Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 15:12)
"patinka"  lotuliukas.gif

jetau,buvau parašius "veža" lotuliukas.gif tada pamaniau,kad negražu ištryniau žodį ir palikau kabutes lotuliukas.gif doh.gif sorry,nu pavargus aš biški,išsiblaškius ir vienu metu darau nemažai darbų lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
Svajone,rimtai nepyk,nu kaip durnai dabar jaučiuosi... blush2.gif vsio,slepiuosi po krūmais, gėdos prisidariau, rG - manes irgi nesuprato doh.gif aleliuja man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 14:22)
Papildyta:
vienur su brush tool, kitur su gradient, levelius pastumdau, curves, color balance reguliuoju, nu kiekvieną foto pagal skonį smile.gif nedarau visų vienodai smile.gif

nors visas skirtingai, bet visos vienodo stiliaus, liux!

jetaime, antra kokia zalia.. net oda zaliuoja man... bet nepaisant to, man labiau antra limpa.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 14:25)
rG - manes irgi nesuprato  doh.gif aleliuja man  doh.gif

Supratau, viską, neimk į galvą, to betrūko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 15:29)
jetaime, antra kokia zalia.. net oda zaliuoja man... bet nepaisant to, man labiau antra limpa.. smile.gif

kadangi ta nuotrauka fotografuota miške, man nekliudo tas žalumas. smile.gif bet ačiū už nuomonę. smile.gif

maija, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Trumpas atotrukis nuo atostogu kaime. Ten budama apleidau namu darbus. blush2.gif
teks per sia savaite susiimti ir atlikti WB. O kolkas rodausi kaip macrinejau po pievas. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir daugiau cia:
fickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 11 liepos 2011 - 14:38
QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 11:49)
Akimirka is atostogu  4u.gif

Nuostabi tiek spalvomis, tiek emocija! wub.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)
Pasivaidensiu smile.gif dar viena grazuole fotografavau wub.gif , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt smile.gif))

Man trečia labai, labai patiko! wub.gif Bet ir kitos labai geros. "Pakankinčiau" tą modelį dar. biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:58)

Man patiko reportažas. 4u.gif Labai.
O folderiai atskirai kuriami taip:
* reikia eiti į savo account;
* ten prie Your photostream page layout spausti edit ir pasirinkti pateiktį nuotraukų Small+sets arba Medium+sets;
* Pasirinkus pateiktį reikia spausti Your sets;
* Viskas, pradedam kurti norimus setus. mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 07 11, 14:47)
ir antrasis

Man labai patinka antrasis, šviesa, spalvos. wub.gif wub.gif

Egzo, musė man labai patiko! ohmy.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 11 liepos 2011 - 14:43
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 15:31)
Supratau, viską, neimk į galvą, to betrūko biggrin.gif

pastaruoju metu ne vien gramatinių klaidų galiu privelti ,bet ir nusišnekėti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Egzo, pirmos desines dar kirpciau, o muses noretusi arba visos fokuse arba kazkokios dalies labai aiskiam aiskiam fokuse smile.gif
Atsakyti
Egzo - labai patiko muses akys 4u.gif Cia su makro objektyvu? blush2.gif As bandziau savaitgali su makro ziedais muses ir bites pagaut, tai kol prisitaikydavau mano modeliu nebelikdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 07 11, 16:09)
Egzo - labai patiko muses akys  4u.gif  Cia su makro objektyvu?  blush2.gif  As bandziau savaitgali su makro ziedais muses ir bites pagaut, tai kol prisitaikydavau mano modeliu nebelikdavo biggrin.gif

Ne, kitinukas su macro filtriuku. ax.gif tai jau tikrai nelengva pagauti, is n kadru, bent vienas buna su kazkiek tinkamu fokusu. doh.gif
Atsakyti
apie kokius macro filtrukus cia kalbat? parodyk nes man su macro neiseina tu akiu taip prigaut....
Atsakyti
Zydraake, aciu uz issamu komentara, issakyta nuomone wink.gif Man is tavuju labiau patiko antra, nes erdves daugiau. ta medi galima nuklonuoti. man maiso uogos, nes neaisku kas ten ant veido uzdeta, keistokai ziurisi nezinant viso konteksto. Na ir dar reikejo pabandyt is kitu kampu fotografuot, bandyt paciai atsigult, kad butumet vienodam lygy ir pan wink.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 11:58)
įdėjau reportažą,

Patiko wub.gif ir tos spalvos ten labai vietoj, saunus reportazas

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 12:24)
Vanilla ir Svajone, šaunuolės kokios jūs 

Aciu labai bigsmile.gif

Brumbrum, dekui wink.gif as zinok grizus po fotosesijos tai siek tiek pakraupau, vien sienos biggrin.gif kazkaip taip isijautus fotografavau, kad net iki galo nesuvokiau, kad beveik visur fonas SIENOS biggrin.gif

QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 12:35)
Vanilla - man paskutin4j poza neskani 

Kaip idomu skaityt jusu komentarus, aciu. Nu man labai patinka paskutine blush2.gif ta poza ir neturejo but skani, man ji tokia niuri, nepatogi, lauzyta, bet man cia taip isipaiso... bet ziuriu daugumai priesingai atrodo biggrin.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 11, 12:43)
man visos tiesiog pasakiskai grazios laaabaii 

4u.gif

Svajone, Dekui wink.gif del pozu, tai labai ivairiai. Kartais patys modeliai fantastiskai pozuoja, tai man net daryt nieko nereikia. Daznai buna tarpinis variantas, ir modelis imasi iniciatyvos, o kai as pamatau man kazka patinkancio paprasau taip pabuti ilgiau, arba dar kazka pakoreguoju. Kartias buna, kad modeliai isvis nieko nedaro, o tik stovi kaip ibesti. blink.gif Viska sakai nuo a iki z, bet rezultate vistiek labai jauciasi dirbtinumas ir visiskai aisku, kad fotografas cia ta zmogu taip surange doh.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 13:07)

aciu uz pastabas wink.gif

Je t'aime, dekui 4u.gif Man antras tavo portretas labiau patinka, pirmas nekabina

Maija, smagu, kad pakomentavai wink.gif aciu

Ka, na kas zino, gal dar pafotografuosiu. Modeliukas lyg ir liko patenkintas rezultatu smile.gif aciu wink.gif
Atsakyti