Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 07 11, 23:05)
Sveiki 4u.gif

Skaitau ilgai, daug ko nesuprantu, bet laaabai noriu ismokti fotografuoti. Turiu Nikon D5000 su AF-S Nikkor 18-55mm objektyvu. Tikiuosi priimsit ir iskart pateikiu pirma ND, bei laukiu komentaru.

labukas,
prašom jungtis 4u.gif Šitą ND užskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 22:46)
Nea. O kurioj vietoj? Jei kur veidas, tada gal apdirbimu ką pridirbau. Kitur neliečiau.  Na, pabandysiu dar kelis variantus.

aga, veidas. gal sviesinai daug
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 11, 22:14)
aga, veidas. gal sviesinai daug

Velnias, nedaug... va dar vienas variantas. Bet einu padaryt visai veido neliesdama. Aš jaučiu to clarity primaigiau, nežinau ką jis reiškia biggrin.gif
Atsakyti
na ką dedu dar vieną kritikai... na aišku turbūt laukiu daugiausiai komentarų (turbūt ir pomidorų lotuliukas.gif ) apdirbimui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 11 liepos 2011 - 22:26
mergaites, k azkuri raset issamiai kaip ps sviersint tamsint ir pan raw formatu fotografuota nuotrauka... gal kas galit priminti ar pakartoti... bandau experimentuoti ir kaip tycia neissisaugojau... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 23:35)
(= nepasakei; davei)

Gal geriau kokybės prasme?  blush2.gif

4u.gif
menka is manes komentuotoja, bet nuotrauka labai patiko, ypac kadravimas 4u.gif

kikirikes foto lb jausminga, spalvos nuotraukai suteikia dar daugiau romantikos wub.gif , taciau siek tiek per daug virsaus, per maza apacios blush2.gif
Atsakyti
Planavau nenaktinėti.

QUOTE(vikaPika @ 2011 07 11, 22:36)
mergaites, k azkuri raset issamiai kaip ps sviersint tamsint ir pan raw formatu fotografuota nuotrauka... gal kas galit priminti ar pakartoti... bandau experimentuoti ir kaip tycia neissisaugojau... sad.gif
Tikrai nekartosiu, yra šioje ar praėjusioje temoje, čia kelių dienų reikalas, paieškok 4u.gif arba pro mano žinutes prasiknisk smile.gif

Ačiū neiste.

Clarity angliškai reiškia - grynumas, aiškumas ir pan. Jaučiu, kad žaisdama, prigryninau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 22:47
QUOTE(neiste @ 2011 07 11, 23:43)

kikirikes foto lb jausminga, spalvos nuotraukai suteikia dar daugiau romantikos wub.gif , taciau siek tiek per daug virsaus, per maza apacios blush2.gif

ačiū 4u.gif vat dėlto viršaus apačios ... na spalvota ten kitaip žiūrisi,bet yra spalvų (plausto kraštas) kuris labai blaško dėmesį,todėl šitas variantas labiau sustiprina pačią emociją ir žiūrovą neblaško... o spalvotoje fone kur daug erdvės yra vandens purslai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 23:24)

Apdirbimas man nelabai... blush2.gif Labai jau daug triuksmo, man kazkaip noretusi svaresnes foto, nors turbut cia skonio reikalas... O pati foto tai patinka smile.gif Emocija gera smile.gif Paziurejau flickr dar spalvota varianta smile.gif Tai gal vis del to rinkciausi jb, nes ten ta raudona juosta truputi vaizda gadina blush2.gif Bet ne si jb...
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 07 11, 23:53)
Apdirbimas man nelabai...  blush2.gif Labai jau daug triuksmo, man kazkaip noretusi svaresnes foto, nors turbut cia skonio reikalas... O pati foto tai patinka smile.gif Emocija gera smile.gif Paziurejau flickr dar spalvota varianta smile.gif Tai gal vis del to rinkciausi jb, nes ten ta raudona juosta truputi vaizda gadina  blush2.gif Bet ne si jb...

labai ačiū už komentarą 4u.gif
na,kad ir kiti matytų dedu paprastą jb variantą ir spalvotą:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 22:24)
na ką dedu dar vieną kritikai... na aišku turbūt laukiu daugiausiai komentarų (turbūt ir pomidorų lotuliukas.gif ) apdirbimui  4u.gif

nu gi gražu, kažkas panašaus man neša į laukinės grūdą biggrin.gif tik man vinjetavimas čia per žiaurus g.gif švelnesnio norėtųsi g.gif bet čia skonio reikalas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 12, 00:02)
nu gi gražu, kažkas panašaus man neša į laukinės grūdą  biggrin.gif  tik man vinjetavimas čia per žiaurus  g.gif  švelnesnio norėtųsi  g.gif  bet čia skonio reikalas  irnesakyk.gif

ačiū 4u.gif nu ,kad pas Laukinę jos laukuose nebuvau ir grūdelių neėmiau lotuliukas.gif (nu aš čia šposinu)
Atsakyti