Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 12, 00:00)

Paprasta jb man daaaaug grazesne smile.gif Labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 07 12, 00:04)
Paprasta jb man daaaaug grazesne smile.gif Labai patinka  wub.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 23:00)
labai ačiū už komentarą  4u.gif
na,kad ir kiti matytų dedu paprastą jb variantą ir spalvotą:

Man geriau šį kart. Ir spalvota ne prasta mirksiukas.gif Nors ieškočiau gal ir kitokių kadrų. Ir tikrai siūlyčiau sau pasilikti su žaidimais, o jauniesiems siūlyti iš paskutinių dviejų biggrin.gif IMHO biggrin.gif

čia jei kam kils noras pakomentuot nuotrauką beveik be vamzdžio biggrin.gif Man rods padauginau. Tai sakau labos smile.gif Labai ačiū už dėmesį, tik jo dėka tobulinu ką reik ir tikiuos pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 23:14
QUOTE(rG @ 2011 07 12, 00:08)
Man geriau šį kart. Ir spalvota ne prasta  mirksiukas.gif  Nors ieškočiau gal ir kitokių kadrų. Ir tikrai siūlyčiau sau pasilikti su žaidimais, o jauniesiems siūlyti iš paskutinių dviejų  biggrin.gif  IMHO  biggrin.gif

tai jau faktas ,kad žaidimus žaidžiu tik savo smėlio dėžėje, jauniesiems manau to nereikia blush2.gif yra daug visokių kadrų... bet jau čia gi nenešiu visko ,ir beje dar daug reikia tvarkyti... labai ačiū už komentarą 4u.gif
beje tavo foto be vamzdžio,nu man jis ir taip netrukdė, nu bet gal ir geriau be jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 22:08)

čia jei kam kils noras pakomentuot nuotrauką beveik be vamzdžio  biggrin.gif

Laukiau sitos patavrkytos foto.galvojau ar imanoma ten graziai padryti,pasirodo imanoma smile.gif man tai taip daug geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:59)
Neduočiau nė už ką  schmoll.gif  Iš kart pasakiau, kai tariausi (jei dar neapsigalvos), kad duosiu tik sutvarkytas ir užbaigtas ir tikslų skaičių.

Čia ne turgus, neprasidėk. Mandagiai išaiškink esmę.
O kodėl to nori, tikriausiai ir pati supranti. Nori visų šventės akimirkų, o ne tų, kurias kažkas išrinko  mirksiukas.gif  Gal svečių buvo su fotoaparatais?

Na tai va ir aš neduosiu. Tik va nesitariau iš kart , nes fotografuot sutarėm, vestuvių rytą apie 8 val.) ax.gif tai kažką tartis ir apgalvot man nebuvo laiko.

QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 19:09)
pasakyk, kad atiduosi 50 kadru smile.gif kai issideres 200 bus labai laimingi smile.gif

o jei rimtai tai jei turbut bijo, kad atrinksi ne tas kuriose jie atrodo sau grazus. pasakyk, kad issirinkti spasdinimui keliasdesimt is 2000 yra klaikiai sunku, vien perziureti kelis tukstancius jiems truks kelias valanda, jau nekalbant apie issirinkima vykusiu, jie neprivers net istikimaiusiu draugu perziureti VISU nuotrauku! Pasakyk, kad vistik nera visos tobulos nuotraukos, buna daug nepavykusiu kadru, kuriu jiem tikrai nereikia, daug vienodu kadru.
Galu gale fotografo darbas atiduoti sutvarkytas wink.gif
sekmes!

drinks_cheers.gif ir pamėginsiu pasinaudost patarimu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 19:17)
Tam yra pasirasomos sutartys kur aiskiai surasomos visos salygos ax.gif

Čia iki sutarties toli dar buvo, aš ten netikėtai įsisiūliau, o ant galų galo likau pagrindiniu fotografu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 20:20)
  4u.gif o jau jiems daviai sutvarkytus kadrus?

mirksiukas.gif
Ryt vakare važiuoju pas juos.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 12, 00:26)

mirksiukas.gif
Ryt vakare važiuoju pas juos.

manau jie tikrai supras tavo paaiškinimą ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 12, 00:32)
manau jie tikrai supras tavo paaiškinimą ir viskas bus gerai  4u.gif

Labai tikiuosi mirksiukas.gif
O iš tavo dėtų nuotraukų man visgi labiausiai patiko paskutinė spalvota. Tik va man trūksta erdvės. Norėtųsi labiau iš šonų ir truputį apačios daugiau. Na bet čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 12, 00:44)
Labai tikiuosi  mirksiukas.gif
O iš tavo dėtų nuotraukų man visgi labiausiai patiko paskutinė spalvota. Tik va man trūksta erdvės. Norėtųsi labiau iš šonų ir truputį apačios daugiau. Na bet čia mano nuomonė  mirksiukas.gif

aišku,ačiū už nuomonę ax.gif norėjau susikonkcentruoti būtent į emociją, žemiau vėl blaškė kiti daiktai ar dar kas nors.... bet yra aišku ir tokių kadrų blush2.gif
Atsakyti
kikirike man su grūdu labiau patiko fotkė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 12, 00:54)
kikirike man su grūdu labiau patiko fotkė  4u.gif

ačiū labai 4u.gif nors vienas (nu teisingiau du) taškai šiai foto apdirbimui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 11 liepos 2011 - 23:57
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 12, 00:00)
labai ačiū už komentarą  4u.gif
na,kad ir kiti matytų dedu paprastą jb variantą ir spalvotą:

na, as uz j/b. esu grudo myletoja,tai man jis grazu....bet vinjetavimo baisiai nemgstu, nebet labai nezymu ax.gif Uz j/b esu, nes tas raudonas vlaties ar kazko krastas tikrai issiskiria pernelyg g.gif o j/b jis susilieja, bet...bet kartu ir susilieja tie purslai uz ju nugaru.....tai pasidaro grazus fonas, nors cia labiau tinka purslai, kad matytusi jog jie plaukia...bet emocija perfect paavai!Jau tokie isimyleje balandeliai atrodo,kad uch biggrin.gif

rG, grazi fotosesija...man patinka ir portretai gatvese nupyskinti...tokie su dvasia, atrodo cool.gif
Vanilla, Jez koki grazu modeliuka radai blush2.gif kokia razi peciu linija pas ja blush2.gif ir puikus Tavo darbas...toji daugelio ispeikta paskutinioji, tai man modeliukas ten kaip manekenas is vitrinos, na tokia negyva lele atrodo blink.gif blush2.gif bet siaip fotosesija pavydetina mirksiukas.gif

O ka as?! Trejau keleta ekspromtiniu sustojimu laukuose...nuotraukos grynai darytos greituku, nes MB bambekliavo truputeli, kad tik pora kadru ir basta doh.gif tai ikelsiu kuria dienele, kai prisesiu sutvarkyti...Na, kaip taip laiko tam nelieka,nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 12 liepos 2011 - 00:43