Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:22)

vakar fotkinau vėl neštukę, tai sunku labai buvo, tokia susikausčiusi, tai labai sunkiai ėjosi...

O negeriau butu visai nefotografuoti,jei matai,kad zmogui nuotaikos nera...As isvaizduoju kaip sunku,kai toks vaizdas susidaro,kad i zmogu ne su fotoaparatu taikai,o su sautuvu.Ir as kazkaip galvojau,kad artimus turetu buti lengviau fotografuoti,nei visiskai svetimus...bet va pasirodo atvirksciai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 11, 13:47)
O negeriau butu visai nefotografuoti,jei matai,kad zmogui nuotaikos nera...As isvaizduoju kaip sunku,kai toks vaizdas susidaro,kad i zmogu ne su fotoaparatu taikai,o su sautuvu.Ir as kazkaip galvojau,kad artimus turetu buti lengviau fotografuoti,nei visiskai svetimus...bet va pasirodo atvirksciai unsure.gif  unsure.gif

na ji ruošėsi, ir ką aš jai pasakysiu- aij aš nefotografuosiu, viso gero? čia aš kaip suprantu mano problema, kad priverčiau žmogų jaustis nepatogiai smile.gif tai norėčiau paieškoti būdų, kaip išspręsti problemą, o ne spjauti į viską, ir laukt "geresnių laikų".. tiesiog pirmą kartą taip atsitiko, ir visgi manau, kad esu kalčiausia aš pati, neturėjau pasiduoti emocijoms, o čia ji užsiparino, tada ir aš užsiparrinau, nu psio- viskas griuvo... tiesiog kai ji užsiparino, man reikėjo vat kažkaip padrąsinti ir tada būtų ėję viskas kaip sviestu patepta ..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 14:54)
na ji ruošėsi, ir ką aš jai pasakysiu- aij aš nefotografuosiu, viso gero? čia aš kaip suprantu mano problema, kad priverčiau žmogų jaustis nepatogiai smile.gif tai norėčiau paieškoti būdų, kaip išspręsti problemą, o ne spjauti į viską, ir laukt "geresnių laikų".. tiesiog pirmą kartą taip atsitiko, ir visgi manau, kad esu kalčiausia aš pati, neturėjau pasiduoti emocijoms, o čia ji užsiparino, tada ir aš užsiparrinau, nu psio- viskas griuvo... tiesiog kai ji užsiparino, man reikėjo vat kažkaip padrąsinti ir tada būtų ėję viskas kaip sviestu patepta ..

reik girt modelius biggrin.gif padeda
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 09:19)
Tai galiu kitą kart patylėt, tik pasakyk  blush2.gif  biggrin.gif  Matai, kitiems gražu  mirksiukas.gif

uoj ne,netaip supratai mane - aš turėjau omenyje,kad kažkiek jau matai žmonių skonį,ir tai nėra nei blogai nei gerai,bet visai faina,kad bendraujant tik per SM jau šiek tiek pažįstį žmogaus skonį blush2.gif ir kritikos ir nuomonės laukiu VISADA - taip ,kad jokių tylėjimų 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 11, 10:13)

Kikirike,  nelabai abi foto. Bet gal akys išlepusios, nes daugumoje foto puslapių prisižiūri nuostabiausių vaizdų su aguonom ir tokie paprasti nebedžiugina. Nesupyk.
Dviguba foto taip pat nelabai žiūrisi. Antros foto kokios nors švelnesnės norisi.

dėkui už nuomonę 4u.gif labai norėjau dušią atgaivinti ir pafotkinti tai ką noriu,bet matyt tą dieną jau buvau išsekusi... o dėl dvigubos,na dar turiu kelis variantus galvoje...bet čia šiaip pasižaidimui,gal kada nors kas nors gausis blush2.gif

QUOTE(gotte @ 2011 07 11, 10:20)

Aš už antrą drinks_cheers.gif , man patinka spalvos, kadravimas ir tie pumpurėliai. O pirmoj man per didelis tas raudonas blynas viršuj, jis per sunkus, "sėda" ant to ryškiojo pumpurėlio. Žydraakei užkliuvęs kompukas raudonas man tiek nemaišo, nors irgi neaišku, kam jis ten...

dėkui 4u.gif man antroji irgi pačiai arčiau širdies ax.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 11, 11:06)

Kikirike zinok ir mano skoniui nelabai toks variantas,bet nepaisant to visai idomiai,kitaip mirksiukas.gif

dėkui, čia jau daugumai taip pastebėjau,na nieko,čia gi skonio reikalas 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 07 11, 12:09)

kaip salto vandens atsigeriau mirksiukas.gif man patinka. kaip padarei?> cia dvi foto? layer on layer? siek tiek blashko per daug zalios ant veido. bet patinka.

jo,čia du layeriai smile.gif ačiū 4u.gif

Nu va ir aš nepamačiau Laukinės vestuvių foto doh.gif

kitų foto pakomentuosiu vakare nes nieko nesimato man dabar ant monitoriaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 11:49)

Smagi nuotraukyte smile.gif Sviesa labai grazi 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)

Antra ir trecia labai grazios wub.gif Spalvos, sviesa thumbup.gif O ketvirta - nea... Aplinka grazi, bet modeliuko poza nepatinka... blush2.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 11, 12:57)

Man nepatinka kaip jis laiko tas zemuoges ir gal kitokio kampo buciau paieskojus... Medi naikinciau...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:58)

Idomus reportazas 4u.gif Labai patiko spalvos smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 07 11, 14:47)

Man pirmoji labai wub.gif
Atsakyti
aij, kas be ko, aš jai pasiūliau dar kartą fotografuotis po kokio mėnesiuko ir būtinai dar rudienį, kai lapų bus daug smile.gif nes jai dar tik 18 sav nėštumas, o pilvas jau didelis, įtariu įspūdingo dydžio pilvukas bus smile.gif tai dar situaciją bus galima ištaisyt, ir viskas bus liuks smile.gif tik dabar žinosiu, kad reikės pasikaustyt kantrybe, nesinervuoti, ir dirbti gerai savo darbą , paliekant negeras emocijas kur nors toli toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:54)

Atleisk,ne taip supratau.As galvojau,kad zmogui paparsaciausia ne ta diena buvo...Ir aisku klausimas nekorektiskas,bet kaip fotogrfuojant galima priversti zmogu jaustis nepatogiai?kazkaip nesitiki,kad versi nestuke kazka tokio baisaus pries objektyva isdarineti...
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 11, 14:03)
Atleisk,ne taip supratau.As galvojau,kad zmogui paparsaciausia ne ta diena buvo...Ir aisku klausimas nekorektiskas,bet kaip fotogrfuojant galima priversti zmogu jaustis nepatogiai?kazkaip nesitiki,kad versi nestuke kazka tokio baisaus pries objektyva isdarineti...

ne taip gal išsireiškiau, ne tai , kad priverčiau, o tiesiog aplamai nejaukiai ji jautėsi prieš objektyvą, ji šiaip tokia labai drąsi, linksma, ir "persimainė" prieš objektyvą, ir aš pasimečiau doh.gif užsiparinau, pradėjau visokias nesąmones galvot, kad gal jai nepatinka prie šito medžio, gal jai negera ant tos žolės gulėt, gal jai tas negerai, gal anas, tik man nepasako........ žodžiu- didžiausia problema ten buvo- aš pati biggrin.gif ir tada gavosi, kad viena kitą užparinom smile.gif
Atsakyti
aj beje, kažkaip pamečiau kelis komenatrus mano dvigubai foto - tai kažkuri sakė ,kad mergina ne taip kažkaip guli ar kaip ten ,tai norėjau pasakyti ,kad ten mano auto lotuliukas.gif na matyt dėlto ir nebuvo paieškoto kito kampo ax.gif

Sveika Svajonė sugrįžus - man tavo darbai visada "patinka" ,taip pat ir šis reportažinis 4u.gif

buvo foto berniuko su šautuvu- na aš žinokit kažkaip irgi prieš nusiteikusi tokias foto blush2.gif na tiesiog, čia skonio reikalas,beto veidukas kiek mačiau ir spalvotoje padeges...

o daugiau detaliau vakare pažiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 11, 13:56)
reik girt modelius biggrin.gif padeda

Aha, labai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 14:10)

Sveika Svajonė sugrįžus - man tavo darbai visada "patinka" ,taip pat ir šis reportažinis  4u.gif

"patinka" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 13:09)
ne taip gal išsireiškiau, ne tai , kad priverčiau, o tiesiog aplamai nejaukiai ji jautėsi prieš objektyvą, ji šiaip tokia labai drąsi, linksma, ir "persimainė" prieš objektyvą, ir aš pasimečiau  doh.gif  užsiparinau, pradėjau visokias nesąmones galvot, kad gal jai nepatinka prie šito medžio, gal jai negera ant tos žolės gulėt, gal jai tas negerai, gal anas, tik man nepasako........ žodžiu- didžiausia problema ten buvo- aš pati biggrin.gif ir tada gavosi, kad viena kitą užparinom smile.gif

Va dabar supratau kur problema buvo. blush2.gif
Atsakyti