Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif pagaliau parsivarčiau iš kaimo smile.gif tai reikės šią savaitę prisėst prie nuotraukų ir kažką pasirodyti smile.gif bet pokolkas turiu visokių kitokių darbų namuose doh.gif tai nuotraukos į dešimtą planą nustumtos doh.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 10:49)
Akimirka is atostogu  4u.gif

laabai graži šviesa, patiko emocija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 12:15)
matau, kad ten kur su šautuvu, šviečia saulė, ISo geras (200 pas tave), f geras (apie 4 pas tave, pamiršau tiksliai), bet, manau reikia trumpesnio  išlaikymo  (pas tave 0.005 sec (1/200), tai reiškia, kad skaičius kai šviečia saulė, turėtų būti didesnis). Be to, matau: +1/3 EV. Manau, kad pliuso čia nereikia (bet bijau tai teigti tvirtai). Kadravimas apdirbtoje geresnis.

Ten kur prie jūros Exif nėra, tai negaliu nieko pasakyt. Šiek tiek per tamsu, vaikas nusisukęs per daug, apačios per daug. Tiktų 3x2 formatas arba 1x1.

Aciu.
siaip fotografuodama stengiuos geriau daugiau erdves palikt, nes paskui galima foto pasukiot, apkarpyt. tik va mano didziausia beda - fokusas. nu niekaip nesigauna ryskios, gilios foto. cia grynai technine prasme doh.gif
Atsakyti
Pasivaidensiu smile.gif dar viena grazuole fotografavau wub.gif , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt smile.gif))

Kritikuokit drasiai wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)
Pasivaidensiu smile.gif dar viena grazuole fotografavau wub.gif , tai idomu kaip ivertinsit ne tiek jos grozi, kiek mano idirbi ir tai, kiek pavyko ta jos zavesi perteikt smile.gif))

Pirmoje norėtųsi man matyti ir kitą akytę, kadras gražiai sukomponuotas.
Antroje nepatogiai žiūrisi poza... Nors gal tik taip žiūrisi...
Trečia patinka, sienos ir žmogaus santykis, na didelis sienos plotas ir modelis kampe, modelio stovėsena.
Ketvirtojoj modelis ne, na poza nelimpa man, bet aplinką žiūriu gerulę susiradot 4u.gif

Dėkui, kas mano kaimišką fs užmatėt 4u.gif
Iš tos pačios dar, noriu pasisakymų. Kuri geresnė? Aplamai jos vertos dėmesio? Pirmojoj ant veiduko jau išdegimai skaitosi unsure.gif Antrojoj medžio kamienas kliūna? Panaikint aš jį moku, tiesiog palikau, kad sustiprint vaizdą, jog vaikas guli pavėsyje... unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 11 liepos 2011 - 12:01
žinokit nemoku tuo flickr naudotis, įdėjau reportažą, nuotraukos visos belenkaip išmėtytos doh.gif mačiau kitos kažkaip folderį atskirą sukuriat nuotraukų serijai, neradu aš g.gif aij, pasirodau čia kelias, ir kas netingit, gali tą burdaką flickre apžiūrėt http://www.flickr.co...s/59030892@N04/ įmetu keletai dienų, po to trinsiu lauk iš ten smile.gif

Elektroninės muzikos mini festivalis

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 11 liepos 2011 - 12:02
QUOTE(Laura @ 2011 07 11, 10:35)
Aciu.
siaip fotografuodama stengiuos geriau daugiau erdves palikt, nes paskui galima foto pasukiot, apkarpyt. tik va mano didziausia beda - fokusas. nu niekaip nesigauna ryskios, gilios foto. cia grynai technine prasme  doh.gif

Ir PS minimaliai stenkis tvarkyti.Nes tos pirmos foto,tai praktiskai sugadintos visiskai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:58)
žinokit nemoku tuo flickr naudotis, įdėjau reportažą, nuotraukos visos belenkaip išmėtytos  doh.gif  mačiau kitos kažkaip folderį atskirą sukuriat nuotraukų serijai, neradu aš  g.gif  aij, pasirodau čia kelias, ir kas netingit, gali tą burdaką flickre apžiūrėt http://www.flickr.co...s/59030892@N04/ įmetu keletai dienų, po to trinsiu lauk iš ten smile.gif

Elektroninės muzikos mini festivalis

foto tai kaip iš senų gerų laikų. Labai faina atsmosfera tvyro visose foto. Nepažįsti žmonių, bet vat vistiek faina žiūrėti į foto.Man patiko kaip serija
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 11, 12:58)
žinokit nemoku tuo flickr naudotis, įdėjau reportažą, nuotraukos visos belenkaip išmėtytos  doh.gif  mačiau kitos kažkaip folderį atskirą sukuriat nuotraukų serijai, neradu aš  g.gif  aij, pasirodau čia kelias, ir kas netingit, gali tą burdaką flickre apžiūrėt http://www.flickr.co...s/59030892@N04/ įmetu keletai dienų, po to trinsiu lauk iš ten smile.gif

Paskutinė kokia man...tokia su šarmu, smagi, šilta, kliova cool.gif O tu kažkokį actioną dėjai gal? Tos spalvos, gerai Yvette parašė, primena tarsi senas jaunystės dienas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 11, 12:03)
foto tai kaip iš senų gerų laikų. Labai faina atsmosfera tvyro visose foto. Nepažįsti žmonių, bet vat vistiek faina žiūrėti į foto.Man patiko kaip serija

ten nereali atmosfera ir buvo, tokia ramybė, labai faini publika buvo susirinkus, visi labai draugiški buvo, tiesiog net nesinorėjo iš ten išvažiuoti smile.gif

ačiū už komentarą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 11, 12:06)
Paskutinė kokia man...tokia su šarmu, smagi, šilta, kliova cool.gif O tu kažkokį actioną dėjai gal? Tos spalvos, gerai Yvette parašė, primena tarsi senas jaunystės dienas.

nea, čia ne actionas, visas spalvas rankiniu būdu tvarkiau smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus 4u.gif

svajone, labai faina serija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vanilla ir Svajone, šaunuolės kokios jūs wub.gif Einu flicrėn konkrečiau
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 11, 12:40)

man labai antra patinka smile.gif vakar ir as senamiesty fotkinau, tai irgi su sienom bus biggrin.gif
Atsakyti