Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 11:49)
Akimirka is atostogu  4u.gif

labai - emocija,spalvos 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)

Kritikuokit drasiai wink.gif

paskutinė perdaug įsprausta į kampą
ten kur mergina alkūnėmis atsrėmusi į sieną - na man langas už jos kažkaip gal tolėliau norėjosi,gal norėtusi kad šiek tiek iš arčiau sienos būtum fotografavusi (ne prie pat), nes šiaip tokia poza man patiko
mergina tiesiog prie sienos- na kaip ir gerai,bet kaip ir kažko trūksta blush2.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 11, 12:57)

Dėkui, kas mano kaimišką fs užmatėt 4u.gif
Iš tos pačios dar, noriu pasisakymų. Kuri geresnė? Aplamai jos vertos dėmesio? Pirmojoj ant veiduko jau išdegimai skaitosi unsure.gif Antrojoj medžio kamienas kliūna? Panaikint aš jį moku, tiesiog palikau, kad sustiprint vaizdą, jog vaikas guli pavėsyje... unsure.gif 

na medžio kamieną tikrai naikinčiau, ir šiaip kitą kartą šiek tiek labiau pritupk manau būtų buvęs geresnis vaizdas blush2.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 07 11, 14:47)
tiesa, atsinešu du portrečiukus. šis mane kabina. bet įdomi kitų nuomonė smile.gif

antroji - patinka man akys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2011 07 11, 15:37)
Sveikos,
Trumpas atotrukis nuo atostogu kaime. Ten budama apleidau namu darbus.  blush2.gif
teks per sia savaite susiimti ir atlikti WB. O kolkas rodausi kaip macrinejau po pievas. biggrin.gif

kokia musėėėė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 07 11, 15:37)

o jau musia kokia bigsmile.gif siaip nelabai mestu visokiu gyviu macro nuotraukas,bet sita muse mane kazkuo itrauke smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 16:17)

norejau pagirti tave, labai istobulejai rolleyes.gif

atnesu protretuka, bet pati nezinau ko jame truksta,man rods kad su spalvom kazkas negerai g.gif o gal tiesiog sviesumo truksta?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 11 liepos 2011 - 16:24
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 11, 17:22)
o jau musia kokia bigsmile.gif siaip nelabai mestu visokiu gyviu macro nuotraukas,bet sita muse mane kazkuo itrauke smile.gif
norejau pagirti tave, labai istobulejai rolleyes.gif
atnesu protretuka, bet pati nezinau ko jame truksta,man rods kad su spalvom kazkas negerai g.gif o gal tiesiog sviesumo truksta?

žinai,gal mane ta maikutė blaško g.gif kerta krūmų linija per kaklą ,bet nežinau ar tai trukdo šiuo atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 14:25)
jetau,buvau parašius "veža"  lotuliukas.gif  tada pamaniau,kad negražu ištryniau žodį ir palikau kabutes  lotuliukas.gif  doh.gif sorry,nu pavargus aš biški,išsiblaškius ir vienu metu darau nemažai darbų  lotuliukas.gif  blush2.gif
Papildyta:
Svajone,rimtai nepyk,nu kaip durnai dabar jaučiuosi... blush2.gif  vsio,slepiuosi po krūmais, gėdos prisidariau, rG - manes irgi nesuprato  doh.gif aleliuja man  doh.gif

nieko aš nepykstu biggrin.gif suprantu, kad susipainiojai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 07 11, 14:41)
Nuostabi tiek spalvomis, tiek emocija!  wub.gif
Man trečia labai, labai patiko!  wub.gif  Bet ir kitos labai geros. "Pakankinčiau" tą modelį dar.  biggrin.gif  4u.gif
Man patiko reportažas.  4u.gif Labai.
O folderiai atskirai kuriami taip:
* reikia eiti į savo account;
* ten prie Your photostream page layout spausti edit ir pasirinkti pateiktį nuotraukų Small+sets arba Medium+sets;
* Pasirinkus pateiktį reikia spausti Your sets;
* Viskas, pradedam kurti norimus setusmirksiukas.gif  4u.gif
Man labai patinka antrasis, šviesa, spalvos.  wub.gif  wub.gif

Egzo, musė man labai patiko! ohmy.gif  bigsmile.gif

labai ačiū, reikės veliau pabandyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 16:36)
nieko aš nepykstu biggrin.gif suprantu, kad susipainiojai  biggrin.gif
Papildyta:
labai ačiū, reikės veliau pabandyt smile.gif

Egzo ta musė nereali bigsmile.gif

Zirze na nežinau...... pasinė nuotrauka unsure.gif spalvos pjaunasi...... večiant į j/b tai tikrai pasinė gautųsi.. kampų įdomesnių reikėjo gal paieškot, arba ne tokiu stambiu planu tą berniuką fotografuoti smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif Prie nuotraukos turiu prie ko prikibti, bet man viska atperka emocija ir spalvos mirksiukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 11, 12:06)
Smagiai laiką leidžiat bigsmile.gif O kur jūs, tik iš mergytės ir pažinau, kad čia tu rolleyes.gif

Turbut buvau su kazkuo supainiotas ax.gif Ir zinau su kuo ir kodel biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 07 11, 14:47)
tiesa, atsinešu du portrečiukus. šis mane kabina. bet įdomi kitų nuomonė smile.gif

Man antrasis patinka. Grazi poza-tas galvos palinkimas. Patinka sonine sviesa. Galbut tik kadruociau kitaip ax.gif
Atsakyti
Na, kritikuokit.

user posted image

ir kitokie du

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)
Pasivaidensiu smile.gif dar viena grazuole fotografavau wub.gif , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt smile.gif))

Kritikuokit drasiai wink.gif

As antra pabandyciau rotate'inti CW. Gal tada trukdys langas ir dalis saligatvio, bet turetu idomiai atrodyti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 18:25)
Na, kritikuokit.

Man atnra geriausia thumbup.gif Ziauriai patinka susukti aplink pirsta plaukai- perfect detale!
Pavydziu tokio modelio blush2.gif
Jei ir toliau su ja dirbsi bus dar daug geru foto.
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 17:34)
Pavydziu tokio modelio  blush2.gif
Jei ir toliau su ja dirbsi bus dar daug geru foto.

Dirbsiu. va ketvirtadienį teminį sumąstėm. Ir ji, ir aš jau pasimokėm, reik kažko naujo.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 17:25)
Na, kritikuokit.

nu gi kul, labai gražu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 17:40)
nu gi kul, labai gražu  4u.gif  bigsmile.gif
Oi tu biggrin.gif

Žėkit, o čia fonas, t.y. tas žalias šone ir vamzdis virš galvos labai maišo? verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 17:43)
Oi tu  biggrin.gif 
Žėkit, o čia fonas, t.y. tas žalias šone ir vamzdis virš galvos labai maišo?  verysad.gif

user posted image

wajėj kaip gražuuuuuuuu........ tas langas ten gerai atrodo, bet tą vamzdį tai bandyčiau klonuot, verta manau pasivargint dėl šitos, nes nu man asmeniškai tai labai gražu daugiau čia viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 17:46)
wajėj kaip gražuuuuuuuu........ tas langas ten gerai atrodo, bet tą vamzdį tai bandyčiau klonuot, verta manau pasivargint dėl šitos, nes nu man asmeniškai tai labai gražu daugiau čia viskas  bigsmile.gif
biggrin.gif
Nu gerai gerai, pavargsiu (aš po vieną kadrą nedarau, plius RAW) Trint lauk norėjau dėl to vamzdžio biggrin.gif
Atsakyti