Zydraake, aciu uz issamu komentara, issakyta nuomone
Man is tavuju labiau patiko antra, nes erdves daugiau. ta medi galima nuklonuoti. man maiso uogos, nes neaisku kas ten ant veido uzdeta, keistokai ziurisi nezinant viso konteksto. Na ir dar reikejo pabandyt is kitu kampu fotografuot, bandyt paciai atsigult, kad butumet vienodam lygy ir pan
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 11:58)
Patiko
ir tos spalvos ten labai vietoj, saunus reportazas
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 12:24)
Vanilla ir Svajone, šaunuolės kokios jūs
Aciu labai
Brumbrum, dekui
as zinok grizus po fotosesijos tai siek tiek pakraupau, vien sienos
kazkaip taip isijautus fotografavau, kad net iki galo nesuvokiau, kad beveik visur fonas SIENOS
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 12:35)
Vanilla - man paskutin4j poza neskani
Kaip idomu skaityt jusu komentarus, aciu. Nu man labai patinka paskutine
ta poza ir neturejo but skani, man ji tokia niuri, nepatogi, lauzyta, bet man cia taip isipaiso... bet ziuriu daugumai priesingai atrodo
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 11, 12:43)
man visos tiesiog pasakiskai grazios laaabaii
Svajone, Dekui
del pozu, tai labai ivairiai. Kartais patys modeliai fantastiskai pozuoja, tai man net daryt nieko nereikia. Daznai buna tarpinis variantas, ir modelis imasi iniciatyvos, o kai as pamatau man kazka patinkancio paprasau taip pabuti ilgiau, arba dar kazka pakoreguoju. Kartias buna, kad modeliai isvis nieko nedaro, o tik stovi kaip ibesti.
Viska sakai nuo a iki z, bet rezultate vistiek labai jauciasi dirbtinumas ir visiskai aisku, kad fotografas cia ta zmogu taip surange
QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 13:07)
aciu uz pastabas
Je t'aime, dekui
Man antras tavo portretas labiau patinka, pirmas nekabina
Maija, smagu, kad pakomentavai
aciu
Ka, na kas zino, gal dar pafotografuosiu. Modeliukas lyg ir liko patenkintas rezultatu
aciu