tai ar uzskaitot 3ND ?
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 00:19)
Pirmoji super... Antros kvadratinis kadravimas patiko labiau
Aciukas!
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 00:19)
mergytė ta labai žinok
berniukas su tėveliu spalvotam kvadrate geriausiai žiūrisi bet kokios jų abiejų šyyyyypsenos fainai
berniukas su tėveliu spalvotam kvadrate geriausiai žiūrisi bet kokios jų abiejų šyyyyypsenos fainai
Aciu, Svajone
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 00:20)
Vuo, pandre, kartais nemaloniai jaučiuosi, kad Tave ignoruoju, bet dabar jė jė, sakau - pirmoji pasakiška O kaip spalvota?
Tiesa, - man ne per pilka gaila dangus isdeges....gal kirpti ji lauk?
Tiesa, - man ne per pilka gaila dangus isdeges....gal kirpti ji lauk?
Acius, rG Na, nera ko nemaloniai jaustis..jei darbai neatrodo verti komentaru, ar siaip nera upo ir noro, taigi nereikia verstis per galva ir bandyti visas/us komentuoti...juk istringa stipriausi darbai, kurie labiausiai patinka ar suzavi iva tokius ir komentuojam...nors...tu daug padedi pradedantiesiem ir uzvedi ant kelio...
na, ziuriu, kad is to lauko nieko padabno nera...idesiu viena, ale stiklas ne kazi kokio svarumo buvo
kaip spalvos?
Pandre- pirmoji tikrai labai grazi
Jetau greiciau ta mano pana kasas auginasi,nu noriu tokiu fotkiu ir as
Jetau greiciau ta mano pana kasas auginasi,nu noriu tokiu fotkiu ir as
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 00:18)
Nera linko.. Ten i kazkoki puslapi reikejo eit.. Na, gal dar kas parasys.. Fe, kaip nemiela be LT raidziu rasyti
Čia veiksmas vyksta Firefox naršyklėje. Susirandam taip:
einam naršyklėje į firefox skyrių, ten spaudžiam add-ons;
į paiešką įvedam "adblock plus 1.3.9";
susiinstaliuojam ir perkraunam naršyklę. Atsidaro tie patys langai, kurie buvo, jei kur buvai naršius instaliavimo metu.
-------
Pandre, man labiausiai patiko kadras upelyje. Pasakiškas.
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 23:35)
kaip spalvos?
Nori grubaus komentaro ar jokio?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 00:02)
Klausimas: kas dejote ta blokavimo programele reklamoms, gal galite pakartoti.. Naujam kompe vel pasipyle tie baneriai, ziauriai erzina, gal jei nesunku, kas isisaugojote linka... Buciau labai dekinga..
Visų pirma, reikia naudoti firefox. Tada einame ir instaliuojame AdBlock iš čia:
http://adblockplus.org/en/
Tiesa, iki pilnos laimės naudojant LT puslapius, neužtenka pateikiamų subscriptions, reikia dar ir vietinius reklamdavius užbaninti.
Dalyja - tikiuosi su jaunaisiais pavyko susitarti neduoti zaliu kad ru....lauksiu tavo foto
QUOTE(Ka @ 2011 07 12, 23:44)
Čia veiksmas vyksta Firefox naršyklėje. Susirandam taip:
susiinstaliuojam ir perkraunam naršyklę. Atsidaro tie patys langai, kurie buvo, jei kur buvai naršius instaliavimo metu.
Neranda man to adblock plus 1.3.9 narsykle.. Pamenu kazkas mete tik linka, eit i puslapi, tada kazka paspaust ir viskas veike.. Tik blyn, nepamenu kas rase
QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 00:35)
Fotografuojant taip, kai iš nugaros šviečia saulė reikia pasinaudoti arba reflektoriumi, arba blykste. Nes dabar labai jau nekontrastingas veidas.
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 23:35)
Aš nerašiau nieko apie išdegusį dangų, kažkas toj žinutėj susimaišė
Žodžiu, labai graži nuotraukytė
O aš kenčiu dėl balto dangaus. Mane žudo baltas dangus. Nebegaliu, pusę nuotraukų sugadina
QUOTE(fotolama @ 2011 07 12, 23:48)
Visų pirma, reikia naudoti firefox. Tada einame ir instaliuojame AdBlock iš čia:
Tiesa, iki pilnos laimės naudojant LT puslapius, neužtenka pateikiamų subscriptions, reikia dar ir vietinius reklamdavius užbaninti.
Jo as su mozila. Va ten kur buvo tas linkas kazkieno, man asmeniskai uzblokavo puikiai visus LT banerius ir issokancias reklamas..
Bet suinstaliavau pagal sita linka irgi ta add block. Aciu, fotolama.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 00:53)
Jo as su mozila. Va ten kur buvo tas linkas kazkieno, man asmeniskai uzblokavo puikiai visus LT banerius ir issokancias reklamas..
Ir be išsokančių reklamų bei banerių, yra dar ir nematomų informacijos rinkimo skriptų, kurie dažnai labai stabdo puslapių užkrovimą.
Reikėtų dar prisidėti tokius filtrus:
||gemius.pl
|http://www.supermama.lt/xgemius.js
||adform.net^
||google-analytics.com^
||adnet.lt^