Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zodziu,esu strigusi 27 psl sios temutes, nieko nuo tos vietos neskaiciau doh.gif busy busy busy, realy busy doh.gif tvarkau nuotraukas po labai, labai, laaaaabai truputeli doh.gif Vis dar is tu kalnu kur anksciau dejau..aciu Die baigiau jau jas, tai bus pora is tos pacios keliones laukuose kelios, prie kuriu labai noriu pabandyti prisiliesti kuo greiciau ir ideti jusu teismui...idoku kaip mano ekspromtines jums atrodys...na, bet tai kiek veleliau gal ryt ar poryt bus sutvarkyta...o dabar dedu is kalnu kalneliu....
sakykit visa ka tik matot ne taip,o gal ka ir taip biggrin.gif
mano panele...ar ne per pilka?

user posted image

o va sitoje baisiai noretusi suzinoti kaip del kadravimo? Kaip geriau kirpti? Palikti kaip yra , kaip sitoje?

user posted image

ar pakirpti kaip sitoje?

user posted image

ar dar geriau kirpti kaip sitoje? Cia kitas kadras kiek, bet realiai beveik dvynys biggrin.gif

user posted image

ir ar visose jose netrugdo ta juoda duobe uz vyryskio galvos...j/b netgi ji susilieja su jo galva, kaip jums tai? Ir is vis kaip pats fotografavimo kampas? Neidomus ar 50/50 g.gif
Atsakyti
Labukas,

As ale trumpai atostogauju,rasau is mobilaus,tai trumpai...

Akasha jau rasiau bet dar karta pasikartosiu- nuostabios foto nuostabios merginos

Paprasta - grazu

Dar kazkaip istrigo foto su nulinkusiu medziu fonu,patiko

O as ilsiuosi nuo skaitmenos ,turiu juostinuka ir kai tik vaikai nebega,nerekia ar kitaip manes nelinksmina tai bandau uzfiksuoti musu atostogas blush2.gif

Dabar klausimas,cia gal Akasha tau daugiau, eksponometras neveikia,tai as is patirties nustatau islaikymus..bet gal gali man patarti koki islaikyma labai sauleta diena,debesuota ir naktii parinkti,na tarkim f visuose atvejuose f2 .
Aciu labai! Ir uz fotoparata taip pat
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 12, 19:52)

Noriu paklausti Akashos biggrin.gif Mačiau, kad prisijungei prieš 1,5 m. maždaug, gal daugiau, tiksliai nepamenu. Bet juk nebuvai visai žalia? Man įdomu kiek reikia laiko techninius dalykus suvokti, suprasti ne tik tuo užsiimant, bet ir gyvenant gyvenimą biggrin.gif

Sedziu prie naujo kompo tai be LT raidziu kolkas.. Ipratau su jomis, tai baisiai sunku rasyti sveplai.. Bet. Norejau tik pasakyti, kad ne visada lemia laiko klausimas, as pvz kad ir kiek metu besedeciau (aktyviau domiuosi nuo lapkricio)- niekaip nesuprantu technines informacijos, todel man matyt to laiko prireikia daugiau, nes technine info suprantu tik per praktika.. Labai priklauso nuo zmogaus "pakraipos"..

QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 22:17)
Nerealus skundas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano nuomone- fotografas turejo teise parasyti skunda apie tokiu klientus, rasancius panasaus pobudzio skundus. Suprask: pinigu neturejom/nenorejom fotografui isleist, bet va foto tai tikejomes gauti profesionalo biggrin.gif Juokinga net graudu. Kas keisciausia, i Gariunus vaziuodami apsipirkt, nesitikime isigyti aukstos kokybes prekiu, bet va fotografa samdydami uz pigiai, tikimes profo paslaugu.. Apgailetina.

Klausimas: kas dejote ta blokavimo programele reklamoms, gal galite pakartoti.. Naujam kompe vel pasipyle tie baneriai, ziauriai erzina, gal jei nesunku, kas isisaugojote linka... Buciau labai dekinga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 liepos 2011 - 23:04
Gražuuu, paprasta wub.gif

Klausimas. Kaip panaikinti veido blizgesį unsure.gif
Kritikinių nebėr, aš galvoju biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 12, 23:02)
Klausimas: kas dejote ta blokavimo programele reklamoms, gal galite pakartoti.. Naujam kompe vel pasipyle tie baneriai, ziauriai erzina, gal jei nesunku, kas isisaugojote linka... Buciau labai dekinga..

Ryt pasakyčiau, vyrs jau miega. Neatsimenu tų laikų, kada su reklamom buvau biggrin.gif matyt kai kompo neturėjau biggrin.gif
Ai, radau, pas mane tokia
user posted image

O, kad pas tave vis atsiranda, gal tu kokią laikiną įsimeti ar vis spaudai? Niekad nieko nespaudau, gyvenu ramiai be reklamų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 liepos 2011 - 23:17
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 13, 00:00)
Labukas,

As ale trumpai atostogauju,rasau is mobilaus,tai trumpai...

Akasha jau rasiau bet dar karta pasikartosiu- nuostabios foto nuostabios merginos

Paprasta - grazu

Dar kazkaip istrigo foto su nulinkusiu medziu fonu,patiko

O as ilsiuosi nuo skaitmenos ,turiu juostinuka ir kai tik vaikai nebega,nerekia ar kitaip manes nelinksmina tai bandau uzfiksuoti musu atostogas  blush2.gif

Dabar klausimas,cia gal Akasha tau daugiau, eksponometras neveikia,tai as is patirties nustatau islaikymus..bet gal gali man patarti koki islaikyma labai sauleta diena,debesuota ir naktii parinkti,na tarkim f visuose atvejuose f2 .
Aciu labai! Ir uz fotoparata taip pat

Zinok jei tikrai saulekaitoj ir veidai sauleje, tai teks prisukineti diafragma iki kokiu 8, nes kitaip perdegs... jei seselyje, tai 125-250 su siektiek saules 500, su atvida diafragma...vakare jau kitokie islaikymai gali ir 1/60 buti , jei tamsiau, tai ir maziau...jei pries saule fotografuoji ir veidai seselyje, vel gi stenkis kaip sesekyje nustatineti... pasistenk pajausti ir is akies primetineti kiek ko reikia.. ;)debesuota diena vel gi nuo debesuotumo priklauso, buna tamsai apsiniaukes dangus ir normaliai... jei normaliai tai 250-500, jei tamsiau, tai kaip seselyje...O
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 12, 23:15)

Ai, radau, pas mane tokia
user posted image

Nera linko.. Ten i kazkoki puslapi reikejo eit.. Na, gal dar kas parasys.. Fe, kaip nemiela be LT raidziu rasyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 23:54)
Zodziu,esu strigusi 27 psl sios temutes, nieko nuo tos vietos neskaiciau doh.gif busy busy busy, realy busy doh.gif tvarkau nuotraukas po labai, labai, laaaaabai truputeli doh.gif Vis dar is tu kalnu kur anksciau dejau..aciu Die baigiau jau jas, tai bus pora is tos pacios keliones laukuose kelios, prie kuriu labai noriu pabandyti prisiliesti kuo greiciau ir ideti jusu teismui...idoku kaip mano ekspromtines jums atrodys...na, bet tai kiek veleliau gal ryt ar poryt bus sutvarkyta...o dabar dedu is kalnu kalneliu....
sakykit visa ka tik matot ne taip,o gal ka ir taip biggrin.gif

ir ar visose jose netrugdo ta juoda duobe uz vyryskio galvos...j/b netgi ji susilieja su jo galva, kaip jums tai? Ir is vis kaip pats fotografavimo kampas? Neidomus ar 50/50 g.gif

Pirmoji super... Antros kvadratinis kadravimas patiko labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 22:54)

mergytė ta labai žinok wub.gif

berniukas su tėveliu spalvotam kvadrate geriausiai žiūrisi smile.gif bet kokios jų abiejų šyyyyypsenos bigsmile.gif fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 12, 22:54)

Vuo, pandre, kartais nemaloniai jaučiuosi, kad Tave ignoruoju, bet dabar jė jė, sakau - pirmoji pasakiška wub.gif O kaip spalvota?

Tiesa, - man ne per pilka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 12, 22:15)

Klausimas. Kaip panaikinti veido blizgesį  unsure.gif

Cia pasiskaityk.Nezinau ar padeda,nes nesu bandzius blush2.gif
Cia
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 12, 23:15)

3X2 pirmąją daryčiau, nes ta koja prie veido man ten nelabai kažkaip g.gif labai graži mergaitė,graži šviesa, fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 13, 00:16)
Zinok jei tikrai saulekaitoj ir veidai sauleje, tai teks prisukineti diafragma iki kokiu 8, nes kitaip perdegs... jei seselyje, tai 125-250 su siektiek saules 500, su atvida diafragma...vakare jau kitokie islaikymai gali ir 1/60 buti , jei tamsiau, tai ir maziau...jei pries saule fotografuoji ir veidai seselyje, vel gi stenkis kaip sesekyje nustatineti... pasistenk pajausti ir is akies primetineti kiek ko unsure.gif  unsure.gif  reikia.. ;)debesuota diena vel gi nuo debesuotumo priklauso, buna tamsai apsiniaukes dangus ir normaliai... jei normaliai tai 250-500, jei tamsiau, tai kaip seselyje...O
G

Aciu labai, na panasiai fotkinau,tai tikiuosi nors keliu geru kadru doh.gif

Pradejot kalbeti kas kada prisijunge,paziurejau ir as, ir OMG, balandzio menesi,o atrodo kad jau minimum metus fotkinu ,na taip jauciuosi kai i rankas fotika pasiimu doh.gif na gal cia delto,kad daug fotkinu g.gif bet aisku apie pacia technika tikria nenusimanau daug
Atsakyti