Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:25)
Na, kritikuokit.

man paskutine pati paciausia bigsmile.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:49)
biggrin.gif 
Nu gerai gerai, pavargsiu (aš po vieną kadrą nedarau, plius RAW)  Trint lauk norėjau dėl to vamzdžio biggrin.gif

as jo net nepastebejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 11, 17:22)

nemanau, kad per šviesi..gal akytes labai per viduri gaunas? g.gif ir nors akytese yra maziukai blikiukai, bet va joms tai gal vsitiek sviesumo trūksta..

rG, antra superine thumbup.gif pirmoj tai gal mergina "sodinciau" i desni virsutini kampa, nes tas virsus nelabai ka sako, o kojos nukirstos..
ketvirta del fono - man tai nemaiso, nes zalias remas yra ir toliau kadre, vamzdi kur virs galvos pamaciau tik perskaicius klausima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 11, 17:54)
man paskutine pati paciausia  bigsmile.gif
as jo net nepastebejau  rolleyes.gif

Gal akinių reikia? biggrin.gif
O jei rimtai, nekokybės nesimato? 4u.gif Man čia baisiausia, pas daugelį taaaip kokyyybiška, kad tikrai jau nebežinau nuo kurio galo pradėti.

Cheles, ai norėjau aš taip su tuo kadravimu... ir kojas kirpau. Sakau pažiūrėsiu ar jis taip labai kliūna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 17:58
Sveikos,
turiu tokį klausimą: kodėl žmonės nori visų kadrų ir gerų, ir blogų????
Man jaunieji užsimanė visų kiek padariau kadrų doh.gif išprotėjo jie g.gif Tikrai nesiruošiu jie visų duot. Bet kaip nukalbėt kad neprašytų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 11, 17:58)
Sveikos,
Man jaunieji užsimanė visų kiek padariau kadrų  doh.gif išprotėjo jie g.gif Tikrai nesiruošiu jie visų duot. Bet kaip nukalbėt kad neprašytų? doh.gif

Neduočiau nė už ką schmoll.gif Iš kart pasakiau, kai tariausi (jei dar neapsigalvos), kad duosiu tik sutvarkytas ir užbaigtas ir tikslų skaičių.

Čia ne turgus, neprasidėk. Mandagiai išaiškink esmę.
O kodėl to nori, tikriausiai ir pati supranti. Nori visų šventės akimirkų, o ne tų, kurias kažkas išrinko mirksiukas.gif Gal svečių buvo su fotoaparatais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 18:03
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 11, 18:58)
Sveikos,
Man jaunieji užsimanė visų kiek padariau kadrų  doh.gif išprotėjo jie g.gif Tikrai nesiruošiu jie visų duot. Bet kaip nukalbėt kad neprašytų? doh.gif

pasakyk, kad atiduosi 50 kadru smile.gif kai issideres 200 bus labai laimingi smile.gif

o jei rimtai tai jei turbut bijo, kad atrinksi ne tas kuriose jie atrodo sau grazus. pasakyk, kad issirinkti spasdinimui keliasdesimt is 2000 yra klaikiai sunku, vien perziureti kelis tukstancius jiems truks kelias valanda, jau nekalbant apie issirinkima vykusiu, jie neprivers net istikimaiusiu draugu perziureti VISU nuotrauku! Pasakyk, kad vistik nera visos tobulos nuotraukos, buna daug nepavykusiu kadru, kuriu jiem tikrai nereikia, daug vienodu kadru.
Galu gale fotografo darbas atiduoti sutvarkytas wink.gif
sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 11 liepos 2011 - 18:12
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:38)
Dirbsiu. va ketvirtadienį teminį sumąstėm.  Ir ji, ir aš jau pasimokėm, reik kažko naujo.

Lauksim wink.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:49)
biggrin.gif 
Nu gerai gerai, pavargsiu (aš po vieną kadrą nedarau, plius RAW)  Trint lauk norėjau dėl to vamzdžio biggrin.gif

As tai vis niekaip neisgydau tos ligos kur pirstai trukcioja prie delete mygtuko ir nevalingai ji spaudineja biggrin.gif Speju daug neblogu nuotrauku taip i dausas issiunciau(net kompe neperziurejes).
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:57)
Gal akinių reikia? biggrin.gif
O jei rimtai, nekokybės nesimato?  4u.gif  Man čia baisiausia, pas daugelį taaaip kokyyybiška, kad tikrai jau nebežinau nuo kurio galo pradėti.

Cheles, ai norėjau aš taip su tuo kadravimu... ir kojas kirpau.  Sakau pažiūrėsiu ar jis taip labai kliūna...

kol kas ne biggrin.gif biggrin.gif as ka matau as patylesiu,nes na tikrai jauciu i lankas su savo pastebejimais nueiciau lotuliukas.gif issirenku graziausia ir sakau kol kas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 11, 18:58)
Sveikos,

Tam yra pasirasomos sutartys kur aiskiai surasomos visos salygos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 18:13)
Lauksim wink.gif
As tai vis niekaip neisgydau tos ligos kur pirstai trukcioja prie delete mygtuko ir nevalingai ji spaudineja biggrin.gif Speju daug neblogu nuotrauku taip i dausas issiunciau(net kompe neperziurejes).
Ai, aš irgi visų neperžiūriu, ypač dabar kai RAW'istė pasidariau (geras daiktas, prisiekiu, tik išmokti dar reikia daug).

QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 11, 18:16)
kol kas ne  biggrin.gif  biggrin.gif  as ka matau as patylesiu,nes na tikrai jauciu i lankas su savo pastebejimais nueiciau  lotuliukas.gif  issirenku graziausia ir sakau kol kas  ax.gif
Tavo reikalas, be jokios abejonės, bet jau velnių Yvete šiandien nudavė dėl to pačio smile.gif

Gero vakaro visiems, ryt varom su baidarėm, jaučiu, kad fotiką kažin ar verta vežtis, kažkaip nusibodo tie gamtos vaizdai, gal sakau reik pailsėt biggrin.gif Tikiuosi nesigailėsiu (arba muiliaškę gal pasiimsiu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 19:19)
Ai, aš irgi visų neperžiūriu, ypač dabar kai RAW'istė pasidariau (geras daiktas, prisiekiu, tik išmokti dar reikia daug).
Tavo reikalas, be jokios abejonės,  bet jau velnių Yvete šiandien nudavė dėl to pačio smile.gif
Gero vakaro visiems, ryt varom su baidarėm, jaučiu, kad fotiką kažin ar verta vežtis, kažkaip nusibodo tie gamtos vaizdai, gal sakau reik pailsėt  biggrin.gif  Tikiuosi nesigailėsiu (arba muiliaškę gal pasiimsiu smile.gif )

reik ismokt komentuot man dar unsure.gif

Gero vakaro ir tau 4u.gif
Atsakyti
Svajone musu,tai kad mama pageidavo tokios portretines berniuko foto, o pats berniukas aplamai toks norintis fotografuotis,bet sekundes neisstovi,nejo man su juo susikalbet, tai tik viena ir tepadariau.

ir aciu kitoms pakomentavusioms smile.gif
Atsakyti