Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tai ar uzskaitot 3ND ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 00:19)
Pirmoji super... Antros kvadratinis kadravimas patiko labiau smile.gif

Aciukas!
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 13, 00:19)
mergytė ta labai žinok  wub.gif

berniukas su tėveliu spalvotam kvadrate geriausiai žiūrisi smile.gif bet kokios jų abiejų šyyyyypsenos  bigsmile.gif  fainai  4u.gif

Aciu, Svajone 4u.gif
QUOTE(rG @ 2011 07 13, 00:20)
Vuo, pandre, kartais nemaloniai jaučiuosi, kad Tave ignoruoju, bet dabar jė jė, sakau - pirmoji pasakiška  wub.gif  O kaip spalvota?

Tiesa, - man ne per pilka smile.gif gaila dangus isdeges....gal kirpti ji lauk?

Acius, rG 4u.gif Na, nera ko nemaloniai jaustis..jei darbai neatrodo verti komentaru, ar siaip nera upo ir noro, taigi nereikia verstis per galva ir bandyti visas/us komentuoti...juk istringa stipriausi darbai, kurie labiausiai patinka ar suzavi mirksiukas.gif iva tokius ir komentuojam...nors...tu daug padedi pradedantiesiem ir uzvedi ant kelio...

na, ziuriu, kad is to lauko nieko padabno nera...idesiu viena, ale stiklas ne kazi kokio svarumo buvo blush2.gif doh.gif
kaip spalvos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 12 liepos 2011 - 23:38
Pandre- pirmoji tikrai labai grazi wub.gif
Jetau greiciau ta mano pana kasas auginasi,nu noriu tokiu fotkiu ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 00:18)
Nera linko.. Ten i kazkoki puslapi reikejo eit.. Na, gal dar kas parasys.. Fe, kaip nemiela be LT raidziu rasyti  blink.gif

Čia veiksmas vyksta Firefox naršyklėje. smile.gif Susirandam taip:
einam naršyklėje į firefox skyrių, ten spaudžiam add-ons;
į paiešką įvedam "adblock plus 1.3.9";
susiinstaliuojam ir perkraunam naršyklę. Atsidaro tie patys langai, kurie buvo, jei kur buvai naršius instaliavimo metu. smile.gif
-------
Pandre, man labiausiai patiko kadras upelyje. wub.gif Pasakiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 liepos 2011 - 23:45
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 23:35)

kaip spalvos?

Nori grubaus komentaro ar jokio?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 00:02)
Klausimas: kas dejote ta blokavimo programele reklamoms, gal galite pakartoti.. Naujam kompe vel pasipyle tie baneriai, ziauriai erzina, gal jei nesunku, kas isisaugojote linka... Buciau labai dekinga..

Visų pirma, reikia naudoti firefox. Tada einame ir instaliuojame AdBlock iš čia:
http://adblockplus.org/en/

Tiesa, iki pilnos laimės naudojant LT puslapius, neužtenka pateikiamų subscriptions, reikia dar ir vietinius reklamdavius užbaninti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 12 liepos 2011 - 23:50
Dalyja - tikiuosi su jaunaisiais pavyko susitarti neduoti zaliu kad biggrin.gif ru....lauksiu tavo foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 12, 23:44)
Čia veiksmas vyksta Firefox naršyklėje.  smile.gif  Susirandam taip:
einam naršyklėje į firefox skyrių, ten spaudžiam add-ons;
į paiešką įvedam "adblock plus 1.3.9";
susiinstaliuojam ir perkraunam naršyklę. Atsidaro tie patys langai, kurie buvo, jei kur buvai naršius instaliavimo metu.  smile.gif

Neranda man to adblock plus 1.3.9 narsykle.. unsure.gif Pamenu kazkas mete tik linka, eit i puslapi, tada kazka paspaust ir viskas veike.. Tik blyn, nepamenu kas rase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 13, 00:35)
kaip spalvos?
user posted image

Fotografuojant taip, kai iš nugaros šviečia saulė reikia pasinaudoti arba reflektoriumi, arba blykste. Nes dabar labai jau nekontrastingas veidas.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 23:35)

Aš nerašiau nieko apie išdegusį dangų, kažkas toj žinutėj susimaišė hihihi.gif

Žodžiu, labai graži nuotraukytė 4u.gif

O aš kenčiu dėl balto dangaus. Mane žudo baltas dangus. Nebegaliu, pusę nuotraukų sugadina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 liepos 2011 - 23:54
QUOTE(fotolama @ 2011 07 12, 23:48)
Visų pirma, reikia naudoti firefox. Tada einame ir instaliuojame AdBlock iš čia:
http://adblockplus.org/en/

Tiesa, iki pilnos laimės naudojant LT puslapius, neužtenka pateikiamų subscriptions, reikia dar ir vietinius reklamdavius užbaninti.

Jo as su mozila. Va ten kur buvo tas linkas kazkieno, man asmeniskai uzblokavo puikiai visus LT banerius ir issokancias reklamas..
Bet suinstaliavau pagal sita linka irgi ta add block. Aciu, fotolama.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 13, 00:53)
Jo as su mozila. Va ten kur buvo tas linkas kazkieno, man asmeniskai uzblokavo puikiai visus LT banerius ir issokancias reklamas..

Ir be išsokančių reklamų bei banerių, yra dar ir nematomų informacijos rinkimo skriptų, kurie dažnai labai stabdo puslapių užkrovimą.

Reikėtų dar prisidėti tokius filtrus:
||gemius.pl
|http://www.supermama.lt/xgemius.js
||adform.net^
||google-analytics.com^
||adnet.lt^
Atsakyti