena grazuole is SM smile.gif tik pirmoj nuotraukoj, suprantu, kad is virsaus fotografuota, bet man vistiek galva atrodo neproporcingai didele ir kaip prilipdyta. atsiprasau, kad taip grubiai parasiau mirksiukas.gif

paprasta, zavus portretukas, sviesa, spalvos, fantastika bigsmile.gif

RG, pirmas mergytes portretukas labai labai wub.gif tik tas keliukas kliudo. antros turbut nekirpciau, nes norisi ir erdves zvilgsniui ir nesinori tu geliu apkirpt g.gif

Pandre, kokia sauni seimyna bigsmile.gif labiausiai istrigo tevelio laikancio vaikiuka ant ranku foto. man geriausiai ziurisi spalvota wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 13 liepos 2011 - 07:28
Dėkui už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Atsikeliau 3 ryto, vaziavau i klaipeda pasiimti modelio. Mergaite pramiegojo. Reikejo laukt. Galu gale susitikom. Vietoj karkles teko vaziuoti i sventaja(nes dar viena fs jos lauke). Is rytines saules aisku nelabai kas liko... FS prie juros. Paskubomis bet visai smagiai. O dabar man atrodo, kad visur truksta fokuso verysad.gif Is viso man visur truksta fokuso. Cia liga? Pagydoma?
As rimtai...
unsure.gif
Atsakyti
Laukine, čia Plumerija apie AdBlock rašė
Atsakyti