Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:25)
Na, kritikuokit.

man antroji,nu tokia tikrai kabinanti ir nieko nenorėčiau joje keisti 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:43)
Oi tu  biggrin.gif 
Žėkit, o čia fonas, t.y. tas žalias šone ir vamzdis virš galvos labai maišo?  verysad.gif

ojetau ,net nepamačiau kol nepasakiai doh.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 11, 18:58)
Sveikos,
turiu tokį klausimą: kodėl žmonės nori visų kadrų ir gerų, ir blogų????
Man jaunieji užsimanė visų kiek padariau kadrų  doh.gif išprotėjo jie g.gif Tikrai nesiruošiu jie visų duot. Bet kaip nukalbėt kad neprašytų? doh.gif

doh.gif nu žinok dauguma taip prašo,ir nesuprantu kodėl??? nu tikrai nesuprantu... nu kam jiems tiek kadrų? ir dar dauguma besikartojančių vistiek - nu nebent jau didelis veiksmas kažkur vyko... nežinau,aš tai žinok neduodu ir neduosiu juodų kadrų... o kaip perkalbėti manau jau merginos pasisakė,o šiaip tik nenusileisk 4u.gif o jau jiems daviai sutvarkytus kadrus?
Atsakyti
Ačiū už komentarus visoms smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 11:40)
Kritikuokit drasiai wink.gif
Pirmoj būtų viskas liux, tik maišo sruoga ant akies, antros kadravimas nei šioks nei toks atrodo, kaip kažkas sakė norisi pasukti biggrin.gif , trečia su sava paslaptim, man patiko, ketvirta keista, sunki poza tokia, tik man viršugalvio labai trūksta.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 13:54)
na ji ruošėsi, ir ką aš jai pasakysiu- aij aš nefotografuosiu, viso gero? čia aš kaip suprantu mano problema, kad priverčiau žmogų jaustis nepatogiai smile.gif tai norėčiau paieškoti būdų, kaip išspręsti problemą, o ne spjauti į viską, ir laukt "geresnių laikų".. tiesiog pirmą kartą taip atsitiko, ir visgi manau, kad esu kalčiausia aš pati, neturėjau pasiduoti emocijoms, o čia ji užsiparino, tada ir aš užsiparrinau, nu psio- viskas griuvo... tiesiog kai ji užsiparino, man reikėjo vat kažkaip padrąsinti ir tada būtų ėję viskas kaip sviestu patepta ..
vat aš to labai bijau, nes labai greitai perimu svetimas emocijas doh.gif

QUOTE(Egzo @ 2011 07 11, 14:37)
Musė sužavėjo smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 11, 16:22)
atnesu protretuka, bet pati nezinau ko jame truksta,man rods kad su spalvom kazkas negerai g.gif o gal tiesiog sviesumo truksta?
Maikutė vagia dėmesį, vaikas labai stambiu planu, centruotas, tai erzina šiek tiek, na toks įspraustas vaikiukas atrodo.

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 17:25)
Na, kritikuokit.
Pirmoj greičiausiai kojų trūksta, antra labai graži, tie plaukai susukti wub.gif tik šiek tiek blaško fonas, išdegęs ir labai daug detalių jame. trečioj stumčiau ją į kurią nors pusę arba rakursą keisčiau, nes tos durys už jos vagia dėmesį, trečia man tokia paprasčiausia pasirodė, na tokia pykšt ir viskas smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 17:43)
Žėkit, o čia fonas, t.y. tas žalias šone ir vamzdis virš galvos labai maišo?  verysad.gif
Žalias nemaišo, vamzdį bandyčiau naikint.

Prie tų nišų turiu ir iš priekio foto
user posted image

vėliau dar kelias parodysiu iš vėlesnės fotosesijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2011 07 11, 20:30)

Prie tų nišų turiu ir iš priekio foto

vėliau dar kelias parodysiu iš vėlesnės fotosesijos smile.gif

nu va,šita man jau visai kitokia thumbup.gif patiko,gal tik šiek tiek šviesinčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:43)

user posted image

Man čia labai graži poza, todėl vamzdi klonuočiau, nors net nežinau, ar jis man labai trukdo:)
Iš tų, kur pirma tris įdėjai, man gražiausia paskutinė. Antroji įdomi, bet man kažkaip geltonos spalvos joje perdaug.
Atsakyti
Dėl kadrų skaičiaus, klientams tiesiai šviesiai ir sakykit, kadkiekvienas save ir visus kitus gerbiantis fotografas atiduoda tik atrinktas ir sutvarkytas nuotraukas.. be to, atiduodant nesutvarkytas nuotraukas, rizikuoji užsitraukti antireklamą- va, pažiūrėk, čia aš nosį krapščiau ir mane tokią vat fotkino ir t.t. ir pan...... nieku gyvu neatiduočiau visų nuotraukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 22:24)
Dėl kadrų skaičiaus, klientams tiesiai šviesiai ir sakykit, kadkiekvienas save ir visus kitus gerbiantis fotografas atiduoda tik atrinktas ir sutvarkytas nuotraukas.. be to, atiduodant nesutvarkytas nuotraukas, rizikuoji užsitraukti antireklamą- va, pažiūrėk, čia aš nosį krapščiau ir mane tokią vat fotkino ir t.t. ir pan...... nieku gyvu neatiduočiau visų nuotraukų  schmoll.gif

visiškai sutinku 4u.gif bet kaip taip sunku žmonėm paaiškinti doh.gif
Atsakyti
Žmonės turbūt galvoja kai kurie, kad va, aš sumokėjau pinigus, tai man visos foto ir priklauso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 19:20)
nepasakiai doh.gif
u: o jau jiems daviai sutvarkytus kadrus?
(= nepasakei; davei)

Ersė išlazdavojo, tai sakau padirbėsiu biggrin.gif

Gal geriau kokybės prasme? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 22:35)
(= nepasakei; davei)
Ersė išlazdavojo, tai sakau padirbėsiu biggrin.gif

Gal geriau kokybės prasme?  blush2.gif

o cia pas tave iso didelis, ar kas? nes man taskuciai matosi..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 11, 21:38)
o cia pas tave iso didelis, ar kas? nes man taskuciai matosi..

Nea. O kurioj vietoj? Jei kur veidas, tada gal apdirbimu ką pridirbau. Kitur neliečiau. Na, pabandysiu dar kelis variantus.

Va Būt malonu, jei geriau, kad sukukuotumėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 22:15
QUOTE(Ka @ 2011 07 11, 22:29)
Žmonės turbūt galvoja kai kurie, kad va, aš sumokėjau pinigus, tai man visos foto ir priklauso. g.gif

na turbūt ,kad taip ir mano g.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 22:35)
(= nepasakei; davei)

ačiū blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Skaitau ilgai, daug ko nesuprantu, bet laaabai noriu ismokti fotografuoti. Turiu Nikon D5000 su AF-S Nikkor 18-55mm objektyvu. Tikiuosi priimsit ir iskart pateikiu pirma ND, bei laukiu komentaru.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti