Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 16:33)
o cia pasigrozejimui
ka ka,o va geles man sekasi fotkinti lotuliukas.gif

O kritikuot negalima? mirksiukas.gif
Nes man norėtųsi fokuso į viduriuką ax.gif Bet man labai patiko spalvos mirksiukas.gif

O čia aš dedu kritikai:

user posted image

Žinau, jog rankytės trūksta kairėje, o kas be jos dar yra blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 12 liepos 2011 - 15:46
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 12, 16:44)
O kritikuot negalima?  mirksiukas.gif
Nes man norėtųsi fokuso į viduriuką  ax.gif Bet man labai patiko spalvos  mirksiukas.gif

galima galima kritikuoti mirksiukas.gif bet cia fokuso kaip tik tokio ir norejau ax.gif
Atsakyti
Panos, nu neisiminekit Jus tu foto sad.gif atsidarai po dienos tema ir puse foto jau nebera. nesuprantu nei apie ka snekat, nei kas vyksta verysad.gif

aciu uz komentarus mano nuotraukoms wink.gif Ta kuri cia sulauke daugiausiai pagyru, kudroj buvo uzmetyta musmirem biggrin.gif ir dar pasake, kad modelis atrodo taip, lyg noretu nusilengvint ir dairosi tualeto biggrin.gif

Kikirike, man patiko pats pirmas nespalvotas nuotraukos variantas wink.gif kaip sustabdytas kadras is filmo wink.gif

Dalyja, labai noretusi kaires. ir desinej rankute irgi nlb graziai nukirsta.

Zirze, man noretusi erdves tam ziedui. Bet jau spalvos kokios, ryskalas bigsmile.gif
Atsakyti
turiu klausimuka blush2.gif kodel pas mane vis mirksi ISO-Auto informaciniame langelyje, kai tuo tarpu jis yra isjungtas ir keiciamas g.gif as nustatau viena, o jis ima ir savaip padaro. ka pridirbau blush2.gif ?
Atsakyti
jau supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 12, 16:02)
modelis atrodo taip, lyg noretu nusilengvint ir dairosi tualeto  biggrin.gif

Kad ta kūdra man darosi panašį į tualetą su tokiais komentarais...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 12, 16:41)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 12, 17:41)

na kodėl.
Gal neparenkant žodžių išsireiškė, bet tarkim aš kažkuria prasme sutinku su komentaru. Man poza tikrai nepatiko.
Atsakyti
Man tai tikrai nepanašu, kad mergina nori į tualetą, kaip kažkas ten išsireiškė. Man asociacija kilo su vėjo gūsiu, ir ji tą sijoną prilaikė, kad nepakiltų per daug. Na, bet matosi, kad matom skirtingai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 12, 16:33)
nusviesinai,cia galbut buvo vertimas i JB kaltas,jeigu leistum, noreciau prikisti savo nagucius ax.gif

o cia pasigrozejimui
ka ka,o va geles man sekasi fotkinti lotuliukas.gif
user posted image

kaip graazuuu spalvos uii.. bigsmile.gif
Atsakyti
Man poza ir nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 07 12, 17:26)
Man poza ir nepatiko ax.gif

kieno poza? kur? apie ką jūs čia?
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 12, 15:44)
O kritikuot negalima?  mirksiukas.gif
Nes man norėtųsi fokuso į viduriuką  ax.gif Bet man labai patiko spalvos  mirksiukas.gif

O čia aš dedu kritikai:

Žinau, jog rankytės trūksta kairėje, o kas be jos dar yra blogai?

na šiaip tūksta abiejų rankyčių smile.gif ir nepatiko fotografavimo kampas, norėtųsi iš žemiau, kad būtų fotografuota, nes dabar pakaušis atima daug dėmesio.. tai gal kirpt net gi ties ta vieta reiktų ir kvadratą daryt g.gif labai gražiai šviesa krinta 4u.gif
aij nea, kvadratas nesigaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 12 liepos 2011 - 17:44