Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vanilla - man paskutin4j poza neskani schmoll.gif O šiaip wub.gif

Svajonė musu - labai labai... nerandu to žodžio "istoriškos" ir kalbios foto wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už komentarus smile.gif

tai vat, į tą vietą po to neštukę variau fotkint, bet dar netvarkiau nuotraukų, šią savaitę parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)
Pasivaidensiu smile.gif dar viena grazuole fotografavau wub.gif , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt smile.gif))
]

man visos tiesiog pasakiskai grazios laaabaii wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 11:40)
Pasivaidensiu smile.gif dar viena grazuole fotografavau wub.gif , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt smile.gif))

Kritikuokit drasiai wink.gif

labai faini fotosesija ir modeliukas 4u.gif ypač priešpaskutinė foto laaaaaaaabai patko bigsmile.gif

beja, o kaip tokias pozas išlauži (pvz dviejose paskutinėse)? pati kontroliuoji, ar mergina pati taip sugalvojo? nu man tai super tokios pozos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 11, 11:57)

Dėkui, kas mano kaimišką fs užmatėt 4u.gif
Iš tos pačios dar, noriu pasisakymų. Kuri geresnė? Aplamai jos vertos dėmesio? Pirmojoj ant veiduko jau išdegimai skaitosi unsure.gif Antrojoj medžio kamienas kliūna? Panaikint aš jį moku, tiesiog palikau, kad sustiprint vaizdą, jog vaikas guli pavėsyje... unsure.gif 

antrojo labiau patiko, spalvos tokios "šviežios" smile.gif bet pats fotografavimpo kampas nepatiko g.gif ir kas ten prie burnos? nelabai suprantu g.gif ar uogos suvertos, ar dešrelės, ar šiaip karoliukai? kažkoks kliūvinys man ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 13:48)
beja, o kaip tokias pozas išlauži (pvz dviejose paskutinėse)? pati kontroliuoji, ar mergina pati taip sugalvojo? nu man tai super tokios pozos smile.gif

cia siek tiek i ta tema smile.gif as va paskutiniu metu kai ziuriu kitu fotografu foto, tai ziuriu ne i kompozicija, o i modeliu pozas... jauciuos, kaip modeliui priklausanti darba dirbciau biggrin.gif nes nu tiek mazai merginu, kuriuos jaucia savo kuna ir moka kazkaip idomiau atsistot, rankas susidet.. viska joms reikia parodyt biggrin.gif buna isimciu, bet labai retai. arba po triju pozu baigiasi ju fantazija.. tai vienu zo, nors norejau tk fotkinti, tai ziuriu, kad pradejau gilintis i pozavimus, makiazus, medziagas, ju spalviskumus ir kaip foto atrodys.. wacko.gif
Atsakyti
Sveikos, bandau griti i jusu gretas smile.gif

Laura, netvarkytos lyg geriau.. Pirmos tvarkytos vaikiukas kaip alavinis beveik.. Antra man rodo tokia murzina murzinas.. nei neissivaizduoju is kur cia toks efektas..

Lepvap, kaip man patinka nuotraukos su tokia emocija! Labai faina, ir spalvos, ir kadravimas man nekliuna. faina smile.gif

Vanilla, man pirmoj tas sruoga ant akies gal kiek erzina, antra patinka tas sviesumas, spalvos, bet nezinau del virsaus.. Trecia idomi, ketvirta man nelabai, bet as "buitekine", ala mados fotografijos kai nelabai suprantu, tai gali nekreipti demesio smile.gif

Zydraake, man gal ta antra.. ir medis man nelabai ten maiso, bet erdves aplink yra..

Svajone musu, pritariu - spalvos tai geeris... kokiu budu tokias isgavai?? Visa serija labai grazi, negaliu vienos paciausios isskirti! Patikti smile.gif

Brumbrum, va tai suprantu "pilna" fotogtrafavima, kai matai, supranti ir zinai viska (beveik), tai ir rezultatai tada atitinkami, saunuole!

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 13:48)
antrojo labiau patiko, spalvos tokios "šviežios" smile.gif bet pats fotografavimpo kampas nepatiko  g.gif  ir kas ten prie burnos? nelabai suprantu  g.gif  ar uogos suvertos, ar dešrelės, ar šiaip karoliukai? kažkoks kliūvinys man ten  g.gif

Ten žemuogės suvertos ant smilgos blush2.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 14:07)
Zydraake, man gal ta antra.. ir medis man nelabai ten maiso, bet erdves aplink yra..

Dabar kaip žiūriu, pasirinkau paprasčiausią variantą nufotkint iš šono... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 11, 12:56)
cia siek tiek i ta tema smile.gif as va paskutiniu metu kai ziuriu kitu fotografu foto, tai ziuriu ne i kompozicija, o i modeliu pozas... jauciuos, kaip modeliui priklausanti darba dirbciau biggrin.gif nes nu tiek mazai merginu, kuriuos jaucia savo kuna ir moka kazkaip idomiau atsistot, rankas susidet.. viska joms reikia parodyt biggrin.gif buna isimciu, bet labai retai. arba po triju pozu baigiasi ju fantazija.. tai vienu zo, nors norejau tk fotkinti, tai ziuriu, kad pradejau gilintis i pozavimus, makiazus, medziagas, ju spalviskumus ir kaip foto atrodys..  wacko.gif

jo, su pozom sudėtinga..

vakar fotkinau vėl neštukę, tai sunku labai buvo, tokia susikausčiusi, tai labai sunkiai ėjosi... visiškai nepalyginima FS kur prieš tai nėštukę su vyru fotkinau.. ten jie tokie atsipalaidavę buvo abu, kažkaip ir pati gerai jaučiausi.. o vakar net nejauku pačiai buvo. gal dėl to, kad šį kart artimus žmones fotkinau, pamačiau, kad jie susikaustę tokie, tai ir pati žinokit pasimečiau.. nelabai kas ir gavosi iš tos FS ... verysad.gif ir po viso fotkinimosi pati nėštukė labai nuliūdus buvo, nenorėjo man rodyt, nu bet mačiau.. tai žodžiu, taip prišikta and dūšios dabar.. kažkokia ytampa tvyrojo, žodžiu šnypštas kažkoks verysad.gif tikrai įtariu viskas dėl to, kad artimi žmonės, ir vat kažkaip keistai viskas gavosi... o gal mane jos nėštukiškos nuotakos paveikė.. nu nesuvokiu, šiaip dar niekada taip nebuvo, labai nejauku buvo fotkint, ir žiauriai sudėtinga, visos idėjos išgaravo, daugelį net gi mačiau, kad nebepavyks net įgyvendint.. aij, net nemoku paaiškint, buvo labai bloga atmosfera, ir nesuprantu kodėl.. jautėsi blogai ir jie ir aš, dar niekada taip nėra buvę doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 07 11, 13:07)

Svajone musu, pritariu - spalvos tai geeris... kokiu budu tokias isgavai?? Visa serija labai grazi, negaliu vienos paciausios isskirti! Patikti smile.gif

Brumbrum, va tai suprantu "pilna" fotogtrafavima, kai matai, supranti ir zinai viska (beveik), tai ir rezultatai tada atitinkami, saunuole!

vienur su brush tool, kitur su gradient, levelius pastumdau, curves, color balance reguliuoju, nu kiekvieną foto pagal skonį smile.gif nedarau visų vienodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 11:49)
Akimirka is atostogu  4u.gif

Patiko smile.gif neturiu prie ko prikibt.

QUOTE(Laura @ 2011 07 11, 12:04)
dedu originalus

originalai gerokai geriau. pirma kaip ir nebloga, bet daugiau nežinau ką ir bepasakyt. antra ne, nepatinka kadravimas, perdaug dešinės, kliudo išdegimai. nepatinka spalvos. smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)

Kritikuokit drasiai wink.gif

antra wub.gif ir trečia. smile.gif ketvirtai sakau ne.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:58)
žinokit nemoku tuo flickr naudotis, įdėjau reportažą, nuotraukos visos belenkaip išmėtytos  doh.gif  mačiau kitos kažkaip folderį atskirą sukuriat nuotraukų serijai, neradu aš  g.gif  aij, pasirodau čia kelias, ir kas netingit, gali tą burdaką flickre apžiūrėt http://www.flickr.co...s/59030892@N04/ įmetu keletai dienų, po to trinsiu lauk iš ten smile.gif

Elektroninės muzikos mini festivalis

Patiko visa serija! Spalvos fain smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 14:22)
jo, su pozom sudėtinga..

vakar fotkinau vėl neštukę, tai sunku labai buvo, tokia susikausčiusi, tai labai sunkiai ėjosi... visiškai nepalyginima FS kur prieš tai nėštukę su vyru fotkinau..

man tai labai sunku pazistamus zmones fotkinti.. nors lyg turetu but atvirksciai. bet va nors ir fotkinu pagrinde modeliukus dabar, vis tiek visos nerealiai skirtingos ir vis tiek daugeliui is ju sunku atsipalaiduot. bet bent megsta jos pozuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

ieskau fotografes,kuri galetu rugpjucio 6d kelias valandas,pafotografuoti Mergvakari Vilniuje smile.gif
Zinoma uz tam tikra atlygi.
Smulkmenas papasakociau i AZ 4u.gif
Atsakyti
tiesa, atsinešu du portrečiukus. šis mane kabina. bet įdomi kitų nuomonė smile.gif
user posted image

ir antrasis
user posted image
Atsakyti