Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 00:01)
Ievuki, prašom kuo greičiau atgauti sveiką protą ir džiuginti naujais darbais  biggrin.gif  Aš tamstą labai gerbiu, jei nežinojote  biggrin.gif

friends.gif Aciu uz tikejima manim mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 00:09)
pritariu rG, Ievuki , lauksim tavo įkvėpimo  4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 11, 00:11)
Ievuki, žinomas jausmas. Laikyk  4u.gif

Aciu merginos,pasistengsiu ilgai neuzsibut sioj stadijoj mirksiukas.gif
rG faina tavo ideja ir as uz spalvas 4u.gif
Kikirike zinok ir mano skoniui nelabai toks variantas,bet nepaisant to visai idomiai,kitaip mirksiukas.gif
Laukine,man tai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Laukine, man grazu wub.gif

pakomentuokit mano foto blush2.gif Aciu 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Laukine- miela jaunoji- man norisi erdvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 07 11, 11:27)
Laukine, man grazu  wub.gif

pakomentuokit mano foto blush2.gif  Aciu 4u.gif

pirmoje išdeginimai kokie!! ir šiaip, nu negaliu žiūrėti į vaikų foto nors ir su žaisliniais pistoletais. GAli būti nuostabiausia foto nu bet priešinasi mano akys tokiam vaizdui
Antra kaip ir ok būtų. Žaidžia sau vaikas, gražioje aplinkoje. Nu bet kam taip spalvas sudarkyti tai nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 liepos 2011 - 10:45
Akimirka is atostogu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 07 11, 10:27)
pakomentuokit mano foto blush2.gif  Aciu 4u.gif

Kompoziciškai viskas lyg normaliai, bet jau tie triukšmai, spalvos oi ne. Gal gali originalus įdėti? Jei gali flickrės parodyk, pažiūrėsim nustatymus. Arba pati parašyk koks ISO, f.

levap85 Man gražu. Bet lauksim daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 10:54
ievap85> super nuotaika, kiek kadravimas kliuva ...

ir man lb lb patinka spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 11 liepos 2011 - 10:55
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 11:53)
Kompoziciškai viskas lyg normaliai, bet jau tie triukšmai, spalvos oi ne.  Gal gali originalus įdėti? Jei gali flickrės parodyk, pažiūrėsim nustatymus. Arba pati parašyk koks ISO, f.

dedu originalus
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 11, 11:49)
Akimirka is atostogu  4u.gif

user posted image

Smagiai laiką leidžiat bigsmile.gif O kur jūs, tik iš mergytės ir pažinau, kad čia tu rolleyes.gif
Atsakyti
hey!

paklode smile.gif

QUOTE(wgs @ 2011 07 08, 17:03)
Sveiki,
Šioje temoje negyvenu, bet atsiliepsiu. Dabar kolega paskolino Helios 40-2. Ką turite galvoje sakydama "sunku"? Man su H40-2 sunku nebent fiziškai, nes jis ne iš lengvųjų, nors rankoje guli patogiai. Dar nerimauju, kad objektyvo uodegėlė gali pabraižyti body. O šiaip neblogas objektyvas, vidutinio aštrumo, bokeh stambus. "Namuose" - kiek suprantu čia apie dirbtinį apšvietimą? Neteko bandyti, su natūraliu tamsiam koridoriuje dieną susitvarko, šviesus gi zaraza (f/1,5) smile.gif

helios'as grazhiausiai "pieshia" kai fonas kazhkoks yra, todel gamtoje (medziai, jura,miestas, minia), nes plauna grazhiai. namuose, manau, kad jis nepasiteisina. ypac fotografuojant judancius vaikus. nors visada galima pabandyti ir isitikint mirksiukas.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 07 08, 23:16)
Atnesu kritikai smile.gif Man sis still life'as, kazkuom sugrojo... Patinka sviesa, kompoziciskai gal noreciau, kad nebutu taip padalintas kadras pusiau, bet tas virdulys man matyt kazkokius gerus prisiminimus kelia.... smile.gif

labai idomi, tokia sakyciau nostalgija kelianti, foto. patiko spalvos, ir formatas, netrukdo padalinimas man cia. saule (spinduliai?) priduoda nuotraukai sarmo.
QUOTE(nieliuke @ 2011 07 09, 11:59)
paprasta, mačiau niekam neužkliuvo, bet man per šviesu atrodo.

man irgi. ir per daug virshaus, tokia itin ilga foto gaunasi.
QUOTE(reida @ 2011 07 10, 02:58)
Cia kaip ir ND darydamasu ISO , islaikymu ir diafragma zaidziau. Gavosi mano akiai paprastas, bet man patinkantis vaizdas.

jb pilkokas ir naktinei fotografijai retai pasitvirtinantis. man spalvota geriau. tiesa, melyna kiek trukdo, bet kol nepsakei, manes neblashke. siaip foto neypatinga, pazaisk dar, palauk kokiu pravaziuojanciu autobusu, zmoniu, gal koks veiksmas butu, grazhiai blurin'ais pravaziuojancios masinos, ar einantys zmones, priduoda gyvybes fotkej.
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 10, 19:21)
Labutis.
Pamėginau ir aš savo panelytes pafotografuot,sunkiai sekėsi,nes mažoji pas mane tikra ožkytė,nenorėjo pozuot doh.gif

jau pakomentavo daugelis kas uzkliuvo. man erdves truksta labai, apkarpytos, o pagal viska geriausia ir idomiausia 2. mergytes emocija, kadravimas (nors velgi man truksta erdves), spalvishkai visai idomi.
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 10, 22:38)
Nepamenu kas dejo mergaite kur sugipsuota ranka,mano manymu tas gipsas visai nebutu trukdes,na gal didelio zavesio irgi nebutu pridejes bet yra kaip yra ir specialiai manau neverta jo slept 4u.gif

pritariu. bet ne pievoje. namie, koki buiteka gaudant, gipsas atrodytu liuks. dar jei jb. kazhkuri is musu buvo kazhkada dejus kazhka panashaus.
QUOTE(rG @ 2011 07 10, 23:51)
na va  biggrin.gif  Jau spėjau prisigirti vyrui, kad pažįstamų matau biggrin.gif 

Kaip Jums tokios nesąmonės? biggrin.gif

dega. per mazhai kairiojo koliazho, man noretusi ciut daugiau. kontrasto dar. nes truksta juodos.
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 00:01)
Na, gerai, idėsiu spalvotą.  Gal kas ką šnypštelės

ir man geriau spalvota, nors oda zaliuoja. o pirmoje - kur fokusas?!
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 00:31)
naktinė foto... saldžių sapnų...
(šiek tiek norėjau kažko kitokio  blush2.gif )

kaip salto vandens atsigeriau mirksiukas.gif man patinka. kaip padarei?> cia dvi foto? layer on layer? siek tiek blashko per daug zalios ant veido. bet patinka.
Atsakyti
Noriu visiems padekoti uz komentarus mano aguonom 4u.gif 4u.gif Atrodo ziuriu,ziuriu i tas nuotraukas o va kiek dalyku nepastebiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 07 11, 11:04)
dedu originalus

matau, kad ten kur su šautuvu, šviečia saulė, ISo geras (200 pas tave), f geras (apie 4 pas tave, pamiršau tiksliai), bet, manau reikia trumpesnio išlaikymo (pas tave 0.005 sec (1/200), tai reiškia, kad skaičius kai šviečia saulė, turėtų būti didesnis). Be to, matau: +1/3 EV. Manau, kad pliuso čia nereikia (bet bijau tai teigti tvirtai). Kadravimas apdirbtoje geresnis.

Ten kur prie jūros Exif nėra, tai negaliu nieko pasakyt. Šiek tiek per tamsu, vaikas nusisukęs per daug, apačios per daug. Tiktų 3x2 formatas arba 1x1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 11:23