QUOTE(rG @ 2011 07 11, 09:19)
Tai galiu kitą kart patylėt, tik pasakyk
Matai, kitiems gražu
uoj ne,netaip supratai mane - aš turėjau omenyje,kad kažkiek jau matai žmonių skonį,ir tai nėra nei blogai nei gerai,bet visai faina,kad bendraujant tik per SM jau šiek tiek pažįstį žmogaus skonį
ir kritikos ir nuomonės laukiu VISADA - taip ,kad jokių tylėjimų
QUOTE(Yvette @ 2011 07 11, 10:13)
Kikirike, nelabai abi foto. Bet gal akys išlepusios, nes daugumoje foto puslapių prisižiūri nuostabiausių vaizdų su aguonom ir tokie paprasti nebedžiugina. Nesupyk.
Dviguba foto taip pat nelabai žiūrisi. Antros foto kokios nors švelnesnės norisi.
dėkui už nuomonę
labai norėjau dušią atgaivinti ir pafotkinti tai ką noriu,bet matyt tą dieną jau buvau išsekusi... o dėl dvigubos,na dar turiu kelis variantus galvoje...bet čia šiaip pasižaidimui,gal kada nors kas nors gausis
QUOTE(gotte @ 2011 07 11, 10:20)
Aš už antrą
, man patinka spalvos, kadravimas ir tie pumpurėliai. O pirmoj man per didelis tas raudonas blynas viršuj, jis per sunkus, "sėda" ant to ryškiojo pumpurėlio. Žydraakei užkliuvęs kompukas raudonas man tiek nemaišo, nors irgi neaišku, kam jis ten...
dėkui
man antroji irgi pačiai arčiau širdies
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 11, 11:06)
Kikirike zinok ir mano skoniui nelabai toks variantas,bet nepaisant to visai idomiai,kitaip
dėkui, čia jau daugumai taip pastebėjau,na nieko,čia gi skonio reikalas
QUOTE(Maggie @ 2011 07 11, 12:09)
kaip salto vandens atsigeriau
man patinka. kaip padarei?> cia dvi foto? layer on layer? siek tiek blashko per daug zalios ant veido. bet patinka.
jo,čia du layeriai
ačiū
Nu va ir aš nepamačiau Laukinės vestuvių foto
kitų foto pakomentuosiu vakare nes nieko nesimato man dabar ant monitoriaus