Vanilla - man paskutin4j poza neskani O šiaip
Svajonė musu - labai labai... nerandu to žodžio "istoriškos" ir kalbios foto
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)
Pasivaidensiu dar viena grazuole fotografavau , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt ))
]
]
man visos tiesiog pasakiskai grazios laaabaii
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 11:40)
Pasivaidensiu dar viena grazuole fotografavau , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt ))
Kritikuokit drasiai
Kritikuokit drasiai
labai faini fotosesija ir modeliukas ypač priešpaskutinė foto laaaaaaaabai patko
beja, o kaip tokias pozas išlauži (pvz dviejose paskutinėse)? pati kontroliuoji, ar mergina pati taip sugalvojo? nu man tai super tokios pozos
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 11, 11:57)
Dėkui, kas mano kaimišką fs užmatėt
Iš tos pačios dar, noriu pasisakymų. Kuri geresnė? Aplamai jos vertos dėmesio? Pirmojoj ant veiduko jau išdegimai skaitosi Antrojoj medžio kamienas kliūna? Panaikint aš jį moku, tiesiog palikau, kad sustiprint vaizdą, jog vaikas guli pavėsyje...
antrojo labiau patiko, spalvos tokios "šviežios" bet pats fotografavimpo kampas nepatiko ir kas ten prie burnos? nelabai suprantu ar uogos suvertos, ar dešrelės, ar šiaip karoliukai? kažkoks kliūvinys man ten
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 13:48)
beja, o kaip tokias pozas išlauži (pvz dviejose paskutinėse)? pati kontroliuoji, ar mergina pati taip sugalvojo? nu man tai super tokios pozos
cia siek tiek i ta tema as va paskutiniu metu kai ziuriu kitu fotografu foto, tai ziuriu ne i kompozicija, o i modeliu pozas... jauciuos, kaip modeliui priklausanti darba dirbciau nes nu tiek mazai merginu, kuriuos jaucia savo kuna ir moka kazkaip idomiau atsistot, rankas susidet.. viska joms reikia parodyt buna isimciu, bet labai retai. arba po triju pozu baigiasi ju fantazija.. tai vienu zo, nors norejau tk fotkinti, tai ziuriu, kad pradejau gilintis i pozavimus, makiazus, medziagas, ju spalviskumus ir kaip foto atrodys..
Sveikos, bandau griti i jusu gretas
Laura, netvarkytos lyg geriau.. Pirmos tvarkytos vaikiukas kaip alavinis beveik.. Antra man rodo tokia murzina murzinas.. nei neissivaizduoju is kur cia toks efektas..
Lepvap, kaip man patinka nuotraukos su tokia emocija! Labai faina, ir spalvos, ir kadravimas man nekliuna. faina
Vanilla, man pirmoj tas sruoga ant akies gal kiek erzina, antra patinka tas sviesumas, spalvos, bet nezinau del virsaus.. Trecia idomi, ketvirta man nelabai, bet as "buitekine", ala mados fotografijos kai nelabai suprantu, tai gali nekreipti demesio
Zydraake, man gal ta antra.. ir medis man nelabai ten maiso, bet erdves aplink yra..
Svajone musu, pritariu - spalvos tai geeris... kokiu budu tokias isgavai?? Visa serija labai grazi, negaliu vienos paciausios isskirti! Patikti
Brumbrum, va tai suprantu "pilna" fotogtrafavima, kai matai, supranti ir zinai viska (beveik), tai ir rezultatai tada atitinkami, saunuole!
Laura, netvarkytos lyg geriau.. Pirmos tvarkytos vaikiukas kaip alavinis beveik.. Antra man rodo tokia murzina murzinas.. nei neissivaizduoju is kur cia toks efektas..
Lepvap, kaip man patinka nuotraukos su tokia emocija! Labai faina, ir spalvos, ir kadravimas man nekliuna. faina
Vanilla, man pirmoj tas sruoga ant akies gal kiek erzina, antra patinka tas sviesumas, spalvos, bet nezinau del virsaus.. Trecia idomi, ketvirta man nelabai, bet as "buitekine", ala mados fotografijos kai nelabai suprantu, tai gali nekreipti demesio
Zydraake, man gal ta antra.. ir medis man nelabai ten maiso, bet erdves aplink yra..
Svajone musu, pritariu - spalvos tai geeris... kokiu budu tokias isgavai?? Visa serija labai grazi, negaliu vienos paciausios isskirti! Patikti
Brumbrum, va tai suprantu "pilna" fotogtrafavima, kai matai, supranti ir zinai viska (beveik), tai ir rezultatai tada atitinkami, saunuole!
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 13:48)
antrojo labiau patiko, spalvos tokios "šviežios" bet pats fotografavimpo kampas nepatiko ir kas ten prie burnos? nelabai suprantu ar uogos suvertos, ar dešrelės, ar šiaip karoliukai? kažkoks kliūvinys man ten
Ten žemuogės suvertos ant smilgos
QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 14:07)
Dabar kaip žiūriu, pasirinkau paprasčiausią variantą nufotkint iš šono...
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 11, 12:56)
cia siek tiek i ta tema as va paskutiniu metu kai ziuriu kitu fotografu foto, tai ziuriu ne i kompozicija, o i modeliu pozas... jauciuos, kaip modeliui priklausanti darba dirbciau nes nu tiek mazai merginu, kuriuos jaucia savo kuna ir moka kazkaip idomiau atsistot, rankas susidet.. viska joms reikia parodyt buna isimciu, bet labai retai. arba po triju pozu baigiasi ju fantazija.. tai vienu zo, nors norejau tk fotkinti, tai ziuriu, kad pradejau gilintis i pozavimus, makiazus, medziagas, ju spalviskumus ir kaip foto atrodys..
jo, su pozom sudėtinga..
vakar fotkinau vėl neštukę, tai sunku labai buvo, tokia susikausčiusi, tai labai sunkiai ėjosi... visiškai nepalyginima FS kur prieš tai nėštukę su vyru fotkinau.. ten jie tokie atsipalaidavę buvo abu, kažkaip ir pati gerai jaučiausi.. o vakar net nejauku pačiai buvo. gal dėl to, kad šį kart artimus žmones fotkinau, pamačiau, kad jie susikaustę tokie, tai ir pati žinokit pasimečiau.. nelabai kas ir gavosi iš tos FS ... ir po viso fotkinimosi pati nėštukė labai nuliūdus buvo, nenorėjo man rodyt, nu bet mačiau.. tai žodžiu, taip prišikta and dūšios dabar.. kažkokia ytampa tvyrojo, žodžiu šnypštas kažkoks tikrai įtariu viskas dėl to, kad artimi žmonės, ir vat kažkaip keistai viskas gavosi... o gal mane jos nėštukiškos nuotakos paveikė.. nu nesuvokiu, šiaip dar niekada taip nebuvo, labai nejauku buvo fotkint, ir žiauriai sudėtinga, visos idėjos išgaravo, daugelį net gi mačiau, kad nebepavyks net įgyvendint.. aij, net nemoku paaiškint, buvo labai bloga atmosfera, ir nesuprantu kodėl.. jautėsi blogai ir jie ir aš, dar niekada taip nėra buvę
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 13:07)
vienur su brush tool, kitur su gradient, levelius pastumdau, curves, color balance reguliuoju, nu kiekvieną foto pagal skonį nedarau visų vienodai
QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 11:49)
Patiko neturiu prie ko prikibt.
QUOTE(Laura @ 2011 07 11, 12:04)
dedu originalus
originalai gerokai geriau. pirma kaip ir nebloga, bet daugiau nežinau ką ir bepasakyt. antra ne, nepatinka kadravimas, perdaug dešinės, kliudo išdegimai. nepatinka spalvos.
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)
Kritikuokit drasiai
Kritikuokit drasiai
antra ir trečia. ketvirtai sakau ne.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:58)
žinokit nemoku tuo flickr naudotis, įdėjau reportažą, nuotraukos visos belenkaip išmėtytos mačiau kitos kažkaip folderį atskirą sukuriat nuotraukų serijai, neradu aš aij, pasirodau čia kelias, ir kas netingit, gali tą burdaką flickre apžiūrėt http://www.flickr.co...s/59030892@N04/ įmetu keletai dienų, po to trinsiu lauk iš ten
Elektroninės muzikos mini festivalis
Elektroninės muzikos mini festivalis
Patiko visa serija! Spalvos fain
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 14:22)
jo, su pozom sudėtinga..
vakar fotkinau vėl neštukę, tai sunku labai buvo, tokia susikausčiusi, tai labai sunkiai ėjosi... visiškai nepalyginima FS kur prieš tai nėštukę su vyru fotkinau..
vakar fotkinau vėl neštukę, tai sunku labai buvo, tokia susikausčiusi, tai labai sunkiai ėjosi... visiškai nepalyginima FS kur prieš tai nėštukę su vyru fotkinau..
man tai labai sunku pazistamus zmones fotkinti.. nors lyg turetu but atvirksciai. bet va nors ir fotkinu pagrinde modeliukus dabar, vis tiek visos nerealiai skirtingos ir vis tiek daugeliui is ju sunku atsipalaiduot. bet bent megsta jos pozuot
Sveikos merginos,
ieskau fotografes,kuri galetu rugpjucio 6d kelias valandas,pafotografuoti Mergvakari Vilniuje
Zinoma uz tam tikra atlygi.
Smulkmenas papasakociau i AZ
ieskau fotografes,kuri galetu rugpjucio 6d kelias valandas,pafotografuoti Mergvakari Vilniuje
Zinoma uz tam tikra atlygi.
Smulkmenas papasakociau i AZ