Nu va ateinu su 1ND i nauja temele.
Ar gerai?
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 08, 18:54)
Deja negerai. Antra ir trečia nesiskiria...
Papildyta:
QUOTE(Enara @ 2011 07 08, 18:58)
Kaip ir gerai
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 08, 18:15)
Yeees!Pagaliau Ačiū Dabar reikia išsiaiškinti 2-ą ND
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 08, 18:54)
negerai
dabar ligu geriau man rodos? ar ne?
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 08, 19:47)
dabar ligu geriau man rodos? ar ne?
Papasakok, kaip darai? Man tas fokusas toks neaiškus, kad 2 ir 3 nuotraukos regis vienodos.
man paciai 2 ir 3 irgi vienodos ligu , nors nebematau jau visai siandien, visa diena kankinuos su tuo fokusavimu.
Gal atstumo gerai nepasirenku, ne taip isdestau?
stengiuos fokusuot i zaisliuko centra. as pasilikus viska ant auto tik palikus kad leistu rinktis fokusavimo taska. stengiuos kad aparatas nesujudetu rankose, nekeiciu padeties nieko. nu bet kazkas netaip ir viskas
stengiuos fokusuot i zaisliuko centra. as pasilikus viska ant auto tik palikus kad leistu rinktis fokusavimo taska. stengiuos kad aparatas nesujudetu rankose, nekeiciu padeties nieko. nu bet kazkas netaip ir viskas
Siūlyčiau perkadravimo būdą pabandyti. Čia http://www.supermama...744893-450.html buvo kalbėta. Ir suprantamai sakyčiau.
ok bandysiu perkadruot.
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 08, 18:56)
man paciai 2 ir 3 irgi vienodos ligu , nors nebematau jau visai siandien, visa diena kankinuos su tuo fokusavimu.
Pazistamas jausmas
As fotografuoju ant A rezimo ir maziausios F ,fokusuoju i centra ir geriau ,kad rankos remtusi i kanors (tam ,kad nesujudetu fotografuojant ) .Siaip as irgi maniau ,kad atstumas nekoks pas mane parinktas ,kad nieko nesigauna ,bet istikro dabar bandziau ir toliau daiktus pastatyti ir arciau ir vistiek gaunas Nenusimink ir nenuleisk ranku ,nes vietiek gausis ! As tai jauciu kokius 4 kartus iskroviau fotikia kol pagaliau gavos
Va ir man issikrove per siandien fotikas . pakrausiu ir vel bandysiu.