hey!
paklode
QUOTE(wgs @ 2011 07 08, 17:03)
Sveiki,
Šioje temoje negyvenu, bet atsiliepsiu. Dabar kolega paskolino Helios 40-2. Ką turite galvoje sakydama "sunku"? Man su H40-2 sunku nebent fiziškai, nes jis ne iš lengvųjų, nors rankoje guli patogiai. Dar nerimauju, kad objektyvo uodegėlė gali pabraižyti body. O šiaip neblogas objektyvas, vidutinio aštrumo, bokeh stambus. "Namuose" - kiek suprantu čia apie dirbtinį apšvietimą? Neteko bandyti, su natūraliu tamsiam koridoriuje dieną susitvarko, šviesus gi zaraza (f/1,5)
helios'as grazhiausiai "pieshia" kai fonas kazhkoks yra, todel gamtoje (medziai, jura,miestas, minia), nes plauna grazhiai. namuose, manau, kad jis nepasiteisina. ypac fotografuojant judancius vaikus. nors visada galima pabandyti ir isitikint
QUOTE(Akasha @ 2011 07 08, 23:16)
Atnesu kritikai
Man sis still life'as, kazkuom sugrojo... Patinka sviesa, kompoziciskai gal noreciau, kad nebutu taip padalintas kadras pusiau, bet tas virdulys man matyt kazkokius gerus prisiminimus kelia....
labai idomi, tokia sakyciau nostalgija kelianti, foto. patiko spalvos, ir formatas, netrukdo padalinimas man cia. saule (spinduliai?) priduoda nuotraukai sarmo.
QUOTE(nieliuke @ 2011 07 09, 11:59)
paprasta, mačiau niekam neužkliuvo, bet man per šviesu atrodo.
man irgi. ir per daug virshaus, tokia itin ilga foto gaunasi.
QUOTE(reida @ 2011 07 10, 02:58)
Cia kaip ir ND darydamasu ISO , islaikymu ir diafragma zaidziau. Gavosi mano akiai paprastas, bet man patinkantis vaizdas.
jb pilkokas ir naktinei fotografijai retai pasitvirtinantis. man spalvota geriau. tiesa, melyna kiek trukdo, bet kol nepsakei, manes neblashke. siaip foto neypatinga, pazaisk dar, palauk kokiu pravaziuojanciu autobusu, zmoniu, gal koks veiksmas butu, grazhiai blurin'ais pravaziuojancios masinos, ar einantys zmones, priduoda gyvybes fotkej.
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 10, 19:21)
Labutis.
Pamėginau ir aš savo panelytes pafotografuot,sunkiai sekėsi,nes mažoji pas mane tikra ožkytė,nenorėjo pozuot
jau pakomentavo daugelis kas uzkliuvo. man erdves truksta labai, apkarpytos, o pagal viska geriausia ir idomiausia 2. mergytes emocija, kadravimas (nors velgi man truksta erdves), spalvishkai visai idomi.
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 10, 22:38)
Nepamenu kas dejo mergaite kur sugipsuota ranka,mano manymu tas gipsas visai nebutu trukdes,na gal didelio zavesio irgi nebutu pridejes bet yra kaip yra ir specialiai manau neverta jo slept
pritariu. bet ne pievoje. namie, koki buiteka gaudant, gipsas atrodytu liuks. dar jei jb. kazhkuri is musu buvo kazhkada dejus kazhka panashaus.
QUOTE(rG @ 2011 07 10, 23:51)
na va
Jau spėjau prisigirti vyrui, kad pažįstamų matau
Kaip Jums tokios nesąmonės?
dega. per mazhai kairiojo koliazho, man noretusi ciut daugiau. kontrasto dar. nes truksta juodos.
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 00:01)
Na, gerai, idėsiu spalvotą. Gal kas ką šnypštelės
ir man geriau spalvota, nors oda zaliuoja. o pirmoje - kur fokusas?!
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 00:31)
naktinė foto... saldžių sapnų...
(šiek tiek norėjau kažko kitokio
)
kaip salto vandens atsigeriau
man patinka. kaip padarei?> cia dvi foto? layer on layer? siek tiek blashko per daug zalios ant veido. bet patinka.