Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 12, 18:43)
na šiaip tūksta abiejų rankyčių smile.gif ir nepatiko fotografavimo kampas, norėtųsi iš žemiau, kad būtų fotografuota, nes dabar pakaušis atima daug dėmesio.. tai gal kirpt net gi ties ta vieta reiktų ir kvadratą daryt  g.gif labai gražiai šviesa krinta  4u.gif
aij nea, kvadratas nesigaus...

Šiaip iš pradžių norėjau akcentuot būtent plaukučių ir jų garbanotumą, o paskui pradėjau taikyt į blakstienas doh.gif žodžiu...

Gavau leidimą publikuot jaunųjų nuotraukas ax.gif blush2.gif , bet liepė dėt tik GRAŽIAS lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 20:46)
Na ir as atnesu keleta... Zinau zinau, kad tie labai uz nugaros trukdo... bet tuo tarpu kazkaip ju nepastebejau sad.gif

Ir dar medium formata ciupinejau... Negaliu kaip vel uzsimaniau  blush2.gif  wub.gif  Noriu noriu noriu, bet reikes palaukti  doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Na labai labai labai gražu, o ypač spalvos, net seilės tysta mirksiukas.gif Dar dedi kokius nustatymus?
Paskutinioji su tuo medium daryta? O kokia juostelę naudojai? ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
merginos, kaip toks koliazas? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 20:46)
Sakyciau, kad per pilkas vertimas...

vertimas tai ne mano buvo,as tik pasviesinau ax.gif

O Maggie tavo nuotraukose tai stulbinanti,niu labai jau patinka thumbup.gif

o kaip si?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 12, 20:55)

nu nelabai.. labai blankus j/b, ir nuotraukos beveik vienodos į koliažą sudėtos..
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 20:56)
vertimas tai ne mano buvo,as tik pasviesinau ax.gif

o kaip si? 

labaiiiiii wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 12, 21:26)
NU LABAI.............  rolleyes.gif  man tavo darbai visad maloniai susižiūri  bigsmile.gif ypač antroji, KUL išvis.........

o su kokiu skaneriu skanuoji? taip viskas gražu, detalu  g.gif  čia skaneris koks paturbintas ar prie PS daug sedi?

Dekui... Skanuoju su paprastuciu Epson V500... na prie ps faktiskai tik spalvas ir kontrastu spareguliuoju... O detalumo, tai tiesiog teisingas fokusas manau....

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 12, 21:53)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Na labai labai labai gražu, o ypač spalvos, net seilės tysta  mirksiukas.gif Dar dedi kokius nustatymus?
Paskutinioji su tuo medium daryta? O kokia juostelę naudojai?  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Ta prasme nustatymus? na koreguoju spalvas ir kontrastinguma,,,
Jo paskutinioji su medium daryta, juostele kodak portra VC160

QUOTE(neiste @ 2011 07 12, 21:55)

Kaip ir kazkas minejo per vienodos nuotraukeles... antrajai foto rinkciausi tarkim tik meskuri kurnors sedinti, tada butu idomiau... JB pilkokas...

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 21:56)

o kaip si? 

Maggie nerealus modeliukas... visiems rekomenduoju... Labai grazi ir siaip atsipalaidavusi....

Taviskej siuo atveju truksta desines... Kaireje dangus toks tolygus, kad kaip deme atrodo... gal geriau zaliame fone ziuretusi... o sitoje spalvos man jau patinka smile.gif.... Svelnu...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 22:25)

Ta prasme nustatymus? na koreguoju spalvas  ir kontrastinguma,,,
Jo paskutinioji su medium daryta, juostele kodak portra VC160

Taip taip, ar koreguoji kažkiek spalvas? Gal kokį actioną dedi? ax.gif
Apžiūrėjau flickre mačiau parašyta kokia juosta. Na super spalvytės išgauna! Man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Griztu su pataisytu 2 ND 4u.gif

f4; iso400
user posted image

f7.1; iso400
user posted image

f16; iso400
user posted image

Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 12, 19:46)
Ir dar medium formata ciupinejau... Negaliu kaip vel uzsimaniau  blush2.gif  wub.gif  Noriu noriu noriu, bet reikes palaukti  doh.gif

ši man labai labai- net pačiai keista- vis grįžtu pažiūrėt- labai 4u.gif

Atnešu portretuką mergaitės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 12 liepos 2011 - 21:44
Aš vis dar "atostogose" netas čia letas, tai tik permetu kaip gyvenat
Akasha antra tai labai patiko, spalvos, ryškumas... tokia paprasta bet tuo pačiu paperkanti
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 12, 22:42)

as uzskaitau smile.gif
Atsakyti

Ka manot?

dabar uzskaitau smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 07 12, 22:43)

wow swoon.gif koks grozis
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 12, 22:32)
Taip taip, ar koreguoji kažkiek spalvas? Gal kokį actioną dedi?  ax.gif
Apžiūrėjau flickre mačiau parašyta kokia juosta. Na super spalvytės išgauna! Man patinka  mirksiukas.gif

Na spalvas koreguoti tenka, nes skaneris daznai pagriebia ne taip kaip reikia...Actionu siaip stengiuosi nenaudoti, o jei ir naudiju, tai dalidi actiono arba ti nusiziuriu, kas daryta ir perdarau savaip...
Griztu su pataisytu

Ka manot?

gerai smile.gif
QUOTE(paprasta @ 2011 07 12, 22:43)
ši man labai labai- net pačiai keista- vis grįžtu pažiūrėt- labai 4u.gif

Smagu, kad patiko ir uzkabino :)Na tavo mergaite kaip lelyte... labai spalvos grazios... nezinau ar patinka tas pasukimas galvos... bet fotografavimo kampas is virsaus tai man labai patinka.... smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 07 12, 22:43)
Aš vis dar "atostogose" netas čia letas, tai tik permetu kaip gyvenat
[b]Akasha
antra tai labai patiko, spalvos, ryškumas... tokia paprasta bet tuo pačiu paperkanti

Man irgi tas naturalumas cia liuks... smile.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 12 liepos 2011 - 21:57